Φροντίδα υψηλής απόδοσης που καταπραΰνει το δέρμα.
XeraCalm A.D

XeraCalm A.D

Φροντίδα υψηλής απόδοσης που καταπραΰνει το δέρμα.

Όταν το ξηρό δέρμα γίνεται συνώνυμο της δυσφορίας σε σημείο κνησμού, τόσο στους ενήλικες και ακόμη περισσότερο στα παιδιά, δεν είναι πλέον μόνο θέμα ενυδάτωσης: πρέπει να αποκατασταθεί η λειτουργία του δερματικού φραγμού και η άνεση του δέρματος.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα περιποίησης της σειράς XeraCalm A.D. - ειδικά σχεδιασμένα για το ατοπικό δέρμα - και για τους τρόπους με τους οποίους βάζουμε την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία της ψυχικής σας ηρεμίας.

XeraCalm A.D

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ SOS

Καταπραϋντικό Συμπύκνωμα

  • Σταματά τον κνησμό* αμέσως μετά την εφαρμογή
  • Κατάλληλο για έντονα ερεθισμένες και με αίσθηση κνησμού

Αποτελεί επείγουσα θεραπεία έκτακτης ανάγκης για έντονο τοπικό κνησμό. Μειώνει άμεσα την ένταση του κνησμού και τα ξεσπάσματα ξηρότητας με επαναλαμβανόμενο κνησμό σε πρόσωπο, σώμα και βλέφαρα. Κι επειδή ο έντονος τοπικός κνησμός μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε, το μικρό μέγεθος του προϊόντος βοηθά στο να το παίρνετε πάντα μαζί σας όπου και αν πάτε.

Ανακούφιση από τον κνησμό

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ SOS
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η φροντίδα για το δέρμα μου, ο ήρωάς μου!

-69%¹Άμεση μείωση του κνησμού*
75%²Ενυδατωμένο δέρμα
-49%³Μείωση των ορατών σημαδιών σε ατοπικά άτομα, ήδη από την 3η μέρα.

XeraCalm A.D

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Baume για Αναπλήρωση των Λιπιδίων

  • Καταπραΰνει τον κνησμό*
  • Θρέφει το πολύ ξηρό δέρμα

Μην περιμένετε άλλο, η ανακούφιση είναι εδώ!
Αυτή η καθημερινή μαλακτική περιποίηση θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα σας και αποκαθιστά την άνεσή της. Αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία για καταπράυνση του κνησμού και εξισορρόπηση του μικροβιώματος του δέρματος!

Θρέψη για αντιμετώπιση

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Το Ευρωπαϊκό Δερματολογικό Φόρουμ απονέμει στα προϊόντα φροντίδας XeraCalm A.D. την ιδιότητα Emollient Plus. Τα προϊόντα Emollient Plus βελτιώνουν τις βλάβες του ατοπικού εκζέματος και επηρεάζουν το μικροβίωμα του δέρματος των ασθενών με ατοπικό έκζεμα.

DR. ARIADNA ORTIZ BRUGUESΔερματολόγος και ιατρικός διευθυντής των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène

Αναζητώ ένα προϊόν XeraCalm A.D. για

Αυξημένη αποδοτικότητα

Ένα ειδικά σχεδιασμένο δραστικό συστατικό για το ατοπικό δέρμα: I-MODULIA®
Χρειάστηκαν 12 χρόνια έρευνας για την ανάπτυξη του πρώτου μοναδικού και πολυδύναμου βιοτεχνολογικού δραστικού συστατικού από το Ιαματικό Νερό της Avène:
I-modulia®

Το XeraCalm A.D, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τη χρήση αυτού του πατενταρισμένου δραστικού συστατικού, αποτελεί μια εξαιρετικά καινοτόμο, ιδιαίτερα αποτελεσματική και πολύ ασφαλή σειρά, κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα βρεφών, παιδιών και ενηλίκων. Αυτό το εξαιρετικό δραστικό συστατικό δρα άμεσα στοχεύοντας τους παράγοντες που εμπλέκονται στο ατοπικό έκζεμα, και ειδικότερα στον κνησμό*.

av_xeracalm-ad_page-gamme-473-418
AV_XERACALM_A-D_2021_STERILE_COSMETICS_GIF_FRENCH

Προκειμένου να διατηρήσουμε μόνο τα συστατικά που είναι χρήσιμα για το δέρμα και να αποφύγουμε τα συντηρητικά, τα εργαστήριά μας έχουν αναπτύξει μια μοναδική διαδικασία: Sterile Cosmetics®. Αυτή η μοναδική τεχνολογία επιτρέπει στο προϊόν να διατηρείται αποστειρωμένο και απαλλαγμένο από οποιονδήποτε κίνδυνο εξωτερικής μόλυνσης καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Έτσι, το XeraCalm A.D. χαρίζει στο δέρμα με τάση για ατοπικό έκζεμα τον σεβασμό και την ασφάλεια που αναζητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

av_xeracalm_ad_pikedoo_programme 1800x800

Το πρόγραμμά μας «21 Ιστορίες κατά του κνησμού»

