Ιαματικές εγκαταστάσεις

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Κτισμένο δίπλα στο σημείο ανάβλυσης της Πηγής, μέσα σε ένα οικολογικά προστατευμένο περιβάλλον, το Εργοστάσιο της Avène γεννήθηκε το 1989.

Μια προνομιούχος θέση

Η αρχική επιφάνειά του ήταν 2000 m² και επεκτάθηκε διαδοχικά (1992, 1998, 2003 και 2010). Σήμερα έχει έκταση 17000 m² και μεριμνά πάντα, με τον ίδιο τρόπο, για το σεβασμό του περιβάλλοντος. 

Η εγγύηση μιας υψηλής ποιότητας

Φέτος, το Εργοστάσιο παραγωγής παρασκεύασε 7000 τόνους συνθέσεις και συσκεύασε 63 εκατ. προϊόντα στις ποιοτικές εγκαταστάσεις του.

Για να διατηρήσουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του ιαματικού Νερού της Avène για την αντιμετώπιση του ευαίσθητου, υπερευαίσθητου και αλλεργικού δέρματος, έχουμε πάρει ειδικά μέτρα :
Απευθείας σύνδεση της Πηγής με το Εργοστάσιο παραγωγής,
Λειτουργία σε συνεχή βάση.
Το Εργοστάσιο, που έχει σήμερα 230 υπαλλήλους, είναι αφιερωμένο στην παρασκευή, τη συσκευασία και τον έλεγχο των προϊόντων της Μάρκας Eau thermale Avène.
Η σημαντική αυτή δραστηριότητα έχει κυριολεκτικά εκτινάξει στα ύψη την οικονομία ολόκληρης της περιοχής...


Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν πιστοποίηση ISO 9001 και 13485 και πιστοποίηση Φαρμακευτικού Εργοστασίου.
Η πιστοποίηση ISO 9001 είναι ένα πρότυπο που εμπεριέχει τον κατάλογο όλων των οργανωτικών απαιτήσεων που αποκτήθηκαν για την ύπαρξη του συστήματος διαχείρησης της ποιότητας.
Η πιστοποίηση ISO 13485 είναι ένα πρότυπο που καθορίζει τις διαδικασίες που εγγυώνται την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων -κλειδιών, από το σχεδιασμό έως την νέα παραγωγή.

Επιπλέον, το Εργοστάσιο παραγωγής διαθέτει εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την παραγωγή και τη συσκευασία της σειράς Tolérance Extrême Α.Β.Α.Σ., των Κρεμών για το μη ανεκτικό δέρμα Α.Β.Α.Σ και της ενυδατικής Κρέμας Pédiatril Α.Β.Α.Σ. (Αποκλειστικό Βοήθημα για Αθικτη Σύνθεση) σε αποστειρωμένες συνθήκες. Η βιομηχανική αυτή διαδικασία πλήρους αποστείρωσης, κατοχυρωμένη και μοναδική στον κόσμο, έχει την προέλευσή της στην παραγωγή των ενέσιμων φαρμάκων. Περιλαμβάνει αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής για να εγγυηθεί με τον τρόπο αυτό την πλήρη αποστείρωση των προϊόντων.

Παρόλο που το ιαματικό Νερό της Avène δεν έχει ακόμη αποκαλύψει όλα του τα μυστικά, οι έρευνες που διεξάγονται εδώ και τριάντα χρόνια από τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène, στην καρδιά του ομίλου Pierre Fabre, καθώς και οι πολυάριθμες φαρμακολογικές και κλινικές μελέτες μας βοηθούν να διευρύνουμε τις γνώσεις μας για τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητές του.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Αποστολή μέσω email

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

You can't post more than one comment on a product

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.