Απαλλαγείτε από την ερυθρότητα. Σήμερα και αύριο.
Antirougeurs

Antirougeurs

Απαλλαγείτε από την ερυθρότητα. Σήμερα και αύριο.

Σχετιζόμενη γενικά με την ευαισθησία του δέρματος, η ερυθρότητα αποτελεί συχνό φαινόμενο, όχι σοβαρό, αλλά το οποίο δυσκολεύει τη ζωή μας. Υπό τις επιδράσεις ενός εκλυτικού παράγοντα, τα αιμοφόρα αγγεία του δέρματος διαστέλλονται, προκαλώντας εισροή αίματος στο πρόσωπο: αυτό προκαλεί ερυθρότητα. Είτε πρόκειται για προσωρινή έξαρση είτε για μόνιμη ερυθρότητα, όλες οι γυναίκες μπορεί να επηρεαστούν - αλλά να είστε σίγουροι ότι με τις σωστές θεραπείες μπορείτε πλέον να την αποφύγετε.

Χάρη στη σειρά Antirougeurs, η Laboratoires Dermatologiques Avène παρέχει στο ευαίσθητο δέρμα μια μοναδική και κατάλληλη λύση για τους διαφορετικούς τύπους ερυθρότητας.

ANTIROUGEURS

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ

Antirougeurs καταπραϋντική κρέμα ΗΜΕΡΑΣ και Καταπραϋντικό emulsion SPF 30

 • Μειώστε την ερυθρότητα αλλά και την αντιδραστικότητα του δέρματος
 • Ενυδατώστε και προστατεύστε το δέρμα κάθε μέρα

Μια λύση για κάθε ανάγκη! Είτε έχετε κανονικό έως μικτό ευαίσθητο δέρμα, είτε ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα, η Laboratoires Dermatologiques Avène προσφέρει την αποτελεσματικότητα και την προσαρμοσμένη άνεση δύο νέων συνθέσεων υψηλής προστασίας.

 

Ανακαλύψτε την Καταπραϋντική κρέμα SPF 30

Ανακαλύψτε το Καταπραϋντικό emulsion SPF 30

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ
ΚΛΙΝΙΚA ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜEΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚOΤΗΤΑ

Η φροντίδα για το δέρμα μου, ο ήρωάς μου!

93%Οι κοκκινίλες στο δέρμα μειώνονται ορατά
98%Το δέρμα καταπραΰνεται εντατικά
24 ώρεςΤο δέρμα είναι ενυδατωμένο όλη την ημέρα

ANTIROUGEURS

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Antirougeurs UNIFY Φροντίδα Ομοιομορφίας SPF 30

 • Μειώνει σημαντικά την ερυθρότητα, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα
 • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αλλά και τους περισσότερους τόνους δέρματος

Καθώς αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα απλό καμουφλάζ, ανακαλύψτε όλη την τεχνογνωσία του Eau Thermale Avène σε ένα μοναδικό, ολοκληρωμένο προϊόν φροντίδας που προσφέρει τέλεια ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας και ομορφιάς: καταπραΰνει, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα καθημερινά, ενώ παράλληλα προσφέρει μακράς διάρκειας δράση κατά των κοκκινίλων. Όλα αυτά σε μια εξαιρετικά φυσική χρωματιστή σύνθεση για άμεσο αποτέλεσμα «όμορφου δέρματος».

 

Καλύπτει την ερυθρότητα μου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ANTIROUGEURS

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Antirougeurs CALM Καταπραϋντική μάσκα κατά των κοκκινίλων

 • Άμεση δράση κατά των κοκκινίλων και καταπραϋντική δράση
 • Εξαιρετικά φρέσκια ενυδατική υφή

Μια μάσκα νέας γενιάς, η οποία καταπραΰνει άμεσα και έντονα την αίσθηση θερμότητας και δυσφορίας για όλους τους ευαίσθητους τύπους δέρματος. Αυτή η εξαιρετικά δροσιστική θεραπεία προσφέρει άμεση ανακούφιση κατά την εφαρμογή και αφήνει το δέρμα απαλό, άνετο και καταπραϋμένο. Τέλος στις εξάψεις και στη δυσφορία! 

