av_instit-thermal-water-skin5-hdrvb-square 1440*579
Οι αρετές του Ιαματικού Νερού της Avène

ΣΥΝΘΕΣΗ Οι αρετές του Ιαματικού Νερού της Avène

Οφέλη που ανάγονται στην προέλευση του Ιαματικού Νερού της Avène.

Για να κατανοηθούν οι λόγοι των θεραπευτικών ιδιοτήτων του, ξεκίνησε ένα εκτενές ερευνητικό πρόγραμμα. Επιστρέφοντας στις ρίζες του Ιαματικού Νερού, οι επιστήμονες άρχισαν να κατανοούν τους λόγους της αποτελεσματικότητάς του.

Στην Avène, υπάρχει εκτενής παρουσία εσωτερικών υδάτων, τα οποία προέρχονται από την εξάτμιση των θαλασσών. Αυτό το καθαρό Νερό αναμιγνύεται με θαλάσσια σωματίδια και συμπληρώνεται με μεταλλικά άλατα προτού πέσει σε βάθος -1500 μέτρων, στο λεγόμενο impluvium της Avène, στην καρδιά του Περιφερειακού Φυσικού Δρυμού Haut-Languedoc. 

av_instit-thermal-water-skin-hdrvb-square

Μια φυσική κληρονομιά μεταλλικών στοιχείων, πηγή ευεργετημάτων για το δέρμα

Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που θεωρείται το Νερό για όλους τους ευαίσθητους τύπους δέρματος Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, από τη φύση του, είναι 100% καθαρό και με χαμηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία. Το pH του είναι ουδέτερο και έχει ιοντική ισορροπία διττανθρακικών, ασβεστίου και μαγνησίου, η οποία είναι βέλτιστη για την ισορροπία και ανοχή του δέρματος. Η μοναδική και αμετάβλητη σύνθεσή του σε μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, καθώς και η απουσία δυνητικά ερεθιστικών παραγόντων, όπως το νάτριο και το θείο, το καθιστούν τον ισχυρότερο σύμμαχο για όλους τους ευαίσθητους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο αντιδραστικά και εύθραυστα.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-thermal-water-skin3-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_protection-env-avene_brand-website_the-brand_ratio-4-3</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-scar-hdrvb-square</span>

Μια ειδική βιολογική κληρονομιά

Από αυτό το αρχαίο πέτρωμα, το Νερό δεν αντλεί μόνο το περιεχόμενό του σε μεταλλικά στοιχεία. Εδώ συναντά επίσης ένα πρωτοφανές βακτήριο που ονομάζεται Aquaphilus Dolomiae, το οποίο σχετίζεται με το Νερό και τον Δολομίτη Varved, το πέτρωμα από το οποίο αντλεί το Νερό τη μοναδική και αναλλοίωτη σύνθεσή του. Ο μικροοργανισμός αυτός αποτελεί πηγή των δραστικών ουσιών που προσδίδουν στο Ιαματικό Νερό της Avène τις καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις και επανορθωτικές ιδιότητές του.

av_aquadolomiae_microscope_website 600x600

20-gouttes_logo_eta le don d_apaiser_ft carre

Η καθαρότητα και η αναλλοίωτη σύνθεσή του καθιστούν το Ιαματικό Νερό της Avène μοναδικό και πολύτιμο.

av_instit-thermal-water-skin6-hdrvb-square 472x580

Ένα βασικό συστατικό για το δέρμα

Η χαμηλή περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία - η χαμηλότερη στην αγορά - η ισορροπία ασβεστίου/μαγνησίου, η πλούσια περιεκτικότητά του σε πυρίτιο και η ποικιλία ιχνοστοιχείων το καθιστούν την απαραίτητη θεραπεία για όλους τους ευαίσθητους, δυσανεκτικούς και αλλεργικούς τύπους δέρματος.

Σήμερα, περισσότερες από 150 κλινικές και φαρμακολογικές μελέτες πιστοποιούν την αποτελεσματικότητά του σε ό,τι έχει να κάνει με την ευαισθησία του δέρματος. Αποτελεί τακτικά αντικείμενο διεθνών δημοσιεύσεων για γιατρούς, φαρμακοποιούς και ερευνητές της δερματολογίας.

