av_thermal spring water_spray_banner_website_1440x579

Σπρέι Ιαματικού Νερού Χρήση του Σπρέι Ιαματικού Νερού για όλους τους τύπους ευαίσθητου δέρματος

Κάτι περισσότερο από ένα απλό δροσιστικό βήμα, το Ιαματικό Νερό της Avène αποτελεί μια καθημερινή απόλαυση για όλους τους τύπους ευαίσθητου δέρματος. Επιφανειακές δερματολογικές επεμβάσεις, ηλιακά εγκαύματα, έκζεμα, αίσθηση δυσφορίας, έντονη άθληση, μακιγιάζ... επειδή το δέρμα σας είναι συνεχώς εκτεθειμένο, η καθημερινή καταπράυνσή του κρίνεται απαραίτητη.

Ανακαλύψτε τις πολλές χρήσεις του Ιαματικού Νερού, από θεραπευτική χρήση μέχρι μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας.

  • <span class="ezstring-field">av_thermal spring water_spray_social_3_post_3282779003131_hd_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_thermal spring water_spray_social_5_post_3282779003131_hd_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_thermal spring water_spray_social_4_post_3282779003131_hd_368x460</span>
av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb-square_473x590

Ανακούφιση από δερματικές παθήσεις

Οι θεραπείες για δερματικές παθήσεις (ακμή, έκζεμα, ατοπικό έκζεμα, ψωρίαση κ.λπ.) μπορεί να έχουν παρενέργειες που προκαλούν δυσφορία στο δέρμα. Χάρη στις καταπραϋντικές, αντιερεθιστικές και μαλακτικές ιδιότητές του, το Σπρέι Ιαματικού Νερού αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο για κάθε στιγμή. Χρησιμοποιήστε το μαζί με τις θεραπείες σας για να μειώσετε τις παρενέργειές τους, να βελτιώσετε τις πρακτικές σας, αλλά και να αποκαταστήσετε την ευεξία σας.

Καταπραΰνει το δέρμα σας έπειτα από μια επιφανειακή δερματολογική επέμβαση ή ένα χειρουργείο

Οι διαδικασίες αυτές προκαλούν ερεθισμό και δερματική δυσφορία. Το Σπρέι Ιαματικού Νερού θα προσφέρει στο δέρμα σας άμεση και μακράς διάρκειας ανακούφιση.

Η συμβουλή μας: Εφαρμόστε δύο έως τρεις παρατεταμένους ψεκασμούς την ημέρα για δύο έως τρεις εβδομάδες απευθείας στο δέρμα ή σε μια κομπρέσα, προτού εφαρμόσετε μια επανορθωτική θεραπεία.

av_instit-postcancer-hydrotherapy-compress-hdrvb-square_473x590
av_instit-hydrotherapy-treatment-compress-face-hdrvb-square_473x590
AV_ATSW_Spray_Soothing baby-s irritations_social_post_3282779003124_LD-jpg_473x590

Καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας 

Ακόμη κι όταν είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο να παρουσιάζεται στα μωρά ερυθρότητα και ερεθισμός. Το Σπρέι Ιαματικού Νερού είναι το τέλειο σπρέι για μωρά. Ψεκάστε γενναιόδωρα και στεγνώστε απαλά με ένα βαμβάκι. Θα καταπραΰνει το ευαίσθητη δέρμα του μωρού σας και θα αποτρέψετε τη δημιουργία εξανθήματος από την πάνα. Σύμφωνα με κλινική μελέτη, παρατηρήθηκε μείωση κατά 76%¹ της ερυθρότητας του εξανθήματος της πάνας.

