Συστατικό

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Ένα φιλικό για το μικροβίωμα συστατικό που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα, ικανό να ενυδατώνει σε βάθος και να γεμίζει το δέρμα.
Με ισχυρή ενυδατική και συσφικτική δράση, το υαλουρονικό μας οξύ είναι αγνό και 100% φυσικό.
Οι ομάδες μας που είναι υπεύθυνες για το σχεδιασμό συνθέσεων χρησιμοποιούν ένα υαλουρονικό οξύ που εξασφαλίζει τη μεγιστοποίηση της σύνθεσης του μορίου στο δέρμα, πολλαπλασιάζοντάς τη επί 6. Ενισχύονται οι συσφικτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Εξάγεται από το σιτάρι και λαμβάνεται με βιολογική διαδικασία ζύμωσης με τη χρήση γαλακτικών βακτηρίων. Πρόκειται για ένα καθαρό μόριο καθώς η εκχύλισή του δεν απαιτεί οργανικούς διαλύτες, συντηρητικά, θειικά ή αρώματα. Το φυσικό Υ.Ο. είναι το βασικό συστατικό για σφριγηλό και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα.
Προέλευση
Φυτική βάση
Πηγή
Ευρωπαϊκή Ένωση
Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Με κατοχυρωμένες* ιδιότητες
av_hyaluronactivb3_ingrid_177-16x9 472x472

Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους

Το βασικό συστατικό για δέρμα φυσικά και έντονα ενυδατωμένο

Το σώμα μας αποτελείται κατά 60% από νερό. Κυκλοφορεί στο αίμα πριν εξατμιστεί μέσω της επιδερμίδας. Αυτό το νερό είναι που δίνει στο δέρμα μας την ελαστικότητά του. Όταν το δέρμα μας είναι αφυδατωμένο, γίνεται ξηρό, ρυτιδιασμένο και με αίσθηση μη άνεσης. Εδώ ακριβώς χρησιμεύει το υαλουρονικό οξύ. Αυτό το αγνό και φυσικό μόριο εξασφαλίζει την συγκράτηση του νερού στο σώμα μας, για να το ενυδατώνει καθημερινά, να αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματός μας και να ενισχύει τον φραγμό του. 

Στα προϊόντα μας με ιαματικό Νερό της Avène χρησιμοποιούμε φυσικό υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι εξαιρετικά καθαρό και έχει υψηλό μοριακό βάρος. Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, σαν ένα φυσικό φραγμό που συγκρατεί το νερό και το εμποδίζει να εξατμιστεί μέσω της επιδερμίδας. Αυτή η μορφή υαλουρονικού οξέος προστατεύει φυσικά το δέρμα από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα παρέχει ενυδάτωση μακράς διάρκειας.

Με την τακτική χρήση των προϊόντων φροντίδας και των κρεμών με υαλουρονικό οξύ, η επιδερμίδα σας θα ενυδατώνεται διαρκώς και θα ανακτά με φυσικό τρόπο την ελαστικότητα και την απαλότητά της.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Το δέρμα μας είναι έξυπνο και φροντίζει τον εαυτό του. Για τη φροντίδα όλων των τύπων δέρματος, έχουμε αποδείξει ότι η μίμηση των συστατικών του δέρματος προσφέρει τα μέγιστα οφέλη: η ενυδατική δύναμη μιας μιμητικής σύνθεσης υπερβαίνει εκείνη μιας παραδοσιακής σύνθεσης.

KATIA RAVARD-HELLFERΥπεύθυνη Έργων Καινοτομίας Eau Thermale Avène.

ΝΕΟ TOLÉRANCE HYDRA-10

Τα πρώτα βιομιμητικά προϊόντα ενυδάτωσης 100% φυσικής προέλευσης. Πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και ιαματικό νερό της Avène, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το ευαίσθητο έως αντιδραστικό δέρμα.

Ανακαλύψτε

Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους

Το βασικό συστατικό για γεμάτο δέρμα

Την ώρα που το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους ενυδατώνει και δίνει όγκο στην επιφάνεια του δέρματος, το υαλουρονικό οξύ χαμηλού βάρους (HAF 120), το οποίο αποτελείται από μικρότερα θραύσματα, δρα σε βαθύτερα στρώματα.

Απόλυτα συμβατό με τους υποδοχείς των κερατινοκυττάρων, ενεργοποιεί αμέσως το σήμα παραγωγής υαλουρονικού οξέος. Έτσι, επιτυγχάνεται η μακροπρόθεσμη σύσφιξη του δέρματος.

Οι ομάδες μας έχουν αναπτύξει μια σύνθεση που χρησιμοποιείται στη σειρά Hyaluron Activ B3 και αποτελείται από δύο τύπους υαλουρονικών οξέων φυσικής προέλευσης που δρουν σε συνέργεια. Η δράση τους στοχεύει στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης τόσο στην επιφάνεια του δέρματος όσο και στα βαθύτερα στρώματα.

av_hyaluronactivb3_ingrid_182-1x1 472x472

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους είναι ένα δραστικό συστατικό που συμβάλλει στη σύσφιξη. Ενισχύει τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος στο δέρμα.

Για βέλτιστη ανοχή και αποτελεσματικότητα, είναι προτιμότερο να επιλέγετε θεραπείες με υψηλή συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ υψηλού και χαμηλού βάρους

DR. ARIADNA ORTIZ BRUGUESΔερματολόγος

NEW HYALURON ACTIVE B3

Τα πρώτα προϊόντα φροντίδας προσώπου της Avène που δρουν στην αιτία της γήρανσης του δέρματος διεγείροντας την κυτταρική αναγέννηση.

Ανακαλύψτε το

ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ

Υψηλό και χαμηλό μοριακό βάρος: ποια είναι η διαφορά;

 

Το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους (HPM) είναι ένα μόριο που, λόγω του μεγάλου μεγέθους του, αδυνατεί να διεισδύσει στην επιδερμίδα και, συνεπώς, δρα μόνο στην επιφάνεια του δέρματος. Προσφέρει στο δέρμα ενυδάτωση και όγκο.

Από την άλλη πλευρά, το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους (HAF 120) δρα σε βαθύτερα στρώματα. Απόλυτα συμβατό με τους υποδοχείς των κερατινοκυττάρων, μεγιστοποιεί τη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος και συσφίγγει το δέρμα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα συστατικά των προϊόντων μας επιλέγονται προσεκτικά για την αποτελεσματικότητά τους.

Νιασιναμίδη

av_ingredient_niacinamide_1x1 500x500

Μειώνει τις ρυτίδες και τη μελάγχρωση του δέρματος και βελτιώνει την ελαστικότητα.

Δείτε περισσότερα

Ιαματικό Νερό της Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Διατηρεί και προσφέρει όλες τις μαλακτικές, καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες του.

Δείτε περισσότερα

Ενεργό Bakuchiol

av_ingredient_sytenol-bakuchiol 500x500

Ένα φυσικό και ισχυρό αντιγηραντικό δραστικό συστατικό τόσο αποτελεσματικό όσο η ρετινόλη.

*Συνδυασμός ευρεσιτεχνιών HAF 120 + RAL: WO2005/082327 a1 - τοπικές συνθέσεις που συνδυάζουν θραύσματα υαλουρονικού νατρίου και ρετινόλη χρήσιμες για την καλλυντική και ιατρική δερματολογία

Επιστροφή στην κορυφή