ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ

Η Μάρκα Eau Thermale Avène συνεργάζεται στενά με ιδρύματα και ενώσεις ασθενών, με σκοπό την πρόληψη και την εκπαίδευση στην υγεία του δέρματος.

 • AFPRAL

  Η Μάρκα Eau Thermale Avène είναι εταίρος της Γαλλικής Ενωσης για την Πρόληψη των Αλλεργιών (AFPRAL).
  Η αλλεργία είναι μια υπερβολική αντίδραση του οργανισμού μας σε ένα ξένο παράγοντα που ο οργανισμός τον εκλαμβάνει ως εισβολέα. Είναι συνεπώς μια διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματός μας.
  Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ένας φύλακας, υπερασπίζει τον οργανισμό από τις εξωτερικές επιθέσεις.
  Στο αλλεργικό άτομο, το ανοσοποιητικό σύστημα απαντά με μη φυσιολογικό και υπερβολικό τρόπο σε μια αβλαβή ουσία, ξένη για τον οργανισμό, με την οποία αυτός έχει ήδη έλθει σε επαφή.

  Για να μάθουμε περισσότερα για τις δυσανεξίες και τις αλλεργίες.

  Τα  Δερματολογικά Εργαστήρια Avène, ειδικοί στο ευαίσθητο δέρμα, προτείνουν προϊόντα που έχουν επιβεβαιωθεί σε αυστηρές μελέτες αποτελεσματικότητας, ανοχής και υποαλλεργικότητας και είναι ελεγμένα κάτω από δερματολογική επίβλεψη.
  Από το 1996, η σειρά Tolérance extrême προτάθηκε στους γιατρούς για την αντιμετώπιση και του πιο απαιτητικού δέρματος. Πρωτοπόροι στην προηγμένη τεχνολογία, χρησιμοποιώντας την αποστείρωση για να προτείνουν προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν ελάχιστα και επιλεγμένα συστατικά χωρίς κανένα ερεθιστικό δυναμικό, τα Εργαστήριά μας δε σταμάτησαν ποτέ κατά τη διάρκεια των ετών να επενδύουν στην Ερευνα ώστε να γίνονται ολοένα και πιο αποτελεσματικά.
  Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η αποστειρωμένη Κοσμητολογία.

  Η τεχνογνωσία αυτή μόλις αναγνωρίσθηκε από  τη Γαλλική Ενωση για την Πρόληψη των Αλλεργιών (AFPRAL) που έχει ως σκοπό « να συνεισφέρει στην καλή πληροφόρηση του κοινού στον τομέα της αλλεργίας».
  Η Μάρκα Eau Thermale Avène, συνεργάτης πλέον της Ενωσης αυτής :

  « ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ » για την τεχνολογία της αποστειρωμένης Κοσμητολογίας
  που επωφελείται :
  - από μία σύνθεση που περιορίζεται μόνο στα απαραίτητα συστατικά χωρίς να περιέχει κανένα συντηρητικό και καμμιά ουσία με ιδιότητες συντηρητικού
  - από μία παραγωγή που χρησιμοποιεί την αποστείρωση σε όλα τα στάδια                                                                                                                                                                                                                                                                          - - από μία συσκευασία, της οποίας το κατοχυρωμένο σύστημα κλεισίματος  Α.Β.Α.Σ.* Αποκλειστικό Βοήθημα για Αθικτη Σύνθεση (D.E.F.I.* Dispositif Exclusif Formule Intacte) διατηρεί την αποστείρωση της σύνθεσης σε όλη τη διάρκεια χρήσης της.
  « ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ» για τα προϊόντα φροντίδας που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της αποστειρωμένης Κοσμητολογίας διότι συνδυάζουν την αποτελεσματική προστασία με την άριστη ανοχή :

  - Ενυδατική καταπραϋντική Κρέμα και Γαλάκτωμα καθαρισμού Tolérance extrême
  - Κρέμα και Κρέμα riche Peaux intolérantes, καταπραϋντικές και προστατευτικές
  - Κρέμα και Baume XéraCalm A.D για την αναπλήρωση των λιπιδίων
  - Ενυδατική Κρέμα Pédiatril

  *Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία


  Ανακαλύψτε τον ιστότοπο του εταίρου μας
  • AFPRAL
  • AFPRAL
  • AFPRAL
  • AFPRAL
 • ESCF

  Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène δεσμεύονται στο πλευρό του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος κατά του Καρκίνου του Δέρματος (ESCF) (1).
  Το Ιδρυμα αυτό που ιδρύθηκε το 2008, έχει ως σκοπό την πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στους παράγοντες κινδύνου που προκαλούν τους δερματικούς καρκίνους και στην διεξαγωγή εκστρατειών πρόληψης. Οι δερματικοί καρκίνοι είναι στην πραγματικότητα, σήμερα, σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας.

