Περιεχόμενα

Αντιγηραντικός ορός προσώπου: οδηγός και συμβουλές

Έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας φροντίδας κατά της γήρανσης: ένας ορός γεμάτος δραστικά συστατικά. Πώς θα επιλέξετε τον σωστό; Πότε να τον εφαρμόζετε; Θα σας βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά.

av_anti-age_femme_quinquagenaire_serum_1x1_v1 672x672

Ποιος είναι ο ρόλος του αντιγηραντικού ορού;

Η υφή ενός ορού είναι πιο ρευστή από αυτή της κρέμας ημέρας ή νυκτός. Εφαρμόζεται με μια αντλία ή μια πιπέτα, μετά τον καθαρισμό του δέρματος και πριν από την εφαρμογή της αντιγηραντικής σας θεραπείας.

Ο ορός δρα σε βάθος και προετοιμάζει το δέρμα για την αντιγηραντική θεραπεία. Ενισχύει τη δράση χάρη στην εξαιρετικά συμπυκνωμένη και απόλυτα στοχευμένη σύνθεσή του.

Έτσι, υπάρχουν τόσοι οροί όσοι και τα «προβλήματα» που πρέπει να αντιμετωπιστούν: έχουν αντιοξειδωτικές, αντιξηραντικές, αντιγηραντικές ιδιότητες...

Οι διάφορες θεραπείες αντιγήρανσης 

Ένας αντιγηραντικός ορός προσώπου για κάθε ανάγκη του δέρματος

Η θαμπάδα και οι λεπτές γραμμές εμφανίζονται συνήθως στα τριάντα. Για να τις προλάβετε, πρέπει να αντιμετωπίσετε το οξειδωτικό στρες, δηλαδή τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης, του ήλιου ή του καπνίσματος στο δέρμα σας. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε έναν αντιρυτιδικό ορό γεμάτο με προβιταμίνες C και E με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. 

Αν θέλετε να μειώσετε τις πιο έντονες ρυτίδες και να ενισχύσετε τη σφριγηλότητα του δέρματός σας, επιλέξτε έναν αντιρυτιδικό ορό με υαλουρονικό οξύ, το οποίο γεμίζει το δέρμα και ενισχύει τη φυσική σύνθεση αυτού του οξέος. Με άλλα λόγια: δρα τόσο στην επιφάνεια όσο και στο βάθος! 

Και για να αντιμετωπίσετε όλα τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, επιλέξτε έναν ορό που αναζωογονεί το δέρμα, αναδιαμορφώνει τη γραμμή του σαγονιού και αναζωογονεί το δέρμα χάρη σε έναν συνδυασμό δραστικών συστατικών που έχουν επιλεγεί για την υψηλή ανοχή τους, όπως το Bakuchiol. Πρόκειται για έναν γνήσιο αναδομητικό παράγοντα φυσικής προέλευσης και αποτελεί εναλλακτική λύση στη ρετινόλη. Είναι ιδανικός για το ευαίσθητο και αντιδραστικό δέρμα. 

Ποια δραστικά συστατικά κατά της γήρανσης θα πρέπει να προτιμηθούν;

av_anti-age_ingredient_acidehyaluroniquehautpoids_5-4 472x472

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πρωί ή βράδυ; Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να εφαρμόσετε έναν αντιγηραντικό ορό;

Εξαρτάται από τον στόχο: αν ο ορός σας στοχεύει στις επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες με αντιρρυπαντική δράση, είναι προτιμότερο να τον εφαρμόζετε το πρωί, πριν από την αντιγηραντική φροντίδα ημέρας. Η ίδια συμβουλή ισχύει αν ο αντιρυτιδικός σας ορός περιέχει δραστικά συστατικά λείανσης και σύσφιξης, με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Ωστόσο, αν ο ορός σας δρα σε βάθος για την ανάπλαση του δέρματος, είναι προτιμότερο να τον εφαρμόζετε το βράδυ, πριν από την αντιγηραντική φροντίδα νύχτας. Γιατί ενώ εσείς κοιμάστε, το δέρμα σας δουλεύει!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους επιβαρυντικούς παράγοντες

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΟΡΟΥ

Ακολουθούν μερικά απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη δράση του ορού σας.

 

Για περισσότερη σταθερότητα

Απλώστε μια δόση ορού στο πρόσωπό σας και, στη συνέχεια, κάντε ταμποναριστές κινήσεις στο πρόσωπο και το λαιμό σας για τόνωση. Στη συνέχεια, κάντε λειαντικές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς το περίγραμμα (χωρίς να ξεχνάτε το λαιμό) και τονώστε το δέρμα τσιμπώντας το απαλά μεταξύ αντίχειρα και δείκτη.

Για περισσότερη λάμψη

Αφού απλώσετε τη δόση του αντιγηραντικού ορού σας και στη συνέχεια κάνετε ταμποναριστές και λειαντικές κινήσεις στο πρόσωπο και το λαιμό σας, εφαρμόστε την τεχνική της βεντούζας: απλά τοποθετήστε τα χέρια σας στο πρόσωπό σας και στη συνέχεια σηκώστε τα γρήγορα για να τονώσετε τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Εγγύηση υγιούς λάμψης!

Επιστροφή στην κορυφή