 

Ανακαλύψτε τις δυνάμεις του

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

Εξαιρετικό προϊόν. Η λεπτόρρευστη υφή μπορεί να προκαλέσει έκπληξη, αφού πρόκειται για μάσκα, ωστόσο έχει ένα πολύ ευχάριστο δροσιστικό αποτέλεσμα. [...] Το αποτέλεσμα κατά των κοκκινίλων ήταν σαφώς ορατό από την πρώτη εφαρμογή για μένα.

Marine, 25 ετών16/05/2019
Από την ίδια σειρά

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΔΩ...

Ανακαλύψτε και τις άλλες θεραπείες μας

Antirougeurs FORT Συμπυκνωμένη Φροντίδα κατά των Χρόνιων Κοκκινίλων

Antirougeurs FORT Συμπυκνωμένη Φροντί...

Καταπραΰνει - Αποκαθιστά τον φραγμό του δέρματος - Μειώνει την ερυθρότητα

Antirougeurs CLEAN Γαλάκτωμα Καθαρισμού

Antirougeurs CLEAN Γαλάκτωμα Καθαρισμού

Αφαιρεί το μακιγιάζ - Καθαρίζει - Μειώνει την ερυθρότητα - Καταπραΰνει

Αναζητώ ένα προϊόν Antirougeurs για

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Στην καρδιά της σειράς προϊόντων μας

 • <h4 class="">TRP-REGULIN&trade;</h4><p>&Kappa;&alpha;&tau;&omicron;&chi;&upsilon;&rho;&omega;&mu;&#941;&nu;&omicron; &delta;&rho;&alpha;&sigma;&tau;&iota;&kappa;&#972; &sigma;&upsilon;&sigma;&tau;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#972; &pi;&omicron;&upsilon; &mu;&epsilon;&iota;&#974;&nu;&epsilon;&iota; &tau;&eta;&nu; &alpha;&nu;&tau;&iota;&delta;&rho;&alpha;&sigma;&tau;&iota;&kappa;&#972;&tau;&eta;&tau;&alpha; &tau;&omicron;&upsilon; &delta;&#941;&rho;&mu;&alpha;&tau;&omicron;&sigmaf;.</p><p> </p>
  TRP-REGULIN™Κατοχυρωμένο δραστικό συστατικό που μειώνει την αντιδραστικότητα του δέρματος.
 • <h4 class="">&#904;&lambda;&alpha;&iota;&omicron; Pongamia</h4><p>&#904;&nu;&alpha; &phi;&upsilon;&sigma;&iota;&kappa;&#972; &delta;&rho;&alpha;&sigma;&tau;&iota;&kappa;&#972; &sigma;&upsilon;&sigma;&tau;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#972; &pi;&rho;&omicron;&#970;&#972;&nu; &tau;&eta;&sigmaf; &beta;&omicron;&tau;&alpha;&nu;&iota;&kappa;&#942;&sigmaf; &tau;&epsilon;&chi;&nu;&omicron;&gamma;&nu;&omega;&sigma;&#943;&alpha;&sigmaf; &tau;&eta;&sigmaf; Pierre Fabre &pi;&omicron;&upsilon; &delta;&iota;&alpha;&tau;&eta;&rho;&epsilon;&#943; &tau;&eta;&nu; &iota;&sigma;&omicron;&rho;&rho;&omicron;&pi;&#943;&alpha; &tau;&omicron;&upsilon; &mu;&iota;&kappa;&rho;&omicron;&beta;&iota;&#974;&mu;&alpha;&tau;&omicron;&sigmaf; &tau;&omicron;&upsilon; &delta;&#941;&rho;&mu;&alpha;&tau;&omicron;&sigmaf;.</p>
  Έλαιο PongamiaΈνα φυσικό δραστικό συστατικό προϊόν της βοτανικής τεχνογνωσίας της Pierre Fabre που διατηρεί την ισορροπία του μικροβιώματος του δέρματος.
 • <h4 class="">&Iota;&alpha;&mu;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#972; &Nu;&epsilon;&rho;&#972; &tau;&eta;&sigmaf; Av&egrave;ne</h4><p>&Kappa;&alpha;&tau;&alpha;&pi;&rho;&alpha;&#944;&nu;&epsilon;&iota;, &epsilon;&nu;&iota;&sigma;&chi;&#973;&epsilon;&iota; &tau;&omicron;&nu; &delta;&epsilon;&rho;&mu;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#972; &phi;&rho;&alpha;&gamma;&mu;&#972; &kappa;&alpha;&iota; &alpha;&nu;&alpha;&kappa;&omicron;&upsilon;&phi;&#943;&zeta;&epsilon;&iota; &alpha;&pi;&#972; &tau;&omicron; &alpha;&#943;&sigma;&theta;&eta;&mu;&alpha; &delta;&upsilon;&sigma;&phi;&omicron;&rho;&#943;&alpha;&sigmaf;.</p>
  Ιαματικό Νερό της AvèneΚαταπραΰνει, ενισχύει τον δερματικό φραγμό και ανακουφίζει από το αίσθημα δυσφορίας.

