Εξειδικευμένη προστασία για ξηρό δέρμα

XeraCalm

Εξειδικευμένη προστασία για ξηρό δέρμα

Το ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Σφίξιμο, κνησμός: αυτός ο τύπος δέρματος χρήζει μεγαλύτερης προσοχής. Ειδικά όταν μιλάμε για δέρμα με τάση για ατοπικό έκζεμα, η ταλαιπωρία του οποίου θέτει σε δοκιμασία τα νεύρα (και το δέρμα).
Με τις θεραπείες XERACALM έχουμε διαμορφώσει μια σειρά που συνιστάται από δερματολόγους, η αποστολή της οποίας είναι απλή: να θρέψει και να καταπραΰνει το πιο ευαίσθητο δέρμα, είτε είναι ξηρό, είτε πολύ ξηρό, είτε ατοπικό και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ολόκληρη την οικογένεια. Οι θεραπείες XERACALM αποκαθιστούν τον δερματικό φραγμό και ανακουφίζουν το δέρμα που χρειάζεται άνεση.

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ

Καταπραΰνοντας τον κνησμό και τους ερεθισμούς που σχετίζονται με το ξηρό δέρμα, το XERACALM σας βοηθά να ανακτήσετε την άνεση του δέρματός σας με ένα βήμα!
av_xeracalm-ad_lipid-replenishing-balm_2_3282770154566_hd-500-500

XERACALM A.D

Ανακουφίζει το ξηρό δέρμα με τάση για ατοπικό έκζεμα και κνησμό

Η ζωή με ένα δέρμα που παρουσιάζει σφίξιμο, κνησμό ή αντιδρά στον παραμικρό εξωτερικό επιθετικό παράγοντα μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη σε καθημερινή βάση. Αυτά τα απαιτητικά δέρματα αξίζουν εξίσου απαιτητική φροντίδα: γι' αυτό το XERACALM A.D συνιστάται από δερματολόγους γιατί θρέφει και να καταπραΰνει με ήπιο τρόπο.

Με το XERACALM A.D έχουμε διαμορφώσει τη συνιστώμενη λύση υψηλών επιδόσεων. Θρεπτικές θεραπείες και μια μοναδική τεχνολογία: αποστειρωμένα καλλυντικά, τα οποία εξασφαλίζουν την υψηλή ανοχή των θεραπειών μας, ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Φροντίδα που καταπραΰνει και αποκαθιστά τον δερματικό φραγμό για διαρκή δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα ακόμη και σε νεογέννητα.
 

XERACALM A.D BAUME ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ

ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΌ ΔΈΡΜΑ

XERACALM A.D Baume αναπλήρωσης λιπιδίων

 • Ένας συνδυασμός εξαιρετικών στοιχείων
 • Ανακουφίζει το πολύ ξηρό δέρμα με τάση για ατοπικό έκζεμα και κνησμό
   
 • Ιδανικό για το δέρμα νεογέννητων, παιδιών και ενηλίκων

Αντικειμενική ανακούφιση! Το baume αναπλήρωσης λιπιδίων XERACALM A.D είναι ένα πραγματικά χρήσιμο βοήθημα καθημερινής χρήσης. Χάρη στον συνδυασμό εξαιρετικών δραστικών συστατικών I-modulia® (κατά του αισθήματος κνησμού), Cer-omega (θρέψη) και το ιαματικό νερό της Avène (καταπραϋντικό), αυτή η μαλακτική θεραπεία δρα κατά της ξηρότητας, αποκαθιστά τον δερματικό φραγμό και θρέφει το δέρμα για να αποκαταστήσει την άνεσή του. Αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη λύση για οριστική καταπράυνση του κνησμού και εξισορρόπηση του μικροβιώματος του δέρματος!
 

