Υψηλή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς προς την ασφάλεια και την ανοχή
Για την υγεία του ευαίσθητου δέρματος

Για την υγεία του ευαίσθητου δέρματος

Υψηλή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς προς την ασφάλεια και την ανοχή

Για περισσότερα από 30 χρόνια, οι ομάδες μας καθοδηγούνται από ένα και μόνο μέλημα: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων διαθέτουν ευαίσθητο, δυσανεκτικό ή αλλεργικό δέρμα. Καθοδηγούμαστε από μία και μοναδική συλλογική προτεραιότητα - να σας προσφέρουμε ποιοτικά, αποτελεσματικά, ασφαλή και καλά ανεκτά δερμοκαλλυντικά προϊόντα.

Οι συνθέσεις μας: Επιστροφή στα βασικά

Η απαίτησή μας για ποιότητα και ανταπόκριση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματός σας, μας ωθεί να υπερβούμε τους κανόνες που θέτουν οι υγειονομικές αρχές σχετικά με τα καλλυντικά. Επιστρέφουμε στα βασικά, τοποθετώντας το Ιαματικό Νερό της Avène στην καρδιά των προϊόντων φροντίδας για το δέρμα σας. Συνεπώς, το 100% των προϊόντων μας διαθέτουν σύνθεση με τον κατάλληλο αριθμό συστατικών που έχουν επιλεγεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Για τους πιο απαιτητικούς τύπους δέρματος, προσφέρουμε προϊόντα φροντίδας χωρίς συντηρητικά και χωρίς άρωμα, χάρη σε ένα αυθεντικό πρότυπο παραγωγής: Sterile Cosmetics. 

Το πλάνο διαμόρφωσής μας, η συνέντευξη με την ειδικό μας, Catherine Bidan

av_formulation-expert-cbidan3 473x473
PF_RESEARCH_VIGOULET_HD_2016 -44- 470x470 © Pierre Fabre Group – Laurent Galaup

Για ασφαλή προϊόντα

Δημιουργούμε αξιολογήσεις, δοκιμές και κλινικές μελέτες οι οποίες διενεργούνται υπό δερματολογικό έλεγχο για να εγγυηθούμε ποιοτικά, αποτελεσματικά, ασφαλή και καλά ανεκτά δερμοκαλλυντικά προϊόντα. Ορισμένες από τις μελέτες αυτές αποτελούν αντικείμενο επιστημονικών δημοσιεύσεων σε διεθνή ιατρικά περιοδικά. Εκτός από όσα κάνουμε όταν αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας, διαθέτουμε εξειδικευμένες ομάδες κοσμητοεπαγρύπνησης για να εγγυηθούμε την ασφάλειά σας κατά τη χρήση των προϊόντων μας μετά τη διάθεσή τους στην αγορά.

Μάθετε περισσότερα

 

Πλήρης διαφάνεια: τα συστατικά μας

Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τα συστατικά μας για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ανοχή τους στα προϊόντα μας. Φροντίζουμε επίσης να ακούμε τις συμβουλές σας σχετικά με τη χρήση ορισμένων συστατικών που μπορεί να αποτελούν ή να αποτέλεσαν κατά το παρελθόν αντικείμενο συζήτησης. Σας προσκαλούμε να ανοίξετε τα σωληνάρια, τις φιάλες και τα βαζάκια μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές μας, ιδίως όσον αφορά τα «αμφιλεγόμενα» συστατικά.

Μάθετε περισσότερα για τα συστατικά μας

PF_RESEARCH_VIGOULET_HD_2016 -23- 470x470 © Pierre Fabre Group – Laurent Galaup
Επιστροφή στην κορυφή