Περιεχόμενα

Θεραπείες αντιγήρανσης

Ενυδατική ή αντιρυτιδική; Αντιρυτιδική ή αντιγηραντική; Ορός ή στοχευμένη φροντίδα; Στη ζούγκλα την υπερπροσφοράς προϊόντων φροντίδας προσώπου, ειδικά όταν αναζητάτε εκείνα που συμβάλλουν στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, είναι μερικές φορές δύσκολο να βγάλετε άκρη. Ακολουθήστε τον οδηγό μας!

av_anti-age_femme_trentenaire_oeil_closeup_rides_1x1_v2 672x672

Από την ενυδατική κρέμα έως τη φροντίδα κατά της γήρανσης

Όπως γνωρίζετε, οι ανάγκες του δέρματος ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία. Στα είκοσί σας, μια καλή ενυδατική κρέμα είναι αρκετή. Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ παράλληλα το προστατεύει. Όταν, όμως, λόγω της γήρανσης του δέρματος (που είναι μια φυσιολογική διαδικασία) και του οξειδωτικού στρες (που την επιταχύνει), εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της φθοράς του χρόνου, μπορείτε να επιλέξετε να αναλάβετε δράση κάνοντας το επόμενο βήμα και να επιλέξετε προσαρμοσμένη αντιγηραντική φροντίδα.

Γήρανση του δέρματος: περί τίνος πρόκειται;

Πώς να επιλέξετε προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας;

Λεπτές ρυτίδες και απώλεια λάμψης: έτσι εκδηλώνεται αρχικά η γήρανση του δέρματος, συνήθως κοντά στα τριάντα. Για να καθυστερήσετε την εμφάνιση των ρυτίδων και να διατηρήσετε τη λάμψη της επιδερμίδας σας, επιλέξτε ένα κοκτέιλ θεραπειών με αντιοξειδωτικές και αντιρρυπαντικές ιδιότητες.

Για να προλάβετε τις βαθύτερες ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας που εμφανίζονται στη μέση ηλικία, επιλέξτε θεραπείες που λειαίνουν και συσφίγγουν το δέρμα ενισχύοντας τη δομή του σε βάθος.

Τέλος, τα προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας που προορίζονται για το «ώριμο» δέρμα πρέπει να προσφέρουν, πέρα από την επιβράδυνση της απώλειας όγκου και της χαλάρωσης του δέρματος, και τη μέγιστη δυνατή άνεση.

Ποια είναι τα διάφορα δραστικά συστατικά και σκευάσματα;

av_anti-age_femme_quinquagenaire_creme_visage_1x1_v1 672x672

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η σωστή αντιγηραντική φροντίδα είναι καλή. Με την προσθήκη ενός ορού, είναι ακόμα καλύτερη!

Για να δεκαπλασιάσετε τα αποτελέσματα της αντιγηραντικής σας θεραπείας, μη διστάσετε να ξεκινήσετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας με την εφαρμογή ενός ορού! Αυτά τα προϊόντα είναι γεμάτα από συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά και δρουν με στοχευμένο τρόπο: προετοιμάζουν το δέρμα σας για την εφαρμογή της αντιγηραντικής θεραπείας και ενισχύουν την αποτελεσματικότητά της! Μια μικρή συμβουλή: να επιλέγετε πάντα έναν ορό από την ίδια σειρά με την αντιγηραντική σας θεραπεία για να βελτιστοποιήσετε τα οφέλη της.

Καλές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ

Η αντιγηραντική φροντίδα προϋποθέτει περιποίηση 24 ώρες το 24ωρο, σε καθημερινή βάση!

 

Θεραπείες ημέρας

Αντιοξειδωτικές, λειαντικές, συσφικτικές, αναζωογονητικές... Οι θεραπείες ημέρας έχουν ορατό αποτέλεσμα στις ρυτίδες, τη λάμψη και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Η επιδερμίδα σας είναι γεμάτη, λαμπερή και υγιής, ειδικά αν έχετε εφαρμόσει προηγουμένως τον κατάλληλο ορό.

Θεραπείες νυκτός

Για μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αντιγηραντική ρουτίνα, μην παραμελείτε τη νυχτερινή φροντίδα! Πράγματι, η ανανέωση του δέρματός σας είναι αποτελεσματικότερη κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, η νυχτερινή αντιγηραντική φροντίδα μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση, την αναδιάρθρωση, τη συμπλήρωση και την αναδόμηση του δέρματός σας, σε ολόκληρο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, ή σε πιο στοχευμένες περιοχές.

Από την ίδια σειρά

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Προϊόντα φροντίδας του δέρματος Eau Thermale Avène για τη μείωση των σημείων γήρανσης του δέρματος

A-OXitive Ορός Αντιοξειδωτικής Προστασίας

A-OXitive Ορός Αντιοξειδωτικής Προστα...

Λειαίνει - Ενυδατώνει - Αναζωογονεί

Επιστροφή στην κορυφή