 

Καταπράυνση του δέρματός μου
ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΌ ΔΈΡΜΑ

Το XeraCalm A.D. έχει χαρακτηριστεί ως προϊόν με καθεστώς "Emollient Plus" από το Ευρωπαϊκό Δερματολογικό Φόρουμ. Τα προϊόντα "Emollient Plus" βελτιώνουν τις βλάβες του ατοπικού εκζέματος και επηρεάζουν το μικροβίωμα του δέρματος των ασθενών με ατοπικό έκζεμα.

ΓΙΑΤΡOΣ ARIADNA ORTIZ BRUGUESΔερματολόγος και ιατρική διευθύντρια των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Άμεσο καταπραϋντικό αποτέλεσμα

5 ημέρες

εξαφάνιση της αίσθησης κνησμού από 5 ημέρες¹ ²

-50%

μείωση της ξηρότητας του δέρματος κατά 50% από την 7η μέρα²

59%

βελτίωση της ποιότητας του ύπνου κατά 59% από την 7η μέρα²

"¹Μέσος χρόνος για εξαφάνιση του κνησμού.
²Μελέτη φάσης IV σε 1.711 ασθενείς- Γαλλία, DOM-TOM και Ιταλία - για το 75% των ασθενών αποκλειστικά χρήση XeraCalm A.D. 1 έως 2 φορές ημέρα για 7 ημέρες για θεραπεία της κνησμώδους ξηροδερμίας.

XERACALM A.D ΛΑΔΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΛΙΠΙΔΙΩΝ

XeraCalm A.D Λάδι Καθαρισμού για Αναπλήρωση Λιπιδίων

Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΉ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΌ ΔΈΡΜΑ

 

 • Σύνθεση φιλική προς το μικροβίωμα
 • Καταπραϋντική δράση για την καταπολέμηση του κνησμού και την αναπλήρωση των λιπιδίων
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρώιμη φάση
 • Ιδανικό για το δέρμα νεογέννητων, παιδιών και ενηλίκων
  Αυτό το λάδι καθαρισμού για αναπλήρωση των λιπιδίων είναι η πρώτη βασική φροντίδα της ρουτίνας κατά της αίσθησης κνησμού για το ξηρό δέρμα με τάση ατοπίας. Η σύνθεσή του συνδυάζει το 1ο μεταβιοτικό ενεργό συστατικό από το Ιαματικό Νερό της Avène, το I-modulia®, τα Cer-omega (λιπίδια παρόμοια με αυτά του δέρματος) και το Ιαματικό Νερό της Avène. Ένας συνδυασμός ενεργών συστατικών που καθαρίζει απαλά και προλαμβάνει την ξηρότητα του δέρματος. Τέλος στο σφίξιμο του δέρματος μετά το ντους!
   
Ανακαλύψτε το!
XeraCalm A.D Λάδι Καθαρισμού για Αναπλήρωση Λιπιδίων

ΣΕΙΡΆ XERACALM-AD: ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Στην καρδιά της σειράς προϊόντων μας

I-modulia®

AV_XERACALM-AD_Representation-I-Modulia_png 500x500

1ο μεταβιοτικό δραστικό συστατικό που προέρχεται από το ιαματικό Νερό της Avène και στοχεύει άμεσα στον κνησμό που προκαλείται από το ξηρό δέρμα.

Δείτε περισσότερα

Cer-omega

Cer-omega

Lipides semblables à ceux de la peau, qui réparent la peau et renforcent son film hydrolipidique protecteur.

Ιαματικό Νερό της Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Διατηρεί και προσφέρει όλες τις μαλακτικές, καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες του.

Δείτε περισσότερα

 

sterile cosmetecis

Oταν έχετε ευαίσθητο και αντιδραστικό δέρμα, η υψηλή ανοχή, η άνεση και η ασφάλεια είναι τα βασικά κριτήρια για την επιλογή των δερμοκαλλυντικών θεραπειών.

