Δερματολογικές θεραπείες που προσφέρουν βέλτιστη ανοχή για όλους τους ευαίσθητους, αντιδραστικούς, δυσανεκτικούς ή με τάση για αλλεργίες τύπους δέρματος.

Tolérance

Δερματολογικές θεραπείες που προσφέρουν βέλτιστη ανοχή για όλους τους ευαίσθητους, αντιδραστικούς, δυσανεκτικούς ή με τάση για αλλεργίες τύπους δέρματος.

Η καθημερινή ζωή του αντιδραστικού δέρματος διέπεται από το απροσδόκητο: αντιδρά στα πάντα, ακόμη και στα πιο απρόβλεπτα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι δερματικών ευαισθησιών: περιπτώσεις σοβαρής δυσανεξίας στις οποίες η υπερευαισθησία βιώνεται ως σημαντικός περιορισμός. Σε πιο μέτριες περιπτώσεις, όπου η ευαισθησία αυτή απαιτεί απλώς φροντίδα του δέρματος για περισσότερη ενυδάτωση, άνεση και ασφάλεια.

Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις για να φροντίσετε το δέρμα σας και να ανακτήσετε μια μορφή ψυχικής ηρεμίας!

av_tolerance_natsuko_295-2-1x1

TOLÉRANCE HYDRA-10

Το δέρμα σας ξέρει τι χρειάζεται για ενυδάτωση μακράς διάρκειας. Οι ειδικοί μας αναπαρήγαγαν τη σύνθεσή του για να δημιουργήσουν το TOLERANCE HYDRA-10. Η 1η βιομιμητική ενυδατική κρέμα 100% φυσικής προέλευσης, πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και το ιαματικό νερό της Avène για αναπλήρωση του δέρματός σας.

Το δέρμα σας έχει έλλειψη ενυδάτωσης; Η σειρά ενυδατικών TOLERANCE HYDRA-10 έχει δημιουργηθεί για εσάς!  

Η βιομιμητική σύνθεσή μας αποτελείται από μόνο 10 συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, τα οποία υπάρχουν ήδη στο δέρμα σας ώστε να αναπαράγουν τη σύνθεσή του. 
Η TOLERANCE HYDRA-10 βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το δέρμα σας, διατηρεί το μικροβίωμά σας και παρέχει 48 ώρες εντατικής ενυδάτωσης.

Το βασικό φυσικό συστατικό: υαλουρονικό οξύ. Ικανό να συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, είναι έντονα ενυδατικό.

 

TOLÉRANCE HYDRA-10

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Κρέμα TOLERANCE HYDRA-10

Ιδανική για μακράς διάρκειας ενυδάτωση του ξηρού έως πολύ ξηρού ευαίσθητου δέρματος

  • Ενυδατώνει εντατικά το δέρμα για 48 ώρες
  • Διατηρεί το μικροβίωμα
  • 100% φυσική προέλευση
  • 0% συντηρητικά

Ενυδάτωση του δέρματος

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

Η φροντίδα για το δέρμα μου, ο ήρωάς μου!

48 ώρεςεντατικής ενυδάτωσης
100%συστατικά φυσικής προέλευσης
0%Συντηρητικά Sterile Cosmetics®

Γνωρίζετε τα οφέλη μιας βιομιμητικής κρέμας;

Το δέρμα ξέρει τι είναι καλό γι' αυτό - γνωρίζει πώς να προστατεύεται χάρη στον φυσικό φραγμό του και ξέρει τι χρειάζεται για να παραμείνει ενυδατωμένο. Φυσικά, λοιπόν, αποτελεί την καλύτερη πηγή έμπνευσης για σχεδιασμό των τέλειων ενυδατικών προϊόντων.

Λαμβάνοντας έμπνευση απευθείας από τη σύνθεση του δέρματος, οι ενυδατικές κρέμες TOLERANCE HYDRA-10 διατηρούν το μικροβίωμά σας και υπάρχει υψηλή ανοχή από το δέρμα σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΙΜΗΤΙΚΗ
av_tolerance_natsuko_199-1x1 475x475

av_tolerance hydra-10_logo cosmetique sterile_2022

STERILE COSMETICS®

Εγγύηση αποτελεσματικότητας και ασφάλειας

Για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας του ευαίσθητου δέρματος, η Pierre Fabre Laboratories έφερε επανάσταση στα δερμοκαλλυντικά δημιουργώντας μια μοναδική για το είδος της διαδικασία: Sterile Cosmetics®. Αυτό το τεχνολογικό κατόρθωμα σημαίνει ότι τα συντηρητικά δεν είναι πλέον απαραίτητα. Σύνθεση με ελάχιστα συστατικά, αποστείρωση των προϊόντων καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής και απόλυτα ερμητική συσκευασία, εξασφαλίζοντας καθαρότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.

