ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΑΝΑΓΚΕΣ
ANTIROUGEURS

Σειρά ANTIROUGEURS

Προϊόντα που προλαμβάνουν και μειώνουν τις κοκκινίλες του προσώπου.
Ενδείκνυνται σε περιπτώσεις παροδικών και/ή διάχυτων κοκκινίλων.

Η άποψη του γιατρού μας

Ερωτήσεις/ Απαντήσεις
  • Η ευαισθησία του αγγειοδραστικού δέρματος απαιτεί τον κατάλληλο καθαρισμό. Προτιμήστε απαλά και εξειδικευμένα προϊόντα κατά των κοκκινίλων (Antirougeurs) που μπορούν να εφαρμοστούν με τα δάκτυλα. Για την περιποίηση του δέρματος, συνιστάται η χρήση ειδικών δερμοκαλλυντικών κρεμών. - Υπάρχουν κρέμες που προορίζονται για το δέρμα που έχει τάση για κοκκινίλες με συγκεκριμένα δραστικά συστατικά και υφές που ταιριάζουν στους διάφορους τύπους δέρματος. - Προσαρμόστε την υφή της κρέμας ημέρας στις αλλαγές της εποχής : πιο συχνά μια πλούσια υφή όταν κάνει κρύο και μια ελαφριά υφή το καλοκαίρι. Το πρωί, καταπραΰνετε και προστατεύστε το δέρμα από τις κλιματικές επιθέσεις και τον ήλιο. Σε περίπτωση μόνιμων κοκκινίλων, εφαρμόστε το πρωί ή το βράδυ μια συμπυκνωμένη φροντίδα για να βελτιώσετε τη μικροκυκλοφορία και να αποσυμφορήσετε το δέρμα. Σε περίπτωση αισθημάτων θερμότητας, χρησιμοποιήστε μια επανορθωτική καταπραϋντική μάσκα. Για τα πιο προχωρημένα στάδια, ζητήστε τη συμβουλή του δερματολόγου σας.

  • Συμβουλεύουμε πριν την εφαρμογή των κρεμών, ψεκασμό του δέρματος με ιαματικό Νερό για να επωφεληθούμε από την καταπραϋντική και αποσυμφορητική του δράση.

  • Υπάρχουν προϊόντα για διόρθωση του χρώματος του δέρματος που χάρη στην πιο καλυπτική αλλά φυσική υφή τους, καλύπτουν τις κοκκινίλες. Εάν χρειάζεται, μπορείτε να εφαρμόσετε πριν το διορθωτικό μακιγιάζ ένα προϊόν με πράσινο χρώμα που θα εξουδετερώσει τις κοκκινίλες. Η σειρά διορθωτικών προϊόντων Couvrance, πρωτοπόρος του ιατρικού μακιγιάζ, σας προσφέρει όλες τις λύσεις : -Εάν οι κοκκινίλες είναι ήπιες έως μέτριες : Εφαρμόστε το πράσινο διορθωτικό Στικ με μικρές διακεκομμένες κινήσεις και σβήστε με το δάκτυλο. Κατόπιν, κάνετε το χρώμα του δέρματος ομοιόμορφο με το υγρό διορθωτικό Μέικ απ SPF 15. Η καλυπτική ικανότητά του εξασφαλίζει τέλειο, ματ και ομοιογενές χρώμα. -Εάν οι κοκκινίλες είναι έντονες : Εφαρμόστε το πράσινο διορθωτικό Στικ με μικρές διακεκομμένες κινήσεις και σβήστε με το δάκτυλο. Κάνετε το χρώμα του δέρματος ομοιόμορφο με την Κρέμα compacte confort SPF 30, χωρίς συντηρητικό, χωρίς άρωμα, με κράτημα μεγάλης διάρκειας. Η Κρέμα compacte είναι επίσης κατάλληλη για μετά τα laser.

  • Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συστηματικά αντηλιακές κρέμες με υψηλό δείκτη προστασίας. Οι αντηλιακές σειρές της Avène είναι απόλυτα κατάλληλες : -Η Avène Solaire 50+ είναι η σειρά που σας ταιριάζει ειδικότερα : Κρέμες προσώπου (με ή χωρίς άρωμα, με ή χωρίς χρώμα) ή Emulsion εάν το δέρμα σας είναι μεικτό ή λιπαρό (με ή χωρίς άρωμα). Επίσης, το Στικ για ευαίσθητες ζώνες, χωρίς να ξεχάσετε βέβαια να βάλετε στην τσέπη σας τη Réflexe Solaire. -Σε περίπτωση μόνιμων κοκκινίλων, προτιμήστε την Avène Solaire 50+ minérale (χωρίς άρωμα, χωρίς χημικό φίλτρο), κατάλληλη για το μη ανεκτικό και το ευαισθητοποιημένο δέρμα : Compact teinté (2 αποχρώσεις) και Κρέμα για ευαίσθητες ζώνες.

TΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑVENE

Όλες οι υφές
Αποστολή μέσω email

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

You can't post more than one comment on a product

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.