Προκειμένου να διατηρήσουμε μόνο τα συστατικά που είναι χρήσιμα για το δέρμα και να εξαλείψουμε τα συντηρητικά, τα εργαστήριά μας έχουν αναπτύξει μια μοναδική διαδικασία σε παγκόσμιο επίπεδο: τα Sterile Cosmetics®. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία διατηρεί το προϊόν αποστειρωμένο καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης του, αποφεύγοντας οποιαδήποτε εξωτερική μόλυνση. Αυτή είναι η εγγύηση ανοχής μας για να φροντίσουμε κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και αυτό των πιο μικρών μας φίλων.

Πώς να εφαρμόσετε σωστά τη μαλακτική θεραπεία αναπλήρωσης λιπιδίων;

 • Μία ή δύο φορές την ημέρα, με καθαρά χέρια, ή πιο συχνά αν το δέρμα σας έχει φαγούρα.
 • Μετά από κάθε ντους, για την αποκατάσταση του προστατευτικού υδρολιπιδικού φιλμ και την αποφυγή του κνησμού. Η θεραπεία εφαρμόζεται καλύτερα σε ελαφρώς βρεγμένο δέρμα.
 • Χρησιμοποιώντας τα 2 χέρια για ομοιογενή κατανομή. Απλώστε τη θεραπεία στα χέρια σας και, στη συνέχεια, διεισδύστε απαλά με μικρές αργές και κυκλικές κινήσεις.
 • Επιλέξτε ένα λεπτό στρώμα. Ένα πολύ παχύ στρώμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και μυρμήγκιασμα.
   

Ανακαλύψτε όλα τα μαλακτικά baume με Ιαματικό Νερό της Avène
 

av_xeracalm_ad_bebe_2575-1x1

Αναζητώ ένα προϊόν XeraCalm A.D. για

AV_XERACALM_ PANNEAU_2022_FAMILY

ΘΡΕΨΗ XERACALM

Η ρουτίνα για το ευαίσθητο δέρμα όλης της οικογένειας

Αν δεν έχετε δέρμα με τάση για ατοπικό έκζεμα, αλλά εσείς ή τα παιδιά σας έχετε ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα και θέλετε να το θρέψετε, τότε η XERACALM NUTRITION είναι για εσάς!

Αυτή η σειρά είναι ο σύμμαχος των ξηρών δερμάτων. Τα προϊόντα φροντίδας της θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα άμεσα και για έως 48 ώρες. Οι συνθέσεις της που αποτελούνται από 95% έως 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, σέβονται την υγεία του δέρματός σας. Οι ρευστές υφές επιτρέπουν γρήγορη εφαρμογή για γρήγορο ντύσιμο. 
Ιδανική για τους μικρότερους αλλά και τους μεγαλύτερους, η ρουτίνα ξηρής επιδερμίδας XERACALM NUTRITION συνδυάζει αποτελεσματικότητα, πρακτικότητα και φυσικότητα. Και αυτό χωρίς να ξεχνάμε τον οικολογικό σχεδιασμό της συσκευασίας του, η οποία περιλαμβάνει ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό 70% για τα σωληνάρια και 100% για τα μπουκάλια (εκτός από το καπάκι και την αντλία).

ΕΝΥΔΑΤΙΚΌ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ XERACALM NUTRITION

Ενυδατικό γαλάκτωμα XERACALM NUTRITION

Η ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗΣ ΤΗΣ ΞΗΡΉΣ ΕΠΙΔΕΡΜΊΔΑΣ

 • 48ωρη ενυδάτωση
 • Σύνθεση με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης
 • Η σύνθεση και η συσκευασία αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο μιας προσέγγισης οικολογικού σχεδιασμού

Αυτή η ενυδατική θεραπεία για το ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα έχει λεπτό άρωμα και καταπραΰνει το σφίξιμο. Χάρη στην τριπλέτα των καταπραϋντικών και θρεπτικών ενεργών συστατικών της, το έλαιο γαϊδουράγκαθου, τη νιασιναμίδη και το Ιαματικό Νερό της Avène, αγκαλιάζει αμέσως την επιδερμίδα με ένα πέπλο απαλότητας.

Το πιο πρακτικό: η ρευστή υφή της που δεν κολλάει, σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή.
 