Οι σειρές Tolerance HYDRA-10 και Tolerance CONTROL επωφελούνται από αυτή την τεχνολογική υπεροχή και εγγυώνται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και ανοχής που τόσο πολύ χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Στην καρδιά της σειράς προϊόντων μας

Υαλουρονικό οξύ

av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_hautpoids_500-500

Ικανό να συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό.

Ιαματικό Νερό της Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Διατηρεί και προσφέρει όλες τις μαλακτικές, καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες του.

Δείτε περισσότερα
av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Η δερματολογική σειρά φροντίδας για έλεγχο της δερματικής αντιδραστικότητας των υπερευαίσθητων, δυσανεκτικών και με τάση για αλλεργίες τύπων δέρματος

Ορισμένες γυναίκες έχουν υπερευαίσθητο δέρμα: αντιδρά στα πάντα... συνεχώς! Αυτές οι απρόβλεπτες δερματικές αντιδράσεις αποτελούν πραγματικό περιορισμό για την καθημερινή ζωή.

Τσούξιμο, ερυθρότητα, αίσθηση τραβήγματος: αυτά είναι συμπτώματα δυσφορίας του δέρματος που προκαλούνται από ερεθίσματα στα οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να αντιδρά. Είναι γνωστά ως υπερευαισθησία του δέρματος. Πώς μπορούμε λοιπόν να προβλέψουμε αυτές τις αντιδράσεις που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν; 

Η Laboratoires Dermatologiques Avène ανέπτυξε την Tolérance CONTROL, μια σειρά που αποτελείται από δύο νέα, εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα φροντίδας για την άμεση ηρεμία του δέρματος, μειώνοντας παράλληλα την ευαισθησία σε βάθος χρόνου.

Είστε έτοιμοι να πάψετε να αφήνετε το δέρμα σας να αποφασίζει για τις αντιδράσεις σας;

 

TOLÉRANCE CONTROL

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Λοσιόν Καθαρισμού

  • Καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ με ένα μόνο βήμα, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα
  • Δεν ερεθίζει το δέρμα, χωρίς άρωμα
  • 99% φυσικό

Με την πολύ απαλή υφή της, αυτή η λοσιόν λιώνει στο δέρμα. Με υψηλή συγκέντρωση στο ιαματικό Νερό της Avène, καθαρίζει απαλά και σέβεται τον δερματικό φραγμό, αποτρέποντας την αίσθηση τραβήγματος και τους ερεθισμούς.

 

Καθαρισμό του δέρματός μου

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

TOLÉRANCE CONTROL

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Καταπραϋντική Κρέμα Αποκατάστασης

  • Ηρεμεί και μειώνει την ευαισθησία του δέρματος μακροπρόθεσμα
  • Ενυδατώνει εντατικά και αποκαθιστά τον δερματικό φραγμό
  • 98% φυσικό

Είναι το δέρμα σας υπερευαίσθητο; Αντιδρά σε κάθε ευκαιρία;
Η Tolérance CONTROL Cream καταπραΰνει αμέσως το τσούξιμο, την αίσθηση τραβήγματος και τις εξάψεις. Η υψηλής ανοχής σύνθεσή της, δοκιμασμένη σε δέρμα με αλλεργίες, είναι εγγυημένα απαλλαγμένη από αρώματα και συντηρητικά. Ο τέλειος καθημερινός σύμμαχος για έλεγχο των απρόβλεπτων δερματικών αντιδράσεων!

 

Καταπράυνση του δέρματός μου

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΚΛΙΝΙΚA ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜEΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚOΤΗΤΑ

Η φροντίδα για το δέρμα μου, ο ήρωάς μου!

30 δευτερόλεπτα¹Ο χρόνος που χρειάζεται για να καταπραΰνει το δέρμα
-90%²τσούξιμο
-70%²ευαισθησία του δέρματος

Μια δερματολογική καινοτομία

Ένα ειδικά σχεδιασμένο δραστικό συστατικό για το υπερευαίσθητο δέρμα: DSENSINOSE™

Η Laboratoires Dermatologiques Avène έκανε ένα νέο επιστημονικό βήμα αναπτύσσοντας ένα βιοτεχνολογικό δραστικό συστατικό τρίτης γενιάς, το οποίο προέρχεται από τη μοναδική μικροβιακή χλωρίδα (βιολογική κληρονομιά) του ιαματικού νερού της Avène: D-Sensinose™.

Το πρώτο εξαιρετικά καταπραϋντικό μεταβιοτικό δραστικό συστατικό, ικανό να δρα απευθείας στους αισθητήριους νευρώνες που υπάρχουν στο δέρμα, για έλεγχο της δερματικής υπερευαισθησίας.

