ΟΙ ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Η Eau Thermale Avène δεσμεύεται να συνεχίσει την πρωταρχική αποστολή της: να προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους με ευαίσθητο δέρμα βελτιωμένο δέρμα και ποιότητα ζωής.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η μάρκα έχει δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με επαγγελματίες υγείας, χάρη κυρίως στο όραμά της και τη θέληση του ιδρυτή της, του Pierre Fabre, φαρμακοποιού. Για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες σας και να μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα σε αυτές, βασιζόμαστε στους ιστορικούς συνεργάτες μας (οι οποίοι αποτελούν και δικούς σας καθημερινούς συνεργάτες σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία σας): τους φαρμακοποιούς.
Η διατήρηση αυτής της ισχυρής και διαρκούς σχέσης σημαίνει ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες απαντήσεις, για να βρίσκετε πάντα την πιο κατάλληλη θεραπεία Eau Thermale Avène. Ο αποτελεσματικός τρόπος για να είστε πάντα εκεί για το δέρμα σας!

Προτείνουμε τη μάρκα Eau Thermale Avène για όλη την οικογένεια και για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους. Είμαστε πεπεισμένοι για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά της, γεγονός που μας επιτρέπει να τη συνιστούμε καθημερινά και με σιγουριά.

Pharmacie Centrale la Collégiale à Guérande

Laboratoires Dermatologiques Avène: οι ακλόνητοι συνεργάτες του φαρμακοποιού

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène και οι φαρμακοποιοί έχουν μια ιστορική σχέση χάρη, ιδιαιτέρως, στο επιλεκτικό κανάλι διανομών που υιοθετεί η μάρκα Eau Thermale Avène, στο οποίο οι φαρμακοποιοί διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο.

Οι θεραπείες Laboratoires Dermatologiques Avène διανέμονται σε περισσότερα από 20.000 φαρμακεία στο σύνολο της Γαλλίας.

Έχουμε δεσμευθεί να υποστηρίζουμε και να εκπαιδεύουμε τους φαρμακοποιούς, ώστε να αποτελούν τον καλύτερος αναμεταδότης πληροφοριών ανάμεσα στη μάρκα μας κι εσάς, ειδικά για όσους έχουν πιο απαιτητικούς τύπους δέρματος. Το φαρμακείο αποτελεί χώρο ακρόασης και ευαισθητοποίησης, ενώ είναι ιδανικός για να αφιερώσετε χρόνο ώστε να κατανοήσετε τις ανάγκες σας και να βρείτε λύσεις και θεραπείες που θα σας ανακουφίσουν. Επιθυμία μας είναι να διατηρήσουμε αυτήν την ποιοτική εμπειρία, συνεργαζόμενοι με τους φαρμακοποιούς που σας συμβουλεύουν.

av_thermal spring water_spray_social_12_post_3282779003131_hd 1:1  577 × 577
loc 2-2x
ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ; Είμαστε πάντα εδώ για εσάς

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Ηλεκτρονικό παραφαρμακείο

Ηλεκτρονικό παραφαρμακείο

Στο πλευρό σας, κάθε στιγμή.

Πού μπορώ να βρω τα προϊόντα Eau Thermale Avène;

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

Λοιπόν, για να δούμε! Σε ένα φαρμακείο, υπάρχουν... φαρμακοποιοί. Δηλαδή, υπάρχουν ειδικοί επαγγελματίες εκπαιδευμένοι στις παθολογίες (συμπεριλαμβανομένων των δερματικών παθήσεων) οι οποίοι γνωρίζουν πώς να χορηγούν τις κατάλληλες θεραπείες. Τα συνεργαζόμενα φαρμακεία της μάρκας μας είναι ειδικά καταρτισμένα από το δίκτυο εκπαιδευτών μας για να συστήνουν τα προϊόντα μας. Σημειώστε ότι τα ηλεκτρονικά φαρμακεία που πωλούν προϊόντα Eau Thermale Avène ανήκουν και αυτά σε ιδιοκτήτες φαρμακείων.

Όχι, ταΔερματολογικά Εργαστήρια Eau Thermale Avène ανήκουν στην κατηγορία των δερμοκαλλυντικών, δηλαδή εργαστήρια που χρησιμοποιούν ιατρική έρευνα για καλλυντικούς σκοπούς, ωστόσο δεν έχουν τους ίδιους νομικούς κανονισμούς με τα ιατρικά εργαστήρια σχετικά με την εμπορία των προϊόντων τους. Δεν χρειάζεστε ιατρική συνταγή για αγορά των προϊόντων μας, ακόμη κι αν μερικές φορές συνιστώνται από γιατρούς (δερματολόγους ή γενικούς ιατρούς) ή φαρμακοποιούς.

Ορισμένα καταστήματα προσφέρουν δείγματα, ωστόσο περιορισμένα λόγω των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τις συσκευασίες τους. Όταν επισκέπτεστε ένα από τα καταστήματα των λιανοπωλητών μας, ίσως έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μία από τις τακτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι σύμβουλοι ομορφιάς μας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την online διάγνωση δέρματος που διαθέτουμε! Απαντήστε στις ερωτήσεις μας για να προσδιορίσετε τον τύπο του δέρματός σας και μάθετε ποια είναι η καλύτερη ρουτίνα για τη φροντίδα του δέρματός σας.

ΟΛΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΑΣ

Έχουμε συγκεντρώσει μερικά πράγματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ελπίζουμε να απολαύσετε την ανάγνωση...
Επιστροφή στην κορυφή