Μάσκαρα Μάσκαρα

Γιατί να στερηθείτε την απόλαυση του μακιγιάζ επειδή έχετε ευαίσθητα μάτια; Το κατσάρωμα ή η επιμήκυνση των βλεφαρίδων ακόμη και όταν έχετε πολύ ευαίσθητα μάτια είναι εφικτό χάρη στη μάσκαρα υψηλής ανοχής. Ενισχύστε τα μάτια σας με δερματολογική μάσκαρα.

2 αποτελέσματα "Μάσκαρα"

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποια μάσκαρα πρέπει να διαλέξω για ευαίσθητα μάτια;

Έχετε φαγούρα, υγρά μάτια ή μάτια που κοκκινίζουν εύκολα; Τα βλέφαρά σας ερεθίζονται από μια δερματική πάθηση όπως το ατοπικό έκζεμα; Ή μήπως φοράτε φακούς επαφής; Είναι ανάγκη να στερηθείτε ένα προϊόν που ομορφαίνει τα μάτια όπως η μάσκαρα; Φυσικά και όχι! Τα ευαίσθητα ή ερεθισμένα μάτια δικαιούνται και αυτά προϊόντα για τις βλεφαρίδες, αρκεί να επιλέξετε μια υποαλλεργική και υψηλής ανοχής μάσκαρα.  

Η Eau Thermale Avène έχει δημιουργήσει τη μάσκαρα υψηλής ανοχής της Couvrance για υπερευαίσθητα μάτια ή/και για τις γυναίκες που φορούν φακούς επαφής. Αυτή η μάσκαρα χωρίς αλλεργιογόνα και άρωμα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων. Η υψηλή ανοχή της έχει αποδειχθεί σε πολυάριθμες δοκιμές που έχουν διεξαχθεί σε αλλεργικό δέρμα ή δέρμα που πάσχει από ατοπικό έκζεμα. Αυτή η μάσκαρα, η οποία διατίθεται στα φαρμακεία, είναι επίσης κατάλληλη για λεπτές και εύθραυστες βλεφαρίδες, καθώς αφαιρείται εύκολα χωρίς τρίψιμο, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την αντοχή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα και τα ευαίσθητα μάτια σας, η μάσκαρα υψηλής ανοχής Couvrance διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, μαύρο και καφέ, χρωστικές που είναι λιγότερο αλλεργιογόνες σε σχέση με το μπλε ή το πράσινο.

Η συμβουλή μας: επιλέξτε καφέ μάσκαρα για ένα φυσικό αποτέλεσμα αν έχετε ξανθές βλεφαρίδες ή ανοιχτόχρωμο δέρμα. Είναι επίσης πιο διακριτικό για κοντές βλεφαρίδες που ξαναβγαίνουν. Επιλέξτε τη μαύρη απόχρωση για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Μακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια: πώς εφαρμόζετε τη μάσκαρα;

Το ιδανικό μακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια αποτελείται από δύο βήματα ομορφιάς: κατσάρωμα των βλεφαρίδων με υποαλλεργική μάσκαρα και επαναδιαμόρφωση των φρυδιών με μολύβι φρυδιών.

Είναι προτιμότερο να αποφεύγετε τη χρήση σκιάς ματιών, ειδικά όταν τα βλέφαρά σας έχουν προσβληθεί από έκζεμα. Οι χρωστικές ουσίες μπορεί να μη γίνουν καλά ανεκτές και η πούδρα τείνει να ξηραίνει το δέρμα. Ομοίως, περιορίστε τη χρήση χρωματιστών μολυβιών, προτιμώντας τις μαύρες, καφέ ή γκρι αποχρώσεις, οι οποίες περιέχουν λιγότερη χρωστική ουσία.

Για να εφαρμόσετε τη μάσκαρα υψηλής ανοχής της Couvrance, χρησιμοποιήστε και τις δύο πλευρές της βούρτσας:

  • Εφαρμόστε τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες με το κοίλο μέρος: ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων προς τις άκρες, κάνοντας κινήσεις ζιγκ-ζαγκ. Αν τα μάτια σας έχουν την τάση να δακρύζουν εύκολα, απλώστε την μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.
  • Διευκολύνετε τον διαχωρισμό των βλεφαρίδων με την καμπύλη πλευρά του βουρτσίσματος.

Εάν έχετε λεπτές βλεφαρίδες και θέλετε να τους δώσετε περισσότερο όγκο, εφαρμόστε την υποαλλεργική μάσκαρα στην κορυφή και το κάτω μέρος των βλεφαρίδων σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την άκρη της βούρτσας βλεφαρίδων.

Άλλες δύο συμβουλές για να αποφύγετε τον κίνδυνο αλλεργίας: μην μοιράζεστε τη μάσκαρά σας με κανέναν και χρησιμοποιήστε την το πολύ για έξι μήνες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

Μην ξεχνάτε να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας το βράδυ. Χρησιμοποιήστε ένα από τα  που είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια. Για να καταπραΰνετε τα μάτια σας, ιδίως σε περίπτωση ερεθισμού, εφαρμόστε μετά το ντεμακιγιάζ δύο κομπρέσες εμποτισμένες με το ιαματικό Νερό της Avène χρησιμοποιώντας το Σπρέι ιαματικού Νερού.

Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι η υποαλλεργική μάσκαρα δεν τρέχει;

Η υποαλλεργική μάσκαρα της Eau Thermale Avène προσφέρει ανώτερο κράτημα, το οποίο έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες υγρασίας, και εγγύηση μηδενικού σχηματισμού κόμπων. Πείτε αντίο στις ανεπιθύμητες μουτζούρες κάτω από τα μάτια σας! Για να είστε ασφαλείς όλη τη μέρα!

Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε τη μάσκαρά σας τοποθετώντας τον καθρέφτη κάτω από το πηγούνι σας ή σηκώνοντας ελαφρώς το κεφάλι σας. Αυτή η τεχνική εξασφαλίζει ότι τα μάτια δεν κοιτάζουν προς τα πάνω, αποτρέποντας έτσι την επικάθηση της μάσκαρας, που δεν έχει στεγνώσει ακόμα στο κόκκαλο του φρυδιού.. Αν εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη αφαίρεσης ιχνών μάσκαρας από τα βλέφαρά σας, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα εμποτισμένη με μέικ απ ή concealer - ένα κλασικό κόλπο των ειδικών του μακιγιάζ.

Επιστροφή στην κορυφή