¹ Πολυκεντρική μελέτη, 249 παιδιά, 83 ερευνητές, 2-3 παρατεταμένοι ψεκασμοί/ημέρα για 21 ημέρες. Σε μονοθεραπεία (άτομα = 63) ή σε συνδυασμό με μια θεραπεία (άτομα = 186)

Με τη συμβουλή του δερματολόγου μου, χρησιμοποιούσα το Σπρέι Ιαματικού Νερού καθημερινά στην πληγή μου, σε συνδυασμό με τη θεραπεία μου. Ένιωσα άμεση ανακούφιση. Το δέρμα μου επουλώθηκε εξαιρετικά γρήγορα.

av_thermal spring water_spray_social_14_post_3282779003131_hd 720x720
av_thermal spring water_spray_social_2_post_3282779003131_hd_473x590

Κάντε το πρόσωπό σας να λάμπει όλη την ημέρα

Σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, το Σπρέι Ιαματικού Νερού ενισχύει τα αποτελέσματα των διαφόρων προϊόντων ομορφιάς:

 

  • Πριν από τον ύπνο, ξυπνάει την δέρμα σας, εξουδετερώνει τις επιπτώσεις του σκληρού Νερού και ενισχύει τα οφέλη μίας κρέμας ημέρας.
  • Μετά την εφαρμογή του μακιγιάζ, ο ψεκασμός χαρίζει στο μακιγιάζ σας καλύτερη σταθερότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Και τη νύχτα, όταν το πρόσωπό σας έχει καθαριστεί καλά, απομακρύνει απαλά και τους τελευταίους ρύπους.

Ανακούφιση του δέρματός σας μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση

Το Σπρέι Ιαματικού Νερού μειώνει σημαντικά την ερυθρότητα και τον κνησμό. Με αργές κινήσεις μπρος-πίσω, απλώστε το Ιαματικό Νερό της Avène στην ευαίσθητη περιοχή, από απόσταση 20 εκ. Κάντε τρεις διαδοχικούς ψεκασμούς για εντατικό καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Από την πρώτη εφαρμογή στο ερεθισμένο δέρμα σας, η αίσθηση μυρμηγκιάσματος μειώνεται κατά 55%².

² Τυχαιοποιημένη συγκριτική μελέτη που διενεργήθηκε υπό δερματολογικό έλεγχο. 40 άτομα που υποβλήθηκαν σε επιφανειακό χημικό πίλινγκ. Αξιολόγηση των επιδράσεων του Ιαματικού Νερού της Avène, με χαμηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία (266 mg/L), και σύγκριση με Νερό με υψηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία (11.000 mg/L)

av_thermal spring water_spray_social_20_post_3282779003131_hd_473x590
av_thermal spring water_spray_social_10_post_3282779003131_hd_473x590

Προστασία του δέρματός σας ακόμη και όταν φοράτε μάσκα

Τα ταξίδια μπορεί να έχουν τρομερές επιπτώσεις στο δέρμα, ιδίως κατά τη διάρκεια περιόδων καύσωνα. Το δέρμα έχει ξηρή και δυσάρεστη αίσθηση. Συνδυάστε το τώρα αυτό με τη χρήση μάσκας, η οποία προκαλεί δυσφορία και μερικές φορές ακόμη και ερυθρότητα ή κνησμό. Για να αποτρέψετε και να καταπραΰνετε την ενόχληση, χρησιμοποιήστε το Σπρέι Ιαματικού Νερού ως σπρέι ταξιδιού. Ένας λεπτός ψεκασμός με το Ιαματικό Νερό της Avène θα λειτουργήσει ως επανορθωτική θεραπεία και θα αναζωογονήσει το μωρό, τη μαμά και τον μπαμπά, κάθε στιγμή.

Το Ιαματικό Νερό της Avène βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής και την άνεση των ασθενών. Αυτό επιβεβαιώνεται από πολλές κλινικές μελέτες που διενεργήθηκαν σε ασθενείς με φλεγμονώδεις χρόνιες δερματοπάθειες ή προσωρινά δερματικά προβλήματα.

Δρα ARIADNA ORTIZ BRUGUESΔερματολόγος
Επιστροφή στην κορυφή