  Η ευθύνη της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο (2) στην αύξηση της συχνότητας εμφάνισης των δερματικών καρκίνων είναι πλέον τεκμηριωμένη, είτε πρόκειται για Μελανώματα είτε για « Μη Μελανωματικούς Δερματικούς Καρκίνους » (CCNM), σπάνια θανατηφόροι, αλλά πολύ περισσότεροι. Επειδή η έγκαιρη διάγνωσή τους είναι απαραίτητη προϋπόθεση  για την καλή πρόγνωση, η εκπαίδευση στη φωτοπροστασία, ειδικότερα στο παιδί, παίζει σημαντικό ρόλο.
  Τις απαιτήσεις αυτές, τις προέβλεψαν τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène χάρη στη μακρά συμμετοχή τους στον τομέα αυτό και στην τεχνογνωσία τους όσον αφορά στα αντηλιακά προϊόντα. Στην πραγματικότητα, η σειρά των αντηλιακών προϊόντων Avène έχει αποδείξει ότι προστατεύει με απόλυτη ασφάλεια από τις βλαπτικές επιδράσεις του ήλιου και ότι συνεισφέρει, επίσης, στην πρόληψη των βλαβών που προκαλούνται από τον ήλιο.
  Αυτός είναι ο λόγος που θελήσαμε να επενδύσουμε στο πλευρό του ESCF υποστηρίζοντας τις πολλές δραστηριότητες που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το Ιδρυμα :
  - Πρόληψη των βλαβών του ήλιου από την παιδική ακόμη ηλικία, γεγονός που σημαίνει διαφύλαξη της υγείας του δέρματος και εγγύηση για το μέλλον του.
  - Εκπαίδευση των δερματολόγων και των γιατρών της κάθε χώρας- εταίρου στη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του.

  (1) Ευρωπαϊκό Ιδρυμα Κατά του Καρκίνου του Δέρματος.

  (2) Armstrong BK, Kricker A,Η επιδημιολογία του δερματικού καρκίνου που προκαλείται από τις  UV. J Photochem Photobiol B 2001; 63:8-18.  Ανακαλύψτε τον ιστότοπο του εταίρου μας
  • ESCF
  • ESCF
 • Ιδρυμα για την Ατοπική Δερματίτιδα

  Η Μάρκα Eau Thermale Avène είναι ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος για την Ατοπική Δερματίτιδα.
  Η  Μάρκα Eau Thermale Avène είναι ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος για την Ατοπική Δερματίτιδα το οποίο έχει τριπλή αποστολή :

  - Ένα Ιδρυμα για την έρευνα : oι ομάδες που ασχολούνται με την έρευνα της ατοπικής δερματίτιδας, είτε πρόκειται για επιδημιολογική, γενετική, ανοσολογική, φαρμακολογική ή κλινική έρευνα, μπορούν να λάβουν υλική βοήθεια από το Ιδρυμα,
  μετά την αξιολόγησή τους από το επιστημονικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.

  - Ένα Ιδρυμα για την πληροφόρηση : η ατοπική δερματίτιδα δεν είναι καλά γνωστή. Οι γονείς, αλλά επίσης οι εκπαιδευτές, οι γιατροί και οι υπόλοιποι επαγγελματίες υγείας έχουν ανάγκη από πληροφορίες για τη φύση της ατοπικής δερματίτιδας, τις θεραπείες της, τις επιπτώσεις της στην ποιότητα ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους και για τους καλύτερους τρόπους που θα κάνουν πιο ελαφρύ το φορτίο της πάθησης αυτής. Το Ιδρυμα βοηθά στη μετάδοση των παραπάνω πληροφοριών στα επαγγελματικά μέσα ενημέρωσης και στο ευρύ κοινό.

  - Ένα Ιδρυμα για την εκπαίδευση : όπως όλες οι χρόνιες παθήσεις, έτσι και η ατοπική δερματίτιδα αντιμετωπίζεται δύσκολα. Τα παιδιά και οι γονείς τους συχνά αποθαρρύνονται με αποτέλεσμα να μην κατανοούν πάντα το πως θα επωφεληθούν καλύτερα από τις διαθέσιμες θεραπείες, που  έχουν όλες τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα. Η θεραπευτική εκπαίδευση αναπτύσσει τα κατάλληλα μέσα για να προσφέρει τις αναγκαίες γνώσεις που αποδεικνύονται πολύτιμες στην καθημερινή ζωή των ασθενών. Τα Σχολεία Ατοπίας που ήδη λειτουργούν έχουν αποκτήσει αξιόλογη εμπειρία και το Ιδρυμα βοηθά στη μετάδοσή της.


  Το Ιδρυμα για την Ατοπική Δερματίτιδα λειτουργεί συνεπώς σε πολλά επίπεδα :

  - Συμμετέχει στην επιχορήγηση εργασιών έρευνας και κλινικών μελετών  για την ατοπική δερματίτιδα.
  - Υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες τόσο επιστημονικές όσο και  στα μέσα ενημέρωσης που σκοπό έχουν την ενημέρωση για την πάθηση, τις θεραπείες και την καθημερινή ζωή των ασθενών.
  - Σχεδιάζει και υλοποιεί εργαλεία και παιδαγωγικές δραστηριότητες.
  - Δημιουργεί, εκδίδει και διανέμει υλικά πληροφόρησης που απευθύνονται στους γιατρούς, τους ασθενείς και τα παιδιά.

  Ανακαλύψτε τον ιστότοπο του εταίρου μας
  • Ιδρυμα για την Ατοπική Δερματίτιδα
  • Ιδρυμα για την Ατοπική Δερματίτιδα
Αποστολή μέσω email

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

You can't post more than one comment on a product

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.