Ανακαλύψτε το Ιαματικό Νερό της Avène

7.5

Ουδέτερο pH

7.5

2660 mg/L

Χαμηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία

2660 mg/L

14 mg/L

Πλούσιο σε διοξείδιο του πυριτίου

14 mg/L

Χαμηλή συγκέντρωση νατρίου

= 2

Αναλογία Ca2+/Mg2+

= 2

Ευρύ φάσμα ιχνοστοιχείων

Στο τέλος της θερμικής θεραπείας, μπορέσαμε να δούμε με τον δερματολόγο σαφή βελτίωση στο δέρμα της Milena. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις θεραπείες στο σπίτι μέχρι να επιστρέψουμε εδώ του χρόνου!

ErikaΜητέρα της Milena, τεσσεράμισι ετών, η οποία πάσχει από ατοπική δερματίτιδα
av_instit-child-patient-doctor-hdrvb-square 720*720 crop
av_thermal spring water_spray_eretail_6_post_3282779003131_hd 600x600

Τα καθημερινά οφέλη του Ιαματικού Νερού της Avène

Το σπρέι Ιαματικού Νερού σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε όλες τις φυσικές καταπραϋντικές ιδιότητες του Ιαματικού Νερού της Avène στο σπίτι - αμιγώς άθικτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ρουτίνες ομορφιάς αλλά και οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να αναζωογονήσετε το δέρμα σας το πρωί χωρίς να το αφυδατώσετε, να καταπραΰνετε την αίσθηση καψίματος από την αποτρίχωση ή το ξύρισμα, να βελτιστοποιήσετε την επίδραση που έχουν οι κρέμες περιποίησης, να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας, να αναζωογονηθείτε μετά από μια προπόνηση ή όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία... Υπάρχουν πολλές χρήσεις. Αλλά κάθε φορά, θα βρείτε αυτή την απίστευτα απαλή, καταπραϋντική αίσθηση σε όλα τα προϊόντα φροντίδας των Laboratoires Dermatologiques Avène.

Ανακαλύψτε την αποτελεσματικότητα του Ιαματικού Νερού της Avène

 

Οι αρετές του Ιαματικού Νερού της Avène για τις δερματικές παθήσεις

Χάρη στις καταπραϋντικές, αντιερεθιστικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, το Ιαματικό Νερό της Avène συνιστάται για δερματικές παθήσεις

Χρησιμοποιείται ως έχει, ως συμπλήρωμα δερματολογικών θεραπειών ή συνταγογραφούμενων θεραπειών, συμβάλλει στην καταπράυνση των ερεθισμών, επακόλουθων συνεπειών εγκαυμάτων και κνησμού που προκαλείται από ουλές, μειώνει τις ανεπιθύμητες επιδράσεις του δέρματος έπειτα από ογκολογικές θεραπείες και όσες σχετίζονται με τοπικές θεραπείες ακμής, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής ζωής των ασθενών.

title

Μειωμένος κνησμός

φαρμακευτική θεραπεία + Σπρέι ιαματικού Νερού¹.

φαρμακευτική θεραπεία από μόνη της¹.

¹Πολυκεντρική μελέτη, 30 άτομα με έκζεμα στα βλέφαρα, χωρισμένα σε 2 ομάδες, 9 αλλεργιο-δερματολογικά κέντρα. 6 ψεκασμοί των 5 δευτερολέπτων/ημέρα, για 7 ημέρες.
p &lt; 0,05 έπειτα από 7 ημέρες.

Πάσχω από ψωρίαση στους αγκώνες, στα πόδια και στο κάτω μέρος της πλάτης μου. Πριν, τα σημεία είχαν φλεγμονή και τα έξυνα συνέχεια. Το Ιαματικό Νερό έκανε θαύματα για μένα. Σε τρεις/τέσσερις ημέρες, το δέρμα μου δεν ήταν πια το ίδιο.

Επιστροφή στην κορυφή