Ιαματικές εγκαταστάσεις

AVÈNE, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AVÈNE, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Χωμένη βαθιά μέσα στην χώρα των Βουνών και των Πηγών, η Avène βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς Cévennes, σε υψόμετρο 350 μ.

Μια προνομιούχος τοποθεσία

Πανέμορφο χωριό, χτισμένο ανάμεσα στα φιδωτά μονοπάτια της κοιλάδας του Orb, η Avène αποτελεί κομμάτι του Φυσικού Πάρκου του Haut-Languedoc μεταξύ των βουνών Espinouse και Escandorgue, στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Hérault. Ενας τόπος με πλούσιο παρελθόν, σημαδεμένος από μια πολιτιστική και φυσική κληρονομιά μεγάλης αξίας.

Ενα πλούσιο φυσικό πάρκο

Το Φυσικό Πάρκο του Haut-Languedoc δημιουργήθηκε το 1973 και έχει έκταση 260 000 εκτάρια. Τα δύο τρίτα του είναι καλυμμένα από λαγκάδια και δάση. Το καταστατικό του Πάρκου δίνει έμφαση στη σταθερή ανάπτυξη, τόσο την οικονομική όσο και την κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη. Το φυσικό περιβάλλον, οι βιοποικιλίες και τα τοπία προστατεύονται και διαφυλάσσονται στο μέγιστο δυνατό, η δε ποιότητα του νερού ελέγχεται τακτικά.

Ενα εύκρατο κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια

Το Φυσικό Πάρκο της περιοχής του Haut-Languedoc διασχίζεται από τη διαχωριστική γραμμή των νερών του Ατλαντικού και της Μεσογείου γιαυτό και επηρεάζεται από το διπλό κλίμα και χαρακτηρίζεται από βιολογική ποικιλία και μαγευτικά τοπία.
Η Avène είναι προικισμένη με εύκρατο κλίμα και μεγάλη ηλιοφάνεια. Εκεί, η φύση, θαυμαστά διατηρημένη, παραμένει ανέγγιχτη...

Παρόλο που το ιαματικό Νερό της Avène δεν έχει ακόμη αποκαλύψει όλα του τα μυστικά, οι έρευνες που διεξάγονται εδώ και τριάντα χρόνια από τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène, στην καρδιά του ομίλου Pierre Fabre, καθώς και οι πολυάριθμες φαρμακολογικές και κλινικές μελέτες μας βοηθούν να διευρύνουμε τις γνώσεις μας για τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητές του.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Αποστολή μέσω email

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

You can't post more than one comment on a product

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.