Ιαματικές εγκαταστάσεις

AVÈNE, ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

AVÈNE, ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Avène, μια πλούσια ιστορία που αρχίζει σε ένα μικρό χωριό του Γαλλικού νότου. Το χωριό της Avène, πολύ παλιό και γραφικό, είναι φωλιασμένο μέσα στην κοιλάδα του Orb, στο κέντρο του φυσικού Πάρκου της περιοχής Haut Languedoc.

Avène, στην καρδιά ενός φυσικού πάρκου

Εδώ, η φύση βρίσκεται παντού και οι ασθενείς των ιαματικών Εγκαταστάσεων περνούν τις μέρες τους μέσα σε απόλυτη ηρεμία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον.

Avène, πέρα από σύνορα

Παντού στον κόσμο, ανάμεσα στα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène και τις καταναλώτριες έχει χτιστεί μια όμορφη και αληθινή σχέση εμπιστοσύνης.

Η βλάστηση είναι πλούσια και το κλίμα τέλεια ισορροπημένο, με ιδιαίτερα μεγάλη ηλιοφάνεια.
Αλλά αφήστε μας να σας διηγηθούμε την ιστορία της Avène από την αρχή…

Avène, μια όμορφη ιστορία
 
  • 1736 : Ολα αρχίζουν με την ίαση του αλόγου του Μαρκήσιου de Rocozel. Το άλογο που έπασχε από μια δερματίτιδα με έντονο κνησμό, γίνεται καλά μετά από μερικά μπάνια …Ανακαλύπτουμε έτσι, τις ευεργετικές καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες του ιαματικού Νερού της Avène.
  • 1993 και 2003 : Επέκταση της Μονάδας παραγωγής.
  • 2004 : Επέκταση των ιαματικών Εγκαταστάσεων.
  • 2007 : Δημιουργία του Εργαστηρίου του Νερού, δίπλα στις ιαματικές Εγκαταστάσεις Avène-Les-Bains.
  • 2010 : Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène επιβεβαιώνουν τη θέση τους στη διεθνή αγορά. Οι ιαματικές Εγκαταστάσεις της Avène υποδέχονται σήμερα περίπου 2600 ασθενείς το χρόνο, οι οποίοι αντιμετωπίζονται με προϊόντα αναφοράς που διατίθενται στη Γαλλία και σε άλλες 100 περίπου χώρες…

Εμπιστοσύνη στις δερματολογικές αρετές του ιαματικού Νερού της Avène που υπάρχει σε όλα τα προϊόντα, αλλά επίσης εμπιστοσύνη στην καταλληλότητα των πάντα καινοτόμων συνθέσεων.

Και η εμπιστοσύνη αυτή είναι παγκόσμια αφού μετά τη Γαλλία όπου υπάρχει δυνατή παρουσία της μάρκας «Eau thermale Avène» στα φαρμακεία, η μάρκα είναι ευρέως γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, στις ΗΠΑ (Derma Skin Corners), στην Ιαπωνία αλλά και την Κίνα, όπου ξεκίνησε ως πρωτοπόρος για να βρίσκεται σήμερα επικεφαλής των πωλήσεων των καλλυντικών μαρκών στο φαρμακείο…

 

Παρόλο που το ιαματικό Νερό της Avène δεν έχει ακόμη αποκαλύψει όλα του τα μυστικά, οι έρευνες που διεξάγονται εδώ και τριάντα χρόνια από τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène, στην καρδιά του ομίλου Pierre Fabre, καθώς και οι πολυάριθμες φαρμακολογικές και κλινικές μελέτες μας βοηθούν να διευρύνουμε τις γνώσεις μας για τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητές του.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Αποστολή μέσω email

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

You can't post more than one comment on a product

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.