Συστατικό

Νιασιναμίδη

Το αντιγηραντικό δραστικό συστατικό του μέλλοντος
Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, η νιασιναμίδη είναι το κύριο μόριο στην κυτταρική γήρανση. Κάντε ζουμ στο αντιγηραντικό συστατικό του μέλλοντος.
Η νιασιναμίδη, επίσης γνωστή ως βιταμίνη Β3, υπάρχει φυσικά στο σώμα μας. Βρίσκεται επίσης σε ορισμένες καθημερινές τροφές (κρέας, ψάρι και δημητριακά). Αυτό το μόριο, που μεταφέρεται μέσω του αγγειακού σύστηματος, βοηθά το σώμα μας να παράγει ενέργεια και να επιδιορθώνει το DNA. Ωστόσο, η ποσότητα που διατηρείται στον οργανισμό είναι πολύ μικρή και με την ηλικία η αποτελεσματικότητά της μειώνεται. Σύμφωνα με τις έρευνες, χάρη στις ισχυρές αντιοξειδωτικές και προστατευτικές του ιδιότητες, θα γίνει σύντομα το αντιγηραντικό δραστικό συστατικό του μέλλοντος, ξεπερνώντας το υαλουρονικό οξύ και τη βιταμίνη C.
Προέλευση
Συνθετική
Πηγή
Ευρωπαϊκή Ένωση

Περιγραφή συστατικού

Νιασιναμίδη με ιαματικό νερό Avène.

av_ingredient_niacinamide_1x1 472x472

6% συμπύκνωμα

Οι ομάδες μας που είναι υπεύθυνες για το σχεδιασμό συνθέσεων έχουν αναπτύξει συμπυκνώματα για τη φροντίδα του δέρματος στη σειρά Hyaluron Activ B3 με νιασιναμίδη. Εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα κατά της κυτταρικής γήρανσης και, συνεπώς, της γήρανσης του δέρματος.
av_hyaluronactivb3_ingrid_173-1x1 472x472

Αντιοξειδωτική δράση

Με την αντιοξειδωτική της δράση, βοηθά στην αποκατάσταση του δέρματος από τις βλάβες που σχετίζονται με την υπεριώδη ακτινοβολία, επιβραδύνοντας την οξείδωση των κυττάρων που προσβάλλονται από τις ελεύθερες ρίζες. Συμβάλλει στον περιορισμό του οξειδωτικού στρες, του κύριου παράγοντα για την εμφάνιση των σημείων γήρανσης.
av_hyaluronactivb3_ingrid_086-1x1 472x472

Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων

Χάρη στην αύξηση του κύκλου ζωής των κυττάρων κατά 50%, παρατηρείται ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και βελτιωμένη ελαστικότητα του δέρματος.

Η νιασιναμίδη είναι ένα κορυφαίο δραστικό συστατικό κατά της γήρανσης. Αυτό το μόριο, το οποίο είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένο, δρα κατά της κυτταρικής γήρανσης και συμβάλλει στη μείωση των σημείων γήρανσης. Θα το βρείτε στα προϊόντα μας για τη φροντίδα του δέρματος. Κατάλληλο ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα.

DR: ARIADNA ORTIZ BRUGUESΔερματολόγος
av_hyaluron-activ-b3_range_1_post_3282770153101_3282770153217_3282770153125_3282770153170_328277_H_16-9 472x472

Ένα ισχυρό αντιγηραντικό σύμπλεγμα στο νέο μας δραστικό συστατικό Hyaluron Activ B3

Οι ομάδες Ε&Α έχουν αναπτύξει μια σύνθεση που αποτελείται από τα δύο αυτά δραστικά συστατικά τα οποία δρουν σε συνέργεια και επιβραδύνουν τη διαδικασία της κυτταρικής γήρανσης και τις επιπτώσεις της στο δέρμα. Νιασιναμίδη, συμπυκνωμένη σε ποσοστό 6%, σε συνδυασμό με καθαρό υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και σε υψηλό και χαμηλό μοριακό βάρος για βέλτιστη ενυδάτωση και έναν μοναδικό συνδυασμό που δρα απευθείας στην πηγή της γήρανσης του δέρματος.

Πρόληψη της γήρανσης του δέρματος

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Αποκρυπτογραφήστε το λεξιλόγιο των ειδικών

Μια φυσική διαδικασία γήρανσης των κυττάρων του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου τα κύτταρα χάνουν την ικανότητά τους να ανανεώνονται και αρχίζουν και γερνάνε. Τα προσβεβλημένα κύτταρα εξαπλώνουν αυτό το φαινόμενο γύρω τους. Έτσι επιταχύνεται η γήρανση του δέρματος.

Ένα νεαρό κύτταρο το οποίο, μετά την εφαρμογή νιασιναμίδης, γερνά λιγότερο γρήγορα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νιασιναμίδη VS. Υαλουρονικό οξύ: Ποιο είναι το καλύτερο αντιγηραντικό δραστικό συστατικό;

 

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ, σε υψηλό και χαμηλό μοριακό βάρος, ενυδατώνει και γεμίζει το δέρμα. Συμβάλλει επίσης στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και καταπολεμώντας την απώλεια σφριγηλότητας.

Νιασιναμίδη

Η νιασιναμίδη δρα επίσης στην αιτία της γήρανσης του δέρματος. Προστατεύει τα κύτταρα, αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους και επιβραδύνει το φαινόμενο της γήρανσης. Επομένως, ο συνδυασμός αυτών των δύο δραστικών συστατικών είναι ιδανικός για βέλτιστα αντιγηραντικά αποτελέσματα.
 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα συστατικά των προϊόντων μας επιλέγονται προσεκτικά για την αποτελεσματικότητά τους.

Υαλουρονικό οξύ

av_ingredients_acide-hyaluronique_1x1 260x260

Ένα φιλικό για μικροβίωμα συστατικό που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα, ικανό να ενυδατώνει έντονα και να γεμίζει το δέρμα.

Δείτε περισσότερα

Ιαματικό Νερό της Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Χάρη σε ένα μοναδικό ορυκτό και βιολογικό χαρακτηριστικό, διαθέτει μαλακτικές, καταπραϋντικές και επανορθωτικές ιδιότητες.

Δείτε περισσότερα

Ενεργό Bakuchiol

av_ingredient_sytenol-bakuchiol 500x500

Ένα φυσικό και ισχυρό αντιγηραντικό δραστικό συστατικό τόσο αποτελεσματικό όσο η ρετινόλη.

Επιστροφή στην κορυφή