Χάρτα σύνδεσης Eau Thermale Avène «Προστασία του δέρματος»

Περιεχόμενα

Χάρτα σύνδεσης Eau Thermale Avène «Προστασία του δέρματος»

av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_1x1 473x473

Δέσμευση της Eau Thermale Avène

Εδώ και 30 χρόνια, οι ειδικοί της Eau Thermale Avène καινοτομούν για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φωτοπροστασία. Τα προϊόντα μας για αντηλιακή προστασία αναπτύσσονται σύμφωνα με τα φαρμακευτικά πρότυπα και με 3 προτεραιότητες: ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ανεκτικότητα. Κάθε ένα από τα συστατικά των προϊόντων μας επιλέγεται αυστηρά και μετριέται με ακρίβεια. Χάρη στη μοναδική τέχνη της σύνθεσής μας, δημιουργούμε συνθέσεις οι οποίες είναι αποτελεσματικές και σταθερές με την πάροδο του χρόνου. 

Στην καρδιά των προϊόντων μας για αντηλιακή προστασία βρίσκονται*: Ένα πατενταρισμένο σύστημα φίλτρων που περιέχει τουλάχιστον 4 αντηλιακά φίλτρα για πολύ ευρεία προστασία UVA-UVB. Ένα μοναδικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα για συνολική κυτταρική προστασία από το οξειδωτικό στρες. Το Ιαματικό Νερό της Avène, γνωστό για τις καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητές του.

*Πορτοκαλί σειρά SPF 50+ εκτός από τα Stick, SPF30 και SPF20.

Πολύ ευρεία προστασία ενάντια στις UVA και UVB

Τα προϊόντα αντηλιακής φροντίδας Eau Thermale Avène είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, χάρη στο μοναδικό πατενταρισμένο σύστημα φιλτραρίσματος που συνδυάζει 4 αντηλιακά φίλτρα, σε βελτιστοποιημένες αναλογίες για να εξασφαλίσει βέλτιστη φωτοσταθερότητα. Αυτό το εκπληκτικό κοκτέιλ καταπολεμά όλους τους τύπους υπεριωδών ακτινών, ανεξάρτητα από το μήκος τους: UVB, η κύρια αιτία των ηλιακών εγκαυμάτων και της γήρανσης του δέρματος, και UVA.

av_solaires_shema_protection_uva_uvb_1x1 473x473 1: Υποδερμίδα 2: Χόριο 3: Επιδερμίδα 4: Αντηλιακό
av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_1x1_473x455

Ενισχυμένη προστασία από το οξειδωτικό στρες

Η Eau Thermale Avène προχωρά ακόμη περισσότερο στην αντηλιακή προστασία, προσθέτοντας δύο συμπληρωματικά αντιοξειδωτικά στο σύστημα αντηλιακών φίλτρων για διπλή κυτταρική προστασία: Θειαλιδίνη και προ-τοκοφερύλιο (όχι το όνομα του δεινοσαύρου, όχι!). Η θειαλιδίνη δρα στο πρώιμο οξειδωτικό στρες. Προστατεύει άμεσα την καρδιά του κυττάρου και τη ζωτική πηγή του , τα μιτοχόνδρια. Το προ-τοκοφερύλιο, πρόδρομο μόριοτης βιταμίνης Ε, προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες μακροπρόθεσμα μέσω σταδιακής απελευθέρωσης. Μαζί, τα συγκεκριμένα αντιοξειδωτικά παρέχουν συνολική κυτταρική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες: ασταθή μεμονωμένα μόρια με υψηλή χημική αντιδραστικότητα τα οποία προκαλούν γήρανση του δέρματος και άλλες δερματικές παθήσεις.

