Μόνο τα απαραίτητα
Οι θεραπείες μας Eau Thermale Avène

Οι θεραπείες μας Eau Thermale Avène

Μόνο τα απαραίτητα

Φροντίζουν ώστε να έχουν ελαφριά σύνθεση, ικανή να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Οι ειδικοί στη σύνθεση των θεραπειών Eau Thermale Avène εργάζονται ασταμάτητα για να αναπτύξουν συνθέσεις με τον σωστό αριθμό συστατικών. Μια εις βάθος ματιά με την Catherine Bidan, επικεφαλής του εργαστηρίου σύνθεσης της Eau Thermale Avène.

av_formulation-expert-cbidan1 577x577

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των δερμοκαλλυντικών θεραπειών της Eau Thermale Avène

Περιέχουν ένα αποκλειστικό συστατικό Το Ιαματικό Νερό της Avène, ένα δραστικό συστατικό με καταπραϋντικά οφέλη, μοναδικό ως προς την ορυκτή και βιολογική σύνθεσή του. Επιπλέον, οι συνθέσεις μας είναι τόσο απλές που μπορούν να είναι καλά ανεκτές ακόμα και από τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος  : φροντίζουμε οι κατάλογοι INCI να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομοι, καθώς στοχεύουμε μόνο στα απαραίτητα. , χωρίς περιττά.

Προσφέρουμε επίσης φυσικές συνθέσεις, οι οποίες ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις μας: Το 90% των προϊόντων μας με ξέβγαλμα (π.χ. τα αφρόλουτρα) είναι βιοδιασπώμενα* και χρησιμοποιούμε μη-οικοτοξικά αντηλιακά φίλτρα**. Ενώ όποια και αν είναι η θεραπεία, έχει σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματική, με ευχάριστη υφή, κατάλληλη για επαναλαμβανόμενη εφαρμογή κατά τη διάρκεια της ημέρας, και πάνω απ' όλα καλά ανεκτή ακόμα και από το πιο ευαίσθητο δέρμα.

 *Δοκιμή OECD 301Β, εξαιρουμένων ειδικών προϊόντων για κάθε χώρα **Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer (Παρατηρητήριο Ωκεανών Banyuls-sur-Mer) σε αντιπροσωπευτικά είδη κοραλλιών, φυτοπλαγκτού και ζωοπλαγκτού 

Πώς διασφαλίζετε την ασφάλεια των δερμοκαλλυντικών προϊόντων Eau Thermale Avène;

Κάθε συστατικό που περιέχεται στο χαρτοφυλάκιο πρώτων υλών μας υπόκειται στην έγκριση του τοξικολογικού τμήματος που διαθέτουμε. Μόλις εγκριθεί, προσθέτουμε τα συστατικά στις συνθέσεις μας, οι οποίες στη συνέχεια φυσικά και δοκιμάζονται. Κατόπιν, πραγματοποιούμε δοκιμές ανοχής με εναλλακτικές μεθόδους και κλινικές δοκιμές. Μόνο τότε αποφασίζουμε αν θα εγκρίνουμε ή όχι ένα προϊόν. Το πρωτόκολλο, η ακρίβεια, οι απαιτήσεις και η ηθική συνδέονται αναμφίβολα με τη φαρμακευτική κουλτούρα μας.

, χωρίς περιττές πληροφορίες Όποια και αν είναι η θεραπεία, έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλής, αποτελεσματική, καλά ανεκτή, με ευχάριστη υφή.

PF_RESEARCH_VIGOULET_HD_2016 -12- 577x611

Γιατί περιέχονται τόσο λίγα συστατικά στις συνθέσεις των δερμοκαλλυντικών προϊόντων της Eau Thermale Avène

Επειδή περιορίζοντας τον αριθμό τους εκθέτουμε το δέρμα σε μικρότερο κίνδυνο να αντιδράσει σε κάποιο από αυτά, και αυτό αποτελεί ένα σημείο-κλειδί. Ωστόσο αυτός δεν είναι ο μοναδικός τρόπος αποφυγής μιας πιθανής αντίδραση. Η επιλογή των συστατικών είναι προφανώς και αυτή καίρια. Μέσω όλων αυτών μπορούμε να ελπίζουμε σε βελτιωμένη ανοχή .

Οι συνθέσεις μας περιέχουν επίσης μειωμένο αριθμό συστατικών επειδή αναγκάζουμε τους εαυτούς μας να εξελιχτούμε πολύ περισσότερο από ό,τι απαιτούν οι κανονισμοί. Προβλέπουμε κινδύνους μειώνοντας συγκεκριμένα συντηρητικά, επιδιώκοντας να αντικαταστήσουμε αμφιλεγόμενα συστατικά, όπως η σιλικόνη, το διοξείδιο του πυριτίου, το ακρυλικό οξύ κ.λπ., εξασφαλίζοντας παράλληλα ίδια ανοχή, αποτελεσματικότητα και υφή. Αυτή είναι η πρόκληση με τις μινιμαλιστικές συνθέσεις. Έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα. 

 

av_formulation-expert-cbidan2 577x577

Πώς διαβάζετε τον κατάλογο INCI σε ένα καλλυντικό προϊόν;

Τα πρώτα συστατικά που αναφέρονται είναι αυτά που έχουν την υψηλότερη συγκέντρωση στη σύνθεση. Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, επιλέξτε συνθέσεις με τους πιο σύντομους καταλόγους INCI και αποφύγετε όσες περιέχουν χρωστικές ουσίες, αιθέρια έλαια και αλκοόλη. 

Τα προϊόντα Sterile Cosmetics, Αποστειρωμένης Κοσμητολογίας, παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και αρώματα, σε αποστειρωμένο περιβάλλον.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα προϊόντα Sterile Cosmetics: τι ακριβώς είναι τα προϊόντα Αποστειρωμένης Κοσμητολογίας ;

Πρόκειται για κατασκευαστικό πρότυπο που εξαλείφει όλους τους τύπους συντηρητικών (καταγεγραμμένων ή μη) από ένα καλλυντικό προϊόν. Όλα τα εν λόγω προϊόντα παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και αρώματα, σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Επωφελούνται από την απόλειτα ασφαλής συσκευασία η οποία εξασφαλίζει τη διατήρησή τους και τα προστατεύει από κάθε κίνδυνο μόλυνσης μετά το άνοιγμα. Συνεπώς, οι θεραπείες με προϊόντα Αποστειρωμένης Κοσμητολογίας μπορούν να περιέχουν μόνο τα δραστικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματικότητά τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει έως και έξι συστατικά που επιλέγονται μόνο για την τέλεια συμβατότητά τους και το καλό επίπεδο ανοχής από τους πιο απαιτητικούς τύπους δέρματος με τάση για απρόβλεπτες δερματικές αντιδράσεις. Μια σημαντική καινοτομία.

Επιστροφή στην κορυφή