ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΑΝΑΓΚΕΣ
XERACALM A.D

Σειρά XERACALM A.D

Μετά από 12 χρόνια βιοτεχνολογικής έρευνας, ανακαλύψτε την 1η σειρά βιοενεργών μαλακτικών που δρουν απευθείας στο αίσθημα φαγούρας.

Η άποψη του γιατρού μας

Ερωτήσεις/ Απαντήσεις

  • Συνήθως, όχι. Συμβαίνει ωστόσο, τα παιδιά να έχουν δυσανεξία σε ορισμένα τρόφιμα γεγονός που επιδεινώνει το έκζεμα.
    Στην πράξη, ψάχνουμε για τροφική αλλεργία σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις που θα σας τις διευκρινίσει ο γιατρός σας. Μετά από ειδικά τεστ, μπορεί να συνταγογραφηθεί ειδική δίαιτα.

  • Για να μειώσουμε τον κίνδυνο ατοπικής δερματίτιδας, συμβουλεύουμε τις μαμάδες με οικογενειακό ιστορικό ατοπίας να θηλάσουν το παιδί τους για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορούν. Επίσης, συνιστούμε να καθυστερήσουν τη διαφοροποίηση των τροφών (κυρίως αυγό και ψάρι) για μετά την ηλικία των έξι μηνών.

  • Ασφαλώς. Το μπάνιο έχει πολλά πλεονεκτήματα : iΚαθαρίζει, χαλαρώνει και προετοιμάζει την εφαρμογή των μαλακτικών.Θα πρέπει, ωστόσο, να παίρνουμε ορισμένες προφυλάξεις : Σε περίπτωση εκζέματος, συνιστούμε το χλιαρό μπάνιο, περίπου 30-32°C. Πράγματι το πολύ ζεστο νερό (γύρω στους 37°) fευνοεί τη φαγούρα. Τα προϊόντα καθαρισμού ή τα λάδια μπάνιου πρέπει να είναι πολύ απαλά.

  • Οι ιαματικές θεραπείες συνιστώνται συχνά στα ατοπικά παιδιά.
    Οι θεραπείες περιλαμβάνουν ιαματικές φροντίδες (μπάνια, ντους, πόση ιαματιού νερού...) με βάση το ιαματικό Νερό, ενδεχομένως ελεγχόμενη έκθεση στον ήλιο και τακτική παρακολούθηση από γιατρό που δίνει την ευκαιρία στο παιδί και τους γονείς του να γνωρίσουν καλύτερα την ατοπική δερματίτιδα και τις θεραπείες της.

  • Οι τρίχες των ζώων (πόνυ, σκυλιά, γάτες) και τα φτερά των πουλιών μπορεί να είναι αιτία αναπνευστικής αλλεργίας. Εάν το παιδί έχει ένα ζώο για συντροφιά που το αγαπάει και δεν του προξενεί πρόβλημα, μπορεί να το κρατήσει. Σε περίπτωση φτερνίσματος ή επιπεφυκίτιδας, είναι προτιμότερο να απομακρύνουμε το ζώο. Εάν δεν έχουμε ζώο, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τον κίνδυνο αλλεργίας προτού αγοράσουμε ένα.

TΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑVENE

Όλες οι υφές

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Αποστολή μέσω email

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

You can't post more than one comment on a product

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.