 

Ανακαλύψτε το!
Ενυδατικό γαλάκτωμα XERACALM NUTRITION

Το έλαιο γαϊδουράγκαθου ενισχύει τη σύνθεση των κεραμιδίων, των λιπιδίων δηλαδή που υπάρχουν φυσικά στο δέρμα και συμβάλλουν στη δημιουργία του δερματικού φραγμού και στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος. Σε συνδυασμό με τη νιασιναμίδη, η οποία ενεργοποιεί τη σύνθεση των κεραμιδίων και ενισχύει τη λειτουργία φραγμού, τα προϊόντα XERACALM NUTRITION επωφελούνται από μια καθολική, γρήγορη και μακροχρόνια δράση.

XULY LABARREREActive Manager, Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Pierre Fabre

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΉ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ

Άμεσο αποτέλεσμα

48H

ενυδάτωσης για το ξηρό δέρμα¹

+85%

ενυδάτωση μετά την εφαρμογή²

97%

συστατικά φυσικής προέλευσης

1 -Δοκιμή με όργανα, 30 άτομα, 2 φορές / ημέρα για 7 ημέρες 
2 -Κλινική μελέτη σε 33 ενήλικα άτομα - Αξιολόγηση του δείκτη ενυδάτωσης μετά από 1 εφαρμογή του ενυδατικού γαλακτώματος XERACALM NUTRITION

av_cleanance_page-gamme_2

ΘΡΕΨΗ XERACALM: ΤΟ ΒΑΣΙΚΌ ΘΡΕΠΤΙΚΌ ΕΝΕΡΓΌ ΣΥΣΤΑΤΙΚΌ

Έλαιο γαϊδουράγκαθου

Το γαϊδουράγκαθο είναι ένας θησαυρός της φύσης. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για τη θεραπεία ηπατοχολικών διαταραχών και το έλαιο του έχει πολλά οφέλη για το δέρμα: θρέφει έντονα και σε βάθος, αποκαθιστά και ενισχύει το προστατευτικό λιπιδικό φιλμ του δέρματος και ενισχύει τα κεραμίδια για να καταπολεμήσει σε βάθος την ξηρότητα.

Λόγω αυτών των ιδιοτήτων έχουμε συμπεριλάβει το έλαιο γαϊδουράγκαθου στη σειρά XERACALM NUTRITION για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα.
Το επιλέξαμε επίσης για τις περιορισμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις του. Πράγματι, εκτός του ότι είναι φυτό γαλλικής προέλευσης, απαιτεί ελάχιστο νερό για να αναπτυχθεί. Τέλος, το έλαιο γαϊδουράγκαθου προέρχεται από μια διαδικασία ""ανακύκλωσης"" για τον περιορισμό των αποβλήτων: τα υπολείμματα από την εκχύλιση της ComedoclastinTM (δραστικό συστατικό που χρησιμοποιείται για τη σειρά Comedomed) αξιοποιούνται στη συνέχεια για την παραγωγή του ελαίου γαϊδουράγκαθου.

Μάθετε περισσότερα

ΘΡΕΨΗ XERACALM: ΕΝΕΡΓΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΥΨΗΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ

Επιλεγμένα ειδικά για το ξηρό δέρμα

Ιαματικό Νερό της Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Διατηρεί και προσφέρει όλες τις μαλακτικές, καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες του.

Δείτε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗ ΞΗΡΟΎ ΔΈΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης, αποδοτικότητας και πρακτικότητας

Άνδρες και γυναίκες, νέοι και ηλικιωμένοι, όλοι χρειαζόμαστε ειδική φροντίδα για το ξηρό ή πολύ ξηρό δέρμα μας. Το XERACALM NUTRITION είναι η καθημερινή δόση απαλότητας που πρέπει να ενσωματώσετε στη ρουτίνα σας για βιώσιμη ενυδάτωση.

