Αφοσιωμένοι στην προαγωγή της δερματολογίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ευαίσθητο δέρμα
Για την υγεία του ευαίσθητου δέρματος

Για την υγεία του ευαίσθητου δέρματος

Αφοσιωμένοι στην προαγωγή της δερματολογίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ευαίσθητο δέρμα

Δίνουμε μάχη για να προάγουμε τις γνώσεις μας στη δερματολογία και να προσφέρουμε λύσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ευαίσθητο δέρμα. Το κάνουμε σε συνεργασία με πανεπιστήμια, επαγγελματίες υγείας και ενώσεις ασθενών. Το κάνουμε αυτό, μαζί τους, συγκεντρώνοντας την τεχνογνωσία μας, για ανάπτυξη καινοτόμων δραστικών συστατικών και προϊόντων, βασιζόμενοι στις ομάδες του Κέντρου Υδροθεραπείας Avène. Το κάνουμε επίσης μέσω της εκπαιδεύσεων και των δραστηριοτήτων αλληλεγγύης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι συνδυάζοντας τις προσπάθειές μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη ανακούφιση στους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.

av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb 625*800

 

Καταπραΰνοντας το ευαίσθητο δέρμα μαζί με τους δερματολόγους

 Για να παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στο ευαίσθητη δέρμα, έχουμε δημιουργήσει στενές σχέσεις και πολλαπλές συνεργασίες με δερματολόγους. Για περισσότερα από 30 χρόνια, συνεργαζόμαστε μαζί τους για ανάπτυξη αποτελεσματικών, ασφαλών και καλά ανεκτών προϊόντων φροντίδας του δέρματος, τα οποία συμπληρώνουν τις θεραπευτικές θεραπείες. Για να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο, υποστηρίζουμε δράσεις αλληλεγγύης όπως αυτές της ένωσης Euromelanoma, η οποία δημιουργήθηκε από διάσημους δερματολόγους, στον τομέα της πρόληψης του καρκίνου του δέρματος. Συνεργαζόμαστε επίσης σε προγράμματα συνεχούς κατάρτισης και σε ανάπτυξη υπηρεσιών για επαγγελματίες υγείας με κοινό στόχο: τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ατόμων με ευαίσθητο, δυσανεκτικό και αλλεργικό δέρμα.

 

Οι εφαρμογές Side Onco Skin και You Dermosckopy για επαγγελματίες υγείας αφιερωμένες στην ογκοδερματολογία

Side Onco Skin: Αναπτύξαμε αυτή την εφαρμογή για κινητά, σε συνεργασία με τον Δρ Vincent Sibaud από το Institut Universitaire du Cancer (Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Καρκίνου) στην Τουλούζη και την καθηγήτρια Caroline Robert από το Institut Gustave Roussy στο Villejuif, ειδικούς ογκοδερματολόγους. Η εφαρμογή αυτή υποστηρίζει τους επαγγελματίες υγείας στη φροντίδα και συμβουλευτική ασθενών που υποφέρουν από δερματολογικά συμπτώματα τα οποία συνδέονται με θεραπείες για τον καρκίνο (χημειοθεραπεία, στοχευμένη θεραπεία, ανοσοθεραπεία και ακτινοθεραπεία). 

You Dermoscopy: Υποστηρίξαμε την ανάπτυξη αυτής της εφαρμογής για κινητά, η οποία δημιουργήθηκε από την Meeter, σε συνεργασία με τον καθηγητή Giuseppe Argenziano και τη Unité du Cancer de la Peau (Μονάδα καρκίνου του δέρματος). Η εφαρμογή αυτή, σχεδιασμένη με διασκεδαστικό τρόπο, επιτρέπει στους επαγγελματίες υγείας να βελτιώσουν την ικανότητά τους να αναγνωρίζουν δερματοσκοπικές αλλοιώσεις. Η δερματοσκόπηση ή δερμοσκόπηση αποτελεί μικροσκοπική εξέταση της επιφάνειας του δέρματος. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη διάγνωση κακοήθων δερματικών αλλοιώσεων (δηλαδή όσων έχουν καρκινική φύση).

av_lifestyle-woman-and-her-baby 577*753

 

Καταπραΰνοντας το ευαίσθητο δέρμα μαζί με τους ασθενείς

Το δέρμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον καθένα από εμάς... Αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε, μας επιτρέπει να αισθανόμαστε τον κόσμο γύρω μας και ταυτόχρονα μας προστατεύει από αυτόν. Δεσμευόμαστε να καταπραΰνουμε όλους τους τύπους δέρματος, με φροντίδα προσαρμοσμένη στον καθένα μας και επενδύοντας σε δράσεις που βοηθούν το δέρμα μας. Το κάνουμε αυτό με τις ομάδες ειδικών στην εκπαίδευση για την υγεία του δέρματος στο Κέντρο Υδροθεραπείας Avène, καθώς επίσης με ενώσεις ασθενών ή ιδρύματα όπως το Ίδρυμα Εκζέματος και το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος, παρέχοντάς τους την τεχνογνωσία ή την υποστήριξή μας. 

Ανακαλύψτε τη συνεργασία μεταξύ του Κέντρου Υδροθεραπείας Avène και της Association Ichtyose France

 

Εργαστήρια εκπαίδευσης για την υγεία του δέρματος

Μια θεραπεία στο Κέντρο Υδροθεραπείας Avène αποτελεί συχνά μια στιγμή ηρεμίας, κατά την οποία μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τις πιο γλυκές πτυχές της ζωής σας. Πρόκειται επίσης για μια ευκαιρία ώστε να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας. Εκτός από τις θεραπείες, οι ομάδες προσφέρουν εργαστήρια εκπαίδευσης για την υγεία του δέρματος, τόσο για τους επισκέπτες του σπα όσο και για τους συνοδούς τους. Αποσκοπούν στο να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίζουν καλύτερα την κατάστασή τους σε καθημερινή βάση, να τους παρέχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν καλές προληπτικές συνήθειες για να παρατείνουν τα ευεργετικά αποτελέσματα της ιαματικής θεραπείας, αποτρέποντας τις εξάρσεις και μειώνοντας το άγχος και το στρες. Τα εργαστήρια αυτά αποτελούν επίσης μια ευκαιρία για να αλληλεπιδράσετε με άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν και αυτοί δερματικές παθήσεις.

Μάθετε περισσότερα για το Κέντρο Υδροθεραπείας

av_1709-02_72_stationthermale_avene_ateliers_enfants_hd 577x738
AD_LOGO_FONDATION-ECZEMA-PF_2021 577x505

 

Eau Thermale Avène και Ίδρυμα Εκζέματος

Η Eau Thermale Avène αποτελεί ιδρυτικό μέλος του ιδρύματος Laboratoires Pierre Fabre, το οποίο είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο έκζεμα - το Ίδρυμα Εκζέματος. Αποστολή του ιδρύματος είναι να αμβλύνει το φορτίο που νιώθουν οι ασθενείς με έκζεμα. Σχεδιάζει και χρηματοδοτεί προγράμματα θεραπευτικής εκπαίδευσης για βελτίωση των γνώσεων των ασθενών και των οικογενειών τους σχετικά με τη νόσο. Εργάζεται για να φέρει κοντά ασθενείς και φροντιστές, ελαχιστοποιώντας την αβεβαιότητα κατά την επιλογή μιας θεραπείας και βοηθώντας τους να μάθουν να διαχειρίζονται το έκζεμα.

Επιστροφή στην κορυφή