Ολοκληρωμένη φροντίδα

Οι επόμενης γενιάς θεραπείες μας κατά των κοκκινίλων

Η Laboratoires Dermatologiques Avène έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, συνδυάζοντας τρία συμπληρωματικά δραστικά συστατικά τα οποία δρουν σε συνέργεια, για:

- να σπάσουν τον φαύλο κύκλο που ευθύνεται για την ερυθρότητα και να στοχεύσετε προληπτικά σε όλους αυτούς τους εκλυτικούς παράγοντες.
- να ανακουφίσουν γρήγορα από τις εξάψεις και τα αισθήματα δυσφορίας.
- να μειώσουν και να προστατεύσουν τα μικροαγγεία που ευθύνονται για την ερυθρότητα.

Η σειρά Antirougeurs επιτυγχάνει τέλεια ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Εγγυάται πολύ καλή ανοχή από το δέρμα και τα μάτια, απόλυτο σεβασμό στο μικροβίωμα του δέρματος, καθώς επίσης καθημερινή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB που είναι εν μέρει υπεύθυνες για την εμφάνιση και επιδείνωση της ερυθρότητας. Επιτέλους, μια ολοκληρωμένη και μακράς διάρκειας λύση για το δέρμα που είναι επιρρεπές σε ερυθρότητα!

 

av_antirougeurs_page-gamme 577x506

Πέρα από αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, η σειρά Antirougeurs προσφέρει εκπληκτικές και αισθησιακές υφές που είναι ρευστές, δροσερές και με διακριτικό άρωμα, ενώ παράλληλα σέβεται τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματος που είναι επιρρεπές στην ερυθρότητα. Οι φόρμουλες περιέχουν μαργαριτάρια που αντανακλούν το φως για να ενισχύουν τη λάμψη, καθώς επίσης πράσινες χρωστικές οι οποίες καλύπτουν φυσικά την ερυθρότητα. Επειδή ένα προϊόν φροντίδας κατά των κοκκινίλων που καμουφλάρει ή καταπραΰνει δεν παύει να είναι, πάνω απ' όλα, ένα προϊόν φροντίδας (για να σας κάνει να νιώθετε καλά με το δέρμα σας!).

 

Μια ρευστή, απαλά αρωματισμένη υφή σε φυσική nude απόχρωση. Δεν αφήνει ίχνη ή σημάδια ματ, βελούδινο τελείωμα.

Φροντίδα Ομοιομορφίας

Μια ρευστή, απαλά αρωματισμένη υφή σε φυσική nude απόχρωση. Δεν αφήνει ίχνη ή σημάδια ματ, βελούδινο τελείωμα.

Απαλά αρωματισμένη υφή που λιώνει, εμπλουτισμένη με φυσικά θρεπτικά συστατικά. Δεν αφήνει λιπαρό ή κολλώδες αποτέλεσμα.

Καταπραϋντική κρέμα SPF 30

Απαλά αρωματισμένη υφή που λιώνει, εμπλουτισμένη με φυσικά θρεπτικά συστατικά. Δεν αφήνει λιπαρό ή κολλώδες αποτέλεσμα.

Ελαφριά και απαλά αρωματισμένη υφή που ενυδατώνει χωρίς να αφήνει λιπαρό ή κολλώδες αποτέλεσμα.

Καταπραϋντικό Emulsion SPF 30

Ελαφριά και απαλά αρωματισμένη υφή που ενυδατώνει χωρίς να αφήνει λιπαρό ή κολλώδες αποτέλεσμα.

Εξαιρετικά δροσερή υφή ζελ που καταπραΰνει και προστατεύει αμέσως την επιδερμίδα.

