Περιεχόμενα

Δραστικά συστατικά και σκευάσματα κατά της γήρανσης

Υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, αντιοξειδωτικά... Τα προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας είναι γεμάτα από δραστικά συστατικά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και μυστηριώδη ονόματα! Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά τα δραστικά συστατικά και τα αντιγηραντικά σκευάσματα, προκειμένου να επιλέξετε το καταλληλότερο για το δέρμα σας.

av_anti-age_ingredient_acidehyaluroniquehautpoids_5-4 492x492

Υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο, φυσικά δραστικά συστατικά

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσικά στο χόριο. Λειτουργεί ως υπερ-σφουγγάρι που διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και τονωμένο. 

Το κολλαγόνο υπάρχει επίσης στο χόριο και οι ίνες του ενισχύουν την προστασία του δέρματος. Όμως από την ηλικία των τριάντα ετών και μετά, η φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου μειώνεται. Το δέρμα γίνεται πιο ξηρό, λιγότερο σφριγηλό και εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες. Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, έχει έρθει η ώρα να επιλέξουμε θεραπείες που περιέχουν δραστικά συστατικά και αντιγηραντικές συνθέσεις που ενισχύουν την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου ενώ καταπολεμούν επίσης τις επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες που προκαλούν οι εξωτερικοί παράγοντες.

Ποιοι είναι οι εχθροί του δέρματος;

Κατανόηση των δραστικών συστατικών και των αντιγηραντικών συνθέσεων

Τα αντιοξειδωτικά συμβάλλουν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τη ρύπανση, τον ήλιο ή τον καπνό, τα οποία επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος. Για τον περιορισμό των επιπτώσεων, συνιστώνται οι βιταμίνες C και Ε από την ηλικία των τριάντα ετών: εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και συντηρούν αποτελεσματικά το δέρμα. 
Το υαλουρονικό οξύ είναι το ιδανικό δραστικό συστατικό για τη διόρθωση της απώλειας σφριγηλότητας και των βαθύτερων ρυτίδων που εμφανίζονται από την ηλικία των σαράντα ετών και μετά. Βοηθά στη σύσφιξη και τη επαναπύκνωση του δέρματος, ενώ παράλληλα γεμίζει τις ρυτίδες που έχουν ήδη δημιουργηθεί. 
Τέλος, προκειμένου να βοηθήσετε το ώριμο δέρμα σας να ανακτήσει την πυκνότητα, τη ζωτικότητα και την άνεσή του, χρησιμοποιήστε το Bakuchiol: αυτό το δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης είναι εξίσου αποτελεσματικό με τη ρετινόλη και είναι ένας ισχυρός παράγοντας κυτταρικής αναδόμησης. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και αποκαθιστά τη λάμψη του δέρματός σας.

Πώς να ανακτήσετε τη σφριγηλότητα και τη λάμψη

av_anti-age_visage_closeup_bouche_rides_1x1 472x472

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μπορείτε να προσθέσετε συμπληρώματα διατροφής στη ρουτίνα σας για τη φροντίδα κατά της γήρανσης.

Μια αγωγή με βιταμίνη C, το κατ' εξοχήν αντιοξειδωτικό, θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. Το νυχτολούλουδο συμβάλλει στην αναγέννηση των δερματικών κυττάρων και είναι κατάλληλο για το χαλαρό δέρμα. Ωστόσο, η χρήση αυτών των συμπληρωμάτων διατροφής δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται επιπόλαια. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε στον ιατρό σας και, πάνω απ' όλα, να δώσετε έμφαση στη διατροφή ως την κύρια πηγή εσωτερικής ομορφιάς. Τα φρέσκα, εποχιακά φρούτα και λαχανικά είναι οι κύριες πηγές αντιοξειδωτικών.

Πώς λειτουργεί ένας αντιγηραντικός ορός;

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ

Η καθημερινή εφαρμογή ενός ορού και ενός προϊόντος βραδινής φροντίδας βελτιστοποιεί τα οφέλη της αντιγηραντικής φροντίδας ημέρας.

 

Ορός

Έχει γίνει απαραίτητο μέρος των τελετουργικών αντιγηραντικής φροντίδας του δέρματος. Εξαιρετικά συμπυκνωμένος, δρα στοχευμένα (για την προστασία του δέρματος, την απάλυνση των ρυτίδων ή τον επαναπροσδιορισμό της γραμμής του σαγονιού) και προετοιμάζει το δέρμα για τις αντιγηραντικές θεραπείες, των οποίων τα αποτελέσματα δεκαπλασιάζονται.

Θεραπείες νυκτός

Γνωρίζατε ότι το δέρμα αναγεννάται αποτελεσματικότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας; Γιατί λοιπόν να μη φροντίζετε το δέρμα σας και κατά τη διάρκεια της νύχτας με δραστικά συστατικά και αντιγηραντικές συνθέσεις που συμπληρώνουν την φροντίδα ημέρας; Για παράδειγμα, η ρετινόλη και τα παράγωγά της, όπως η ρετιναλδεΰδη (ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά συστατικά), εμπεριέχονται σε προϊόντα φροντίδας νυκτός.

Από την ίδια σειρά

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Προϊόντα φροντίδας του δέρματος Eau Thermale Avène για τη μείωση των σημείων γήρανσης του δέρματος

DermAbsolu DAY JOUR Βασική Κρέμα Ημέρας

DermAbsolu DAY JOUR Βασική Κρέμα Ημέρας

Αναγεννά - Επαναφέρει την πυκνότητα - Επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου

A-OXitive Ορός Αντιοξειδωτικής Προστασίας

A-OXitive Ορός Αντιοξειδωτικής Προστα...

Λειαίνει - Ενυδατώνει - Αναζωογονεί

Επιστροφή στην κορυφή