 

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Ο ρόλος της πρόληψης είναι ουσιαστικός. Αυτό είναι το νόημα της συνεργασίας μας με το Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος

Οι καρκίνοι του δέρματος βρίσκονται σε έξαρση, με έναν στους τρεις καρκίνους σήμερα να είναι καρκίνος του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Eau Thermale Avène Laboratories αποτελεί αφοσιωμένο συνεργάτη του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Δέρματος, ένωση που δημιουργήθηκε το 2008 για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τον καρκίνο του δέρματος, ο οποίος αποτελεί πραγματικό πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, καθώς επίσης να εκπαιδευτούν σε ό,τι έχει να κάνει με τη φωτοπροστασία, διδάσκοντάς τους καλές συνήθειες από νεαρή ηλικία, για όλη τους τη ζωή.

Βέλτιστη ανοχή

Βέλτιστη ανοχή

Τα προϊόντα μας για αντηλιακή προστασία ελέγχονται συστηματικά τόσο για τη φωτοπροστατευτική αποτελεσματικότητά τους όσο και για την υψηλή ανοχή τους. Συνεπώς, όλα τα προϊόντα μας για αντηλιακή προστασία αξιολογούνται υπό δερματολογικό, οφθαλμολογικό και παιδιατρικό έλεγχο για τα προϊόντα για παιδιά, ώστε να εξασφαλίζεται βέλτιστη ανοχή του δέρματος, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος. Αποτελεσματικά και ασφαλή, τα προϊόντα Eau Thermale Avène Sun Care προσφέρουν το δώρο της καινοτομίας για να καταστήσουν την αντηλιακή προστασία πιο εύκολη και πιο ευχάριστη σε όλες τις στιγμές της ζωής σας στον ήλιο, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή!

av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_1x1 577x585

Βέλτιστη ανοχή

Τα προϊόντα μας για αντηλιακή προστασία ελέγχονται συστηματικά τόσο για τη φωτοπροστατευτική αποτελεσματικότητά τους όσο και για την υψηλή ανοχή τους.

Συνεπώς, όλα τα προϊόντα μας για αντηλιακή προστασία αξιολογούνται υπό δερματολογικό, οφθαλμολογικό και παιδιατρικό έλεγχο για τα προϊόντα για παιδιά, ώστε να εξασφαλίζεται βέλτιστη ανοχή του δέρματος, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.  

Αποτελεσματικά και ασφαλή, τα προϊόντα Eau Thermale Avène Sun Care προσφέρουν το δώρο της καινοτομίας για να καταστήσουν την αντηλιακή προστασία πιο εύκολη και πιο ευχάριστη σε όλες τις στιγμές της ζωής μας στον ήλιο.

Ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας!

ΦΙΛΙΚΕΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η επιλογή ενός προϊόντος αντηλιακής φροντίδας Eau Thermale Avène σημαίνει ότι επωφελείστε από 30 χρόνια έρευνας και καινοτομίας σε ό,τι έχει να κάνει με την φωτοπροστασία. Είναι σημαντικό να βρείτε τη σωστή σειρά για το δέρμα σας:

  • Η πορτοκαλί ή οργανική σειρά φίλτρων για ευαίσθητο δέρμα, παιδιά ή ενήλικες
  • Η σειρά Mineral για το υπερευαίσθητο δέρμα και το δέρμα που δεν ανέχεται τα χημικά φίλτρα και τα αρώματα
  • Η σειράΧωρίς ήλιο , για το ευαίσθητο δέρμα όλης της οικογένειας
Από την ίδια σειρά

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ EAU THERMALE AVÈNE

Προϊόντα φροντίδας δέρματος Eau Thermale Avène σχεδιασμένα για να προστατεύουν το δέρμα σας

Intense Protect 50+

Intense Protect 50+

Προστατεύει - Ενυδατώνει

Αντηλιακό Σπρέι SPF 50+

Αντηλιακό Σπρέι SPF 50+

Προστατεύει

Fluide Sport SPF 50+

Fluide Sport SPF 50+

Προστατεύει

B-Protect SPF 50+

B-Protect SPF 50+

Αναδεικνύει - Προστατεύει - Χαρίζει ομοιόμορφη όψη

Επιστροφή στην κορυφή