Μια διεθνής Μάρκα,
που στέκεται αλληλέγγυα στις πολιτικές της δημόσιας υγείας.

Με τον ίδιο προφανή τρόπο που το ιαματικό Νερό είναι το απαραίτητο συστατικό του ευαίσθητου δέρματος, έτσι και η Μάρκα συνδέεται στενά με τη δημόσια υγεία, στη Γαλλία και το εξωτερικό.

Η Μάρκα Eau thermale Avène συνοδεύει διάφορες κοινωνικές καμπάνιες και το δείχνει κάθε φορά, κάνοντας συνεργασίες. Συμμετέχοντας σε επιστημονικά συνέδρια, υποστηρίζοντας προγράμματα, ετοιμάζοντας εργαλεία θεραπευτικής εκπαίδευσης...οι τρόποι είναι πολλοί.

Πρακτικά μαθήματα και Ομιλίες

Η Μάρκα Eau Thermale Avène μαζί με τις ιαματικές Εγκαταστάσεις της Avène οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

 • Θεματικές ομιλίες

  Οι ιαματικές Εγκαταστάσεις της Avène, εκτός από τις ιαματικές θεραπείες, προσφέρουν στους ασθενείς και τους γονείς των παιδιών ένα πρόγραμμα παρουσιάσεων για να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τις δερματικές παθήσεις (ψωρίαση, ατοπική δερματίτιδα, κ.λ.π..), διάφορες θεραπείες, συστάσεις για μείωση του άγχους, του στρες, κ.λ.π.

 • Μαθήματα ιατρικού μακιγιάζ

  Οι ιαματικές Εγκαταστάσεις της Avène διαθέτουν ειδική μακιγιέζ που διδάσκει, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, την καλή χρήση των ειδικών τεχνικών για την κάλυψη των ατελειών στο πρόσωπο και το σώμα, ανεξάρτητα από την κατάσταση του δέρματος. Απλά βήματα για να νιώσετε ξανά όμορφα μέσα το δέρμα σας και να ανακτήσετε την αυτο-εκτίμησή σας. Η σειρά Couvrance σχεδιάσθηκε για να προσφέρει ασφάλεια και στο πιο ευαίσθητο δέρμα : - Ελεγμένη σε δέρμα χωρίς επιδερμίδα (μοντέλο τραυματισμένης επιδερμίδας) - Χωρίς άρωμα (1) - Υποαλλεργική (2) - Μη φαγεσωρογόνος - Προστασία UV (3) - Χωρίς συντηρητικό (4) - Ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα - Μη μεταφερόμενη από το ένα σημείο της επιδερμίδας σε άλλο.

  https://www.eau-thermale-avene.gr
 • Εκπαιδευτικά προγράμματα

  Οι ιαματικές Εγκαταστάσεις της Avène έχουν αναπτύξει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους ασθενείς και τα συνοδά μέλη για να τα βοηθήσει να βιώσουν καλύτερα την πάθησή τους σε καθημερινή βάση. Προσφέρονται τρία εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά :

  • Υγιεινή και ενυδάτωση : Συστάσεις για το σωστό τρόπο φροντίδας του δέρματος καθημερινά.
  • Εναλλακτικές λύσεις για το ξύσιμο : Συστάσεις για πρόληψη και καταπράυνση της φαγούρας.
  • Χαλάρωση : Απλές, εύκολες τεχνικές για να χαλαρώσουμε και να διώξουμε το στρες, καθημερινά.
  http://www.avenecenter.com
 • Εκπαιδευτικά εργαλεία

  Οι ιαματικές Εγκαταστάσεις της Avène, στα πλαίσια του κάθε μαθήματος, προσφέρουν στους ασθενείς εκπαιδευτικά φυλλάδια που τους βοηθούν να εξασκηθούν στις σωστές μεθόδους, στο σπίτι.

Ιδρυμα για την Ατοπική Δερματίτιδα

Η Μάρκα Eau Thermale Avène είναι ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος για την Ατοπική Δερματίτιδα το οποίο έχει πολλές αποστολές : Να βοηθά οικονομικά και να υποστηρίζει την έρευνα, να αναπτύσσει παιδαγωγικά έντυπα, να δημιουργεί και να κυκλοφορεί πληροφοριακά έντυπα. Στην Ελλάδα, η Μάρκα Eau Thermale Avène υποστηρίζει το Ινστιτούτο Ατοπικής Δερματίτιδας στο Νοσοκομείο Α. Συγγρός.

http://www.fondation-dermatite-atopique.org
Αποστολή μέσω email

Κάθε δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες,
ανακαλύψτε το τέλειο πρόγραμμα φροντίδας από την Eau Thermale Avène.

Ξεκινήστε τώρα
 • Συνιστώμενα προϊόντα για τη λύση των δερματικών σας προβλημάτων
 • Πρόσβαση στα αγαπημένα σας προϊόντα & στα σχόλια
 • Καταγραφή των αγορών σας ώστε να επιβραβεύεται η αφοσίωσή σας
Εγγραφείτε τώρα

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.

Μια μάρκα αλληλέγγυα