Μειώστε και ανακουφίστε
τις παρενέργειες από τις
θεραπείες καρκίνου στο
δέρμα σας.

Είναι δυνατόν.

Οι θεραπείες καρκίνου έχουν εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια: εκτός από τη χειρουργική επέμβαση, την ακτινοθεραπεία και τις "κλασικές" χημειοθεραπείες, οι ογκολόγοι έχουν πλέον μία σειρά από νέες, αποτελεσματικές θεραπείες, παρέχοντας στοχευμένη δράση στον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, την αιμάτωση των όγκων και την αντικαρκινική ανοσία. (Διαβάστε τη συνέχεια)

Αυτές οι θεραπευτικές καινοτομίες έχουν έναν σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο η ασθένεια αναπτύσσεται και στην ποιότητα ζωής που μπορούν να προσβλέπουν οι ασθενείς.

Ωστόσο, αυτή η καινοτομία στην αποτελεσματικότητα δεν είναι σε θέση να ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με τον τρόπο που αντιδρούν αυτά τα μόρια. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες κυμαίνονται από ήπια ενόχληση έως καταστάσεις βαριάς αναπηρίας, οι οποίες μπορούν ακόμη και να εμποδίσουν τους ασθενείς να συνεχίσουν την ίδια τη θεραπεία του καρκίνου. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες επηρεάζουν πολύ συχνά το δέρμα: έντονη ξηρότητα, φλεγμονή και πόνο στα σημεία στήριξης, ρωγμές και ακνεϊκόμορφα εξανθήματα είναι από τις πιο συχνά παρατηρούμενες αντιδράσεις.

Υπάρχουν λύσεις που βοηθούν στην ανακούφιση των δυσάρεστων παρενεργειών στο δέρμα που προκαλούνται από τα φάρμακα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, από την ακτινοθεραπεία. Αυτές οι εύχρηστες εφεδρικές θεραπείες βασίζονται σε δερμοκαλλυντικά που πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας. Σε συνδυασμό με συστάσεις υιοθέτησης καλών συνηθειών για το δέρμα, η φροντίδα αυτή έγινε το απαραίτητο συμπλήρωμα για την συνέχιση της αντικαρκινικής θεραπείας, προσφέροντας άνεση στο δέρμα και καλή ποιότητα ζωής.

Dr Didier GUERRERO
Δερματολόγος Σύμβουλος Δερματολογικά Εργαστήρια Avène

ΤΟ ΣΠΡΕΪ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ AVÈNE

ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗΣ.

Το σπρέι προσφέρει στο δέρμα σας σε καθημερινή βάση όλες τις αρετές του ιαματικού Νερού της Avène
(καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό, απαλυντικό). Ένας πραγματικός σύμμαχος για το ευαίσθητο δέρμα σας.
Διατηρήστε το σπρέι στο ψυγείο για να ενισχύσετε την καταπραϋντική του δράση και να ανακουφίσετε προσωρινά
το δέρμα από το αίσθημα καύσου ή κνησμού.

 • ΟΙ ΔΙΑΦΟ-ΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
 • Πριν την ακτινοθεραπεία Ψεκάστε απευθείας στο δέρμα και αφήστε το να δράσει 2 με 3 λεπτά, στη συνέχεια στεγνώστε ταμπονάροντας απαλά.
 • Σε περίπτωση ερεθισμού και φλεγμονής του δέρματος Ψεκάστε απευθείας στις ερεθισμένες περιοχές, σε πρόσωπο και σώμα, αφήστε να δράσει 5 με 10 λεπτά και στεγνώστε ταμπονάροντας απαλά πριν εφαρμόσετε το προϊόν φροντίδας του δέρματός σας.
 • Σε περίπτωση ερεθισμού του βλεννογόνου του στόματος Ψεκάστε την ερεθισμένη περιοχή όσο συχνά είναι απαραίτητο.
 • Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις** Εφαρμόστε κομπρέσες εμποτισμένες με Ιαματικό Νερό της Avène για 10 με 15 λεπτά στις ζώνες προς καταπράυνση.
 • *Μείωση την ευαισθησίας του δέρματος
  • -30% dès 5 min
  • -64% durant la 1ère semaine
"*Δερματολογική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 6.368 άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Ευαίσθητο, μη παθολογικό δέρμα με φλεγμονώδη δερματοπάθεια ή έπειτα από επιφανειακή δερματολογική πράξη. Αξιολόγηση για 7 ημέρες, με διπλή εφαρμογή ημερησίως. Εφαρμογή σπρέι μόνο του ή σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική αγωγή και/ή άλλα καλλυντικά προϊόντα.
**Ξηρότητα ή ερεθισμός που σχετίζεται με την ακτινοθεραπεία, κοκκινίλες, δερματικά εξανθήματα, φαγούρα λόγω δερματικής ξηρότητας."

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΔΡΟΘΕ-ΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ AVÈNE

Η ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ AVÈNE: ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 • étude clinique

  Μία κλινική μελέτη που διεξήχθη στο Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène έδειξε ότι οι ασθενείς βελτίωσαν σημαντικά τη συνολική ποιότητα ζωής τους, ενώ ταυτόχρονα ανακούφισαν τις κύριες πηγές δερματικής δυσφορίας που συνδέονται με θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού (χημειοθεραπεία, χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία).*

  • Sécheresse : -100%
  • Prurit : -61%
  • Lymphoedème : -43%
 • Τα τελευταία χρόνια, το Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène επεκτείνει τη δερματολογική του εξειδίκευση στις ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται στο δέρμα από τις αντικαρκινικές θεραπείες.

  Όλα αυτά τα χρόνια, το Κέντρο Υδροθεραπείας προσπαθεί να προσφέρει διαρκώς στους ασθενείς του εναλλακτικές μορφές υποστήριξης σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.

  Μία αγωγή υδροθεραπείας μπορεί να είναι ένας πολύτιμος τρόπος ανάκτησης της δύναμής σας, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μία κλινική μελέτη έδειξε ότι η αγωγή υδροθεραπείας της Avène μειώνει σημαντικά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται στο δέρμα από τις αντικαρκινικές θεραπείες.

  Δείτε το site του κέντρου

  *Dalenc F et al, Eur J Cancer Care 2017 Aug 22.
Αποστολή μέσω email

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

You can't post more than one comment on a product

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.