TOLERANCE CONTROL

Σειρά TOLERANCE CONTROL


Η σειρά δερματολογικής φροντίδας που ελέγχει την αντιδραστικότητα του υπερευαίσθητου, μη ανεκτικού & αλλεργικού δέρματος.
 

TΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑVENE

Όλες οι υφές
Η καθημερινότητα του αντιδραστικού δέρματος είναι γεμάτη εκπλήξεις: αντιδρά στα πάντα, ακόμη και τα πιο απρόβλεπτα! Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις για να φροντίσετε το δέρμα σας και να ανακαλύψετε ξανά αυτό το πολύτιμο αίσθημα ηρεμίας!

TOLÉRANCE CONTROL
Η δερματολογική σειρά φροντίδας που σχεδιάστηκε για να ελέγχει την αντιδραστικότητα του υπερευαίσθητου, μη ανεκτικού και αλλεργικού δέρματος.

Μερικές γυναίκες έχουν υπερευαίσθητο δέρμα: αντιδρά στα πάντα…συνέχεια! Και αυτές οι απρόσμενες αντιδράσεις του δέρματος είναι ένα πραγματικό βάρος καθημερινά.

Τσιμπήματα, κοκκινίλα, τραβήγματα: αυτά τα σημάδια δυσφορίας εμφανίζονται όταν το δέρμα αντιδρά σε ερεθίσματα που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν πρέπει να προκαλούν προβλήματα. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως δερματική υπεραντιδραστικότητα. Οπότε, τι μπορεί να γίνει για αυτές τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις;

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Avène σχεδίασαν την Tolérance CONTROL, μία σειρά που αποτελείται από δύο νέα και εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα φροντίδας για να ηρεμήσει αμέσως το δέρμα, μειώνοντας παράλληλα την ευαισθησία.

Είστε έτοιμοι να σταματήσετε να αφήνετε το δέρμα σας να υπαγορεύει πώς αντιδράτε;

Η Tolérance CONTROL:
  • Ηρεμεί και μειώνει με διάρκεια την ευαισθησία του δέρματος
  • Ενυδατώνει έντονα και επαναφέρει το δερματικό φραγμό

Υπερευαίσθητο δέρμα που αντιδρά στα πάντα;

Η Tolérance CONTROL καταπραΰνει άμεσα το τσίμπημα, το τράβηγμα και το αίσθημα καύσου. Η υψηλής ανοχής σύνθεσή της ελέγχθηκε σε αλλεργικό δέρμα και είναι χωρίς συντηρητικά και χωρίς αρώματα. Ο ιδανικός σύμμαχος καθημερινά για να ελέγξετε τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του δέρματος!

ΜΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ένα ενεργό συστατικό ειδικά για το υπερευαίσθητο δέρμα: D-SENSINOSE™

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Avène έκαναν μία νέα επιστημονική ανακάλυψη αναπτύσσοντας ένα βιοτεχνολογικό ενεργό συστατικό τρίτης γενιάς, που προέρχεται από τη μοναδική μικροβιότα (βιολογική κληρονομιά) του ιαματικού Νερού της Avène: το D-Sensinose™.
Το 1ο εξαιρετικά καταπραϋντικό post-biotic ενεργό συστατικό, ικανό να δρα άμεσα στους αισθητήριους νευρώνες που υπάρχουν στο δέρμα, ώστε να ελέγχει την υπερευαισθησία του δέρματος.

ΜΙΑ ΝΕΑ "ΕΞΥΠΝΗ" ΣΥΝΘΕΣΗ
Για να ενισχύσουμε τη δράση ακριβώς στην καρδιά της επιδερμίδας, οι συνθέσεις μας με Δερματική Συγγένεια (Skin Affinity) μιμούνται τέλεια τη φυσική σύσταση του δέρματος. Κάθε συστατικό δρα με στοχευμένο τρόπο, στη σωστή δόση και στο σωστό μέρος. Αυτές η "νέας γενιάς" συνθέσεις προσφέρουν έντονη ενυδάτωση και επαναφορά του δερματικού φραγμού που διαρκεί.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ®
Εγγύηση αποτελεσματικότητας και ασφάλειας

Για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος για βέλτιστη ασφάλεια, τα Εργαστήρια της Pierre Fabre έχουν φέρει επανάσταση στα δερμο-καλλυντικά δημιουργώντας μια παγκόσμιως μοναδική διαδικασία: την ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ®. Αυτή η τεχνολογική ανακάλυψη εξαλείφει εντελώς την ανάγκη για συντηρητικά! Η μινιμαλιστική σύνθεση, η αποστείρωση των προϊόντων καθ 'όλη τη διαδικασία παρασκευής και η πλήρως αεροστεγής συσκευασία διασφαλίζουν την καθαρότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στη φροντίδα του δέρματος.
Η σειρά Tolerance CONTROL αξιοποιεί στο έπακρο αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα και σας εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και ανοχής, που είναι τόσο σημαντικά για την υπερευαισθησία του δέρματος!
Αποστολή μέσω email

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Απαιτείται σύνδεση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε αυτή την πληροφορία.


Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

You can't post more than one comment on a product

Πείτε μας τη γνώμη σας

* Υποχρεωτικά πεδία

Η εγγραφή μου

-Ημέρα
-Μήνας
-Έτος

Μάρκες του Ομίλου Pierre Fabre:

*Υποχρεωτικά πεδία

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την άποψή σας!

Το σχόλιό σας είναι υπό έλεγχο από τη διαχείριση του site και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί.