Ιαματικές εγκαταστάσεις

ΟΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΟΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Από τις πρώτες μέρες του Απριλίου ως το τέλος Οκτωβρίου, η Avène προτείνει στους ασθενείς ιαματικές Εγκαταστάσεις αντάξιες της ιστορίας της και του δερματολογικού προσανατολισμού της.

Οι ενδείξεις της θεραπείας

Οι ιαματικές Εγκαταστάσεις της Avène είναι το μέρος όπου το Νερό στηρίζει όλη την εγκυρότητά του.

Η πορεία της θεραπείας

Ιατρική συμβουλή από τον ιαματικό γιατρό στην αρχή της θεραπείας. Πρόγραμμα καθημερνών φροντίδων, που συνταγογραφούνται για κάθε άτομο ξεχωριστά, από τη Δευτέρα έως το Σάββατο, με διάρκεια 1h30 κατά μέσο όρο.

Οι ενδείξεις της ιαματικής θεραπείας στην Avène είναι κυρίως :

Η ατοπική δερματίτιδα του παιδιού (από την ηλικία των 4-5 μηνών) και του ενηλίκου
 • Ολες οι μορφές εκζέματος
 • Η ψωρίαση
 • Οι ουλές και τα επακόλουθα εγκαυμάτων
 • Ο κνησμός και οι χρόνιες κνήφες
 • Οι ιχθυάσεις
 • Οι λειχήνες δέρματος-βλεννογόνων
 • Στην Avène μπορούν να αντιμετωπισθούν και άλλες δερματικές παθήσεις. Το είδος της ιαματικής θεραπείας καθορίζεται από το συνταγογράφο γιατρό.


Ολες οι ιαματικές φροντίδες χρησιμοποιούν το ιαματικό Νερό της Avène.
 • Οι βασικές φροντίδες
 • Απλά μπάνια, μπάνια με φυσαλίδες αέρα ή υδρομασάζ (μωρά, παιδιά, ενήλικες) Γενικευμένα ντους και ψεκασμοί Θεραπεία με πόσιμο ιαματικό Νερό που συνδυάζεται πάντα με δερματολογικές φροντίδες
 • Οι συμπληρωματικές φροντίδες
 • Ντους με μεγάλη πίεση, τοπικοί ψεκασμοί, ντους τριχωτού, κομπρέσες με ιαματικό Νερό, μασάζ κάτω από το νερό, ντους των ούλων, ψεκασμοί της στοματικής κοιλότητας, γαργάρες
 •  Οι ειδικές φροντίδες
 • Περιτυλίξεις σώματος με μαλακτική κρέμα Φροντίδες προσώπου με μαλακτική κρέμα Υδρο-ηλιοθεραπεία που συνδυάζει τις δράσεις του ιαματικού Νερού και των υπεριωδών ακτίνων

Από την ηλικία των 3 μηνών, το μωρό μπορεί να υποβληθεί σε ιαματική θεραπεία. Η συνοδεία για τους ασθενείς έως 12 ετών είναι υποχρεωτική. Επιπλέον, στις ιαματικές Εγκαταστάσεις διοργανώνονται διάφορα πρακτικά μαθήματα που έχουν ως σκοπό να πληροφορήσουν και να βοηθήσουν τους ασθενείς να κατανοήσουν την πάθηση και την αντιμετώπισή της :

. Υγιεινή και ενυδάτωση
. Εναλλακτικές λύσεις για το ξύσιμο
. Χαλάρωση
. Ιατρικό μακιγιάζ

Τα αποτελέσματα της θεραπείας

Τα άμεσα αποτελέσματα

Κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων της ιαματικής θεραπείας, οι ασθενείς υποβάλλονται σε δερματολογικούς ελέγχους που επιτρέπουν την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας. Η αποτελεσματικότητα στις φλεγμονώδεις δερματοπάθειες αξιολογείται με ακρίβεια από τους γιατρούς που χρησιμοποιούν ειδικές « κλίμακες βαθμολόγησης ». Τα αποτελέσματα δείχνουν μείωση των συμπτωμάτων και βελτίωση της επούλωσης των βλαβών.

Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα

Τα ευεργετικά αποτελέσματα που παρατηρούνται στο τέλος της ιαματικής θεραπείας επιβεβαιώνονται και διατηρούνται κατά τη διάρκεια των επομένων μηνών. Η ομάδα των γιατρών της Avène έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι η ποιότητα ζωής των ασθενών με χρόνιες δερματοπάθειες βελτιώθηκε σημαντικά, έξι μήνες μετά τη θεραπεία.

Ιατρική συμβουλή από το γιατρό των ιαματικών Εγκαταστάσεων κατά την έναρξη της θεραπείας. Πρόγραμμα καθημερινών φροντίδων που συνταγογραφούνται για κάθε ασθενή ξεχωριστά, από Δευτέρα έως Σάββατο, με διάρκεια 1h30 κατά μέσο όρο. Ολες οι ιαματικές φροντίδες χρησιμοποιούν το ιαματικό Νερό της Avène.

Παρόλο που το ιαματικό Νερό της Avène δεν έχει ακόμη αποκαλύψει όλα του τα μυστικά, οι έρευνες που διεξάγονται εδώ και τριάντα χρόνια από τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène, στην καρδιά του ομίλου Pierre Fabre, καθώς και οι πολυάριθμες φαρμακολογικές και κλινικές μελέτες μας βοηθούν να διευρύνουμε τις γνώσεις μας για τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητές του.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Αποστολή μέσω email

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

You can't post more than one comment on a product

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.