Χάρη σε έναν μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών, αυτά τα προϊόντα υγιεινής και φροντίδας προσφέρουν θρέψη μακράς διάρκειας. Κάθε σύνθεση εγγυάται υψηλή ανοχή για να ταιριάζει και στο πιο ευαίσθητο δέρμα, ακόμη και στο βρεφικό. Οι ρευστές υφές διεισδύουν αμέσως, επιτρέποντάς σας να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή. Τέρμα οι δικαιολογίες για να μην φροντίζετε το δέρμα σας καθημερινά!

av_xeracalm-nutrition_moisturizing_lotion_9_3282770155181_hd_4x5

Ψάχνω για ένα προϊόν φροντίδας ξηρού δέρματος XERACALM NUTRITION για

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε κάποια αμφιβολία ή απορία; Είμαστε πάντα εδώ για εσάς

Οι θεραπείες XERACALM NUTRITION είναι ιδανικές για το ξηρό δέρμα χάρη στα εξής:
- Έλαιο γαϊδουράγκαθου και νιασιναμίδη που θρέφουν και ενισχύουν τον δερματικό φραγμό
- Ιαματικό Νερό της Avène που καταπραΰνει το ξηρό δέρμα που ερεθίζεται από το σφίξιμο.
Οι ειδικοί μας κατάφεραν να συνδυάσουν τη ρευστή υφή και την αποτελεσματικότητα (ενυδάτωση 48 ώρες) για γρήγορη εφαρμογή και άμεσο ντύσιμο.

Ναι, τα προϊόντα XERACALM είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Το Baume και η Κρέμα για Αναπλήρωση των Λιπιδίων χρησιμοποιούνται καθημερινά για τον περιορισμό και την πρόληψη της ξηρότητας και του κνησμού του δέρματος*. Επιπλέον, το Συμπυκνωμένο Καταπραϋντικό εφαρμόζεται τοπικά για την άμεση ανακούφιση από τον έντονο κνησμό*. Αυτό είναι το προϊόν SOS που πρέπει να έχετε μαζί σας! Χρησιμοποιήστε το baume ή την κρέμα ανάλογα με την υφή του δέρματός σας ή την εποχή: το baume αν είναι πολύ ξηρό, την κρέμα όταν είναι λιγότερο ξηρό.

Καταπραΰνετε και ανακουφίστε το δέρμα σας με μια κομπρέσα με κομπρέσα με Ιαματικό Νερό της Avène: ψεκάστε το νερό υπόλοιπο σε χαρτομάντιλα και τοποθετήστε τα στο πρόσωπό σας για 10 λεπτά. Σε περίπτωση κνησμού*, μπορείτε να εφαρμόζετε τακτικά το καταπραϋντικό συμπύκνωμα XERACALM A.D, ακόμη και στα βλέφαρα αν χρειαστεί. Σε περίπτωση ερεθισμού, χρησιμοποιήστε μια επανορθωτική προστατευτική κρέμα 1 με 2 φορές την ημέρα. Και πάντα να ενυδατώνετε και προστατεύετε προληπτικά το δέρμα σας με μια κρέμα ή ένα baume αναπλήρωσης λιπιδίων, τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα.

Υπάρχουν απλές αλλά ουσιαστικές καθημερινές ενέργειες για να περιορίσετε την ξηρότητα του δέρματος και να αποκαταστήσετε τη λειτουργία φραγμού του δέρματος (και έτσι να μειώσετε τη συχνότητα των εξάρσεων). Ακολουθούν οι συμβουλές μας: Προτιμήστε απαλή υγιεινή με λάδι καθαρισμού και ζεστό νερό μεταξύ 32-34°C, ντους ή μπάνιο που δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά. Ενυδατώστε και προστατεύστε το δέρμα σας ένα baume ή μια κρέμα αναπλήρωσης λιπιδίων που θα εφαρμόζετε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ακόμη και όταν η κατάσταση του δέρματος φαίνεται να είναι ικανοποιητική.

Επιστροφή στην κορυφή