 

av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd 472x472

Μια νέα «έξυπνη» σύνθεση

 

Οι συνθέσεις Skin Affinity μιμούνται τέλεια τη φυσική σύνθεση του δέρματος για να προάγουν τη δράση στην καρδιά του δέρματος. Κάθε συστατικό δρα στοχευμένα, με τη σωστή δόση και στο σωστό σημείο. Αυτές οι συνθέσεις «επόμενης γενιάς» προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και μακράς διάρκειας αποκατάσταση του δερματικού φραγμού.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε κάποια ερώτηση ή ανησυχία; Είμαστε πάντα εδώ για εσάς

Η επιλογή ενός προϊόντος το οποίο είναι προσαρμοσμένο στον τύπο του δέρματός σας και αποτελείται από συστατικά τα οποία υπάρχουν φυσικά στο δέρμα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να εξασφαλίσετε αποτελεσματική και φυσική ενυδάτωση. Για παράδειγμα, το υαλουρονικό οξύ, ένα δραστικό συστατικό που υπάρχει φυσικά στο δέρμα, διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην ενυδάτωσή του, καθώς διατηρεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Επομένως, αποτελεί συστατικό το οποίο πρέπει να έχει προτεραιότητα για να διασφαλίσει τη φυσική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Για μακράς διάρκειας και εντατική ενυδάτωση, χρησιμοποιείτε προϊόντα προσαρμοσμένα στον τύπο του δέρματός σας. Ακολουθήστε μια ρουτίνα ενυδάτωσης: καθαρίστε, κάντε απολέπιση, ενυδατώστε και θρέψτε τακτικά το δέρμα σας, παρατείνοντας τα αποτελέσματα της ενυδάτωσης με την πάροδο του χρόνου.
Σας συμβουλεύουμε επίσης να διατηρείτε ενυδατωμένο και το σώμα σας. Πίνοντας 1,5 λίτρο νερό την ημέρα και αποφεύγοντας τροφές οι οποίες είναι πολύ λιπαρές, γλυκές ή αλμυρές, αυξάνετε τις πιθανότητες να έχετε σταθερά ένα υγιές και ενυδατωμένο δέρμα.

Το υπερευαίσθητο δέρμα εκδηλώνεται με επαναλαμβανόμενες δυσάρεστες αισθήσεις όπως τσούξιμο, τράβηγμα ή εξάψεις. Μερικοί άνθρωποι λένε ακόμη ότι το δέρμα τους "πονάει". Αν και αόρατες με γυμνό μάτι, αυτές οι αντιδράσεις μπορούν να δυσκολέψουν την καθημερινή ζωή.
Αν το δέρμα σας αισθάνεται άβολα χωρίς να γνωρίζετε το γιατί, αν κοκκινίζει εύκολα όταν βγαίνετε από το ντους ή αν νιώθετε τράβηγμα όταν αλλάζει η θερμοκρασία, τότε πιθανώς έχετε υπερευαίσθητο δέρμα.

Είναι σημαντικό να φροντίζετε το δέρμα σας σε καθημερινή βάση με τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα. Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ήπια προϊόντα υψηλής ανοχής, χωρίς δυνητικά ερεθιστικές ή αλλεργιογόνες ουσίες και κατά προτίμηση χωρίς αρώματα ή συντηρητικά.
Για τον καθαρισμό και την αφαίρεση του μακιγιάζ, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε συνθέσεις χωρίς ξέπλυμα για να αποφύγετε την ξηραντική επίδραση του τρεχούμενου νερού, η οποία είναι μερικές φορές δύσκολη. Σας συμβουλεύουμε επίσης να επιλέγετε υφές που μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας με τα ακροδάχτυλά σας, για να αποφύγετε την τριβή που συνδέεται με τα βαμβακερά επιθέματα.

Όπως γνωρίζουμε, ορισμένοι τύποι δέρματος δεν μπορούν να ανεχθούν τίποτα. Χάρη στην τεχνολογία Sterile Cosmetics®, αφαιρούμε όλους τους τύπους συντηρητικών από τις συνθέσεις μας.
Όλα τα προϊόντα της σειράς Tolérance παρασκευάζονται χωρίς αρώματα, σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Η ερμητικά σφραγισμένη συσκευασία τους εξασφαλίζει τη διατήρησή τους και τα προστατεύει από κάθε κίνδυνο μόλυνσης μετά το άνοιγμα. Περιέχουν μόνο τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματικότητά τους, αυστηρά επιλεγμένα ώστε να εγγυώνται τη βέλτιστη ανοχή από το πιο ευαίσθητο δέρμα.

1 Ικανοποίηση χρηστών, 25 άτομα, 3 μήνες, 2 εφαρμογές ανά ημέρα. 2 Κλίμακα ευαισθησίας: αξιολόγηση κλινικών και λειτουργικών σημείων ερεθιστικότητας του δέρματος, 25 άτομα. Αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν αμέσως μετά την εφαρμογή της Tolérance Control Cream. 3 Κινητική HI, 26 άτομα

*που σχετίζεται με το ξηρό δέρμα. 

Επιστροφή στην κορυφή