Καταπραϋντική Μάσκα

Εξαιρετικά δροσερή υφή ζελ που καταπραΰνει και προστατεύει αμέσως την επιδερμίδα.

Δροσερή, ρευστή υφή που καθαρίζει απαλά χωρίς να ερεθίζει υπερβολικά το δέρμα.

Αναζωογονητική Λοσιόν Καθαρισμού Κατά των Κοκκινίλων

Δροσερή, ρευστή υφή που καθαρίζει απαλά χωρίς να ερεθίζει υπερβολικά το δέρμα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε κάποια ερώτηση ή ανησυχία; Είμαστε πάντα εδώ για εσάς

Ο χρυσός κανόνας για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το ευαίσθητο δέρμα που είναι επιρρεπές στην ερυθρότητα είναι να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας: η κίνηση αυτή είναι πιο ήπια και περιορίζει την τριβή. 
Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε απαλές υφές, παρόμοιες με λοσιόν, και να επιλέγετε συνθέσεις χωρίς δυνητικά ερεθιστικές ουσίες. 
Για εκείνες που προτιμούν να αφαιρούν το μακιγιάζ χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, μπορείτε πριν εφαρμόσετε το προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ να το εμποτίσετε με ιαματικό Νερό της Avène: για ένα εγγυημένα άμεσο, καταπραϋντικό και δροσερό αποτέλεσμα!

Ο καλύτερος τρόπος για την άμεση κάλυψη της ερυθρότητας είναι η χρήση μακιγιάζ. Προσοχή όμως, είναι απαραίτητο να τηρείτε ορισμένους κανόνες ώστε να αποφύγετε την εμφάνιση νέων ερεθισμών.
- Επιλέξτε προϊόντα φροντίδας κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα και χωρίς ουσίες οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν περαιτέρω ερεθισμό, ώστε να αποφύγετε περαιτέρω ερυθρότητα.
- Επιπλέον, χρησιμοποιήστε ένα πράσινο concealer. Αυτό το χρώμα αντισταθμίζει το κόκκινο και καλύπτει αποτελεσματικά τις ατέλειες με ερυθρή απόχρωση.
- Επιλέξτε ένα διορθωτικό foundation με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες, το οποίο θα καλύψει την ερυθρότητα πιο αποτελεσματικά. Όσον αφορά την απόχρωση, επιλέξτε ουδέτερους τόνους, όπως μπεζ ή nude. Οι ροζ αποχρώσεις, που περιέχουν ήδη κόκκινες χρωστικές ουσίες, δύσκολα πετυχαίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο επαρκής ύπνος, η τακτική άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα σας να καταπολεμήσει την ερυθρότητα με φυσικό τρόπο.
Ορίστε ωστόσο ορισμένες συμβουλές προκειμένου οι προσπάθειές σας να είναι πιο αποτελεσματικές:

- Να τρώτε καλά: ναι! Ορισμένες τροφές όμως ενθαρρύνουν τη διαστολή των αγγείων και επομένως την εμφάνιση ερυθρότητας. Ειδικότερα, τα πικάντικα, όξινα ή υπερβολικά καυτά φαγητά! Καταγράφοντας τη σύνθεση των γευμάτων σας, μπορείτε πιο εύκολα να εντοπίσετε ποια τρόφιμα ή ποτά προκαλούν ερυθρότητα και, συνεπώς, να περιορίσετε την κατανάλωσή τους ή ακόμη και να τα εξαλείψετε από τη διατροφή σας.

- Άσκηση: φυσικά! Αλλά η υπερθέρμανση του σώματος μέσω υπερβολικής σωματικής άσκησης μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα. Εκμεταλλευτείτε τις πιο δροσερές ώρες της ημέρας για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως νωρίς το πρωί ή το βράδυ, όταν ο ήλιος είναι λιγότερο δυνατός. Αντί για περιόδους έντονης άσκησης μεγάλης διάρκειας, προτιμήστε περισσότερα αλλά συντομότερα διαστήματα και αφιερώστε χρόνο στην ανάκαμψη, χωρίς να ξεχνάτε να πίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό για να κρατάτε τη θερμοκρασία σας σε φυσιολογικά χαμηλά επίπεδα.

Επιστροφή στην κορυφή