Είστε γονέας; Είναι το παιδί σας απρόθυμο να βάλει κρέμα κατά του κνησμού;

Αν και η καθημερινή χρήση ενός προϊόντος μαλακτικής φροντίδας είναι το κλειδί για την καταπράυνση του δέρματος, ορισμένες φορές είναι πολύ δύσκολο αυτή η ρουτίνα να καθιερωθεί με τα παιδιά. Γι' αυτό, οι ειδικοί μας έχουν δημιουργήσει μια διασκεδαστική και μοναδική υπηρεσία υποστήριξης  ώστε να σας βοηθήσουν να καθιερώσετε μια καθημερινή ρουτίνα ενυδάτωσης.

Ακολουθήστε τις περιπέτειες του Pikedoo, του μικρού ήρωά μας με έκζεμα. Κάθε μέρα για 21 ημέρες, ακούστε τις αξιαγάπητες περιπέτειές του όταν έρχεται η ώρα για ενυδάτωση: ακριβώς η σωστή στιγμή για να εμπεδώσετε τις σωστές πρακτικές με διασκεδαστικό τρόπο - περνώντας ταυτόχρονα χρόνο μαζί!

Ακούστε τις ιστορίες

av_xeracalm_ad_pikedoo_cremage_original

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε κάποια ερώτηση ή ανησυχία; Είμαστε πάντα εδώ για εσάς

Το Baume και η Κρέμα για Αναπλήρωση των Λιπιδίων χρησιμοποιούνται καθημερινά για τον περιορισμό και την πρόληψη της ξηρότητας και του κνησμού του δέρματος*. Επιπλέον, το Συμπυκνωμένο Καταπραϋντικό εφαρμόζεται τοπικά για την άμεση ανακούφιση από τον έντονο κνησμό*. Είναι το προϊόν που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης! Χρησιμοποιείστε το baume ή την κρέμα ανάλογα με την υφή του δέρματός σας ή την εποχή: το baume αν είναι πολύ ξηρό, την κρέμα όταν είναι λιγότερο ξηρό.

Καταπραΰνετε και ανακουφίστε το δέρμα σας άμεσα εφαρμόζοντας μια κομπρέσα με ιαματικό Νερό της Avène: ψεκάστε το νερό σε χαρτομάντιλα και τοποθετήστε τα στο πρόσωπό σας για 10 λεπτά. Σε περίπτωση κνησμού*, μπορείτε να εφαρμόζετε τακτικά καταπραϋντικό συμπύκνωμα, ακόμη και στα βλέφαρα αν χρειαστεί. Σε περίπτωση ερεθισμού, χρησιμοποιήστε μια επανορθωτική προστατευτική κρέμα, μία ή δύο φορές την ημέρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε προληπτικά την κρέμα ή το baume αναπλήρωσης λιπιδίων για την ενυδάτωση και την προστασία της επιδερμίδας σας τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Οι απλές αλλά απαραίτητες καθημερινές φροντίδες περιορίζουν την ξηρότητα του δέρματος και αποκαθιστούν τη λειτουργία του δερματικού φραγμού. Έτσι, η συχνότητα των εξάρσεων περιορίζεται. Οι συμβουλές μας:
Προτιμήστε μια ήπια ρουτίνα υγιεινής με ένα λάδι καθαρισμού και χλιαρό νερό μεταξύ 32-34°C. Φροντίστε η διάρκεια του ντους ή του μπάνιου να μην ξεπερνά τα 10 λεπτά. Για την ενυδάτωση και την προστασία του δέρματος, επιλέξτε μια κρέμα ή ένα βάλσαμο αναπλήρωσης λιπιδίων που θα εφαρμόζετε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ακόμη και όταν η κατάσταση του δέρματος φαίνεται να είναι υπό έλεγχο.

1Αυτο-αξιολόγηση σε αναλογική κλίμακα, σε 68 άτομα με ατοπική δερματίτιδα ή/και εντοπισμένες ξηρές περιοχές με κνησμό. Αξιολόγηση του αισθήματος κνησμού αμέσως μετά την εφαρμογή του Συμπυκνωμένου Καταπραϋντικού. 2Αξιολόγηση του δείκτη ενυδάτωσης 1 ώρα μετά από μία εφαρμογή, 20 άτομα. 3Αξιολόγηση του L-PO-SCORAD σε 49 ατοπικά άτομα με εντοπισμένες ξηρές περιοχές και κνησμό, μετά την εφαρμογή του Συμπυκνωμένου Καταπραϋντικού 4 φορές την ημέρα για 3 ημέρες.

*Λόγω ξηρότητας του δέρματος

Επιστροφή στην κορυφή