Προστατεύοντας το μέλλον.
Αντηλιακή προστασία

Αντηλιακή προστασία

Προστατεύοντας το μέλλον.

Προστατεύοντας το μέλλον.

Ο ήλιος είναι ο σύμμαχός μας σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία μας.
Ο ρόλος του στην ασβεστοποίηση των οστών και οι θετικές επιδράσεις του στην ευεξία μας καθιστούν τον ήλιο απαραίτητο μέρος της ζωής μας. Αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσει ταυτόχρονα τον χειρότερο εχθρό μας και τον καλύτερο φίλο μας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ήλιο, όλα εξαρτώνται από τη σωστή ποσότητα και, φυσικά, από την προστασία!

Γι' αυτό, για περισσότερα από 30 χρόνια, η Eau Thermale Avène έχει δεσμευτεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φωτοπροστασία για το ευαίσθητο δέρμα και τη διατήρηση της υγείας όλων των τύπων δέρματος. Βρείτε τη σωστή αντηλιακή προστασία για να απολαμβάνετε τον ήλιο χωρίς φόβο.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΕΙΡΑ

Σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα

  • Εξαιρετικά ευρεία προστασία UVA-UVB

Είτε έχετε ξηρό ή λιπαρό δέρμα, είτε αγαπάτε τα προϊόντα μικρού ή μεγάλου μεγέθους, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τη σωστή αντηλιακή φροντίδα που ταιριάζει σε εσάς (και στην οικογένειά σας) στην πορτοκαλί σειρά - ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε πραγματικά αυτό το καλοκαίρι!

 

Ανακαλύψτε τη σειρά
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΕΙΡΑ

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Intense Protect 50+

  • Εξαιρετικά ευρεία προστασία UVA-UVB-HEV (ΜΠΛΕ ΦΩΣ)
  • Ακόμα χαμηλότερη συγκέντρωση αντηλιακών φίλτρων

Το Intense Protect 50+ αποτελεί το υψηλότερο πρότυπο στην παγκόσμια αγορά αντηλιακής προστασίας!
Συνδυάζοντας πολύ υψηλή προστασία και πολύ υψηλή ανοχή, το Intense Protect 50+ είναι κατάλληλο για το πιο ευάλωτο δέρμα, καθώς και για το δέρμα που εκτίθεται στις πιο έντονες συνθήκες ηλιακής ακτινοβολίας. Βέλτιστη ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς στην αποδοτικότητα!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος συνιστά τα προϊόντα Eau Thermale Avène Sun Care λόγω της ποιότητάς τους σε ό,τι έχει να κάνει με την αντηλιακή προστασία.

Καθηγητής STOCKFLETH,Ιδρυτής του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Δέρματος
Από την ίδια σειρά

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Επιλέγοντας τη σωστή αντηλιακή προστασία

Αντηλιακό Σπρέι SPF 50+

Αντηλιακό Σπρέι SPF 50+

Προστατεύει

SPF 50+ Παιδικό Σπρέι

SPF 50+ Παιδικό Σπρέι

Προστατεύει

Μεταξένιο Mist SPF 30

Μεταξένιο Mist SPF 30

Προστατεύει

Fluide Sport SPF 50+

Fluide Sport SPF 50+

Προστατεύει

Αναζητώ ένα προϊόν αντηλιακής προστασίας

Η ΔΙΠΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Η παροχή της καλύτερης προστασίας για το δέρμα σας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη! Σήμερα, ανησυχούμε τόσο για το τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια των ωκεανών  όσο και για το τι συμβαίνει στην επιφάνεια του δέρματός σας, και αυτή η διπλή ανησυχία βρίσκεται στο επίκεντρο της δέσμευσής μας.

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχουμε δεσμευτεί για μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη προσέγγιση σε ό,τι έχει να κάνει με τη σύνθεση προϊόντων & φροντίδας, προσφέροντας πολύ υψηλή προστασία UVA-UVB με ελάχιστες επιπτώσεις στη θαλάσσια βιοποικιλότητα*.

Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια την προσέγγισή μας Skin Protect Ocean Respect.

 

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΣΕΙΡΑ MINERAL

Υψηλή αντηλιακή προστασία για το ευαίσθητο δέρμα.

  • 100% &σύνθεση ορυκτών φίλτρων, χωρίς άρωμα
  • Ευρέως φάσματος προστασία UVA-UVB-HEV

Η σειρά Mineral επιδεικνύει 30 χρόνια εμπειρίας των εργαστηρίων Eau Thermale Avène Laboratories στον τομέα του δυσανεκτικού δέρματος και της φωτοπροστασίας. Εξαιρετικά ασφαλή και προσφέροντας προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB-HEB, τα προϊόντα μας για αντηλιακή προστασία τα οποία αποτελούνται από 100% ορυκτά φίλτρα, αποτελούν μια λύση ειδικά σχεδιασμένη για το δέρμα που είναι δυσανεκτικό σε χημικά φίλτρα και αρώματα.

 

Ανακαλύψτε τη σειρά
ΣΕΙΡΑ MINERAL
Από την ίδια σειρά

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας για Αντηλιακή προστασία

SPF 50+ Γαλάκτωμα Minéral

SPF 50+ Γαλάκτωμα Minéral

Προστατεύει - Ενυδατώνει

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Σειρά Χωρίς Ήλιο

Για μαυρισμένο δέρμα χειμώνα-καλοκαίρι, υπάρχει μόνο μία λύση:
Ενυδατικό Autobronzant - Μεταξένιο Gel! Αν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να πηγαίνετε διακοπές, απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα Επανορθωτικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο ώστε να παρατείνετε το χρυσαφένιο μαύρισμα για το οποίο προσπαθήσατε τόσο σκληρά για να πετύχετε.

Ανακαλύψτε το Ενυδατικό Autobronzant - Μεταξένιο GelΕπανορθωτικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο
ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ
Το δέρμα σας

Το δέρμα σας

Μαύρισμα χωρίς ήλιο

Όλοι ονειρευόμαστε να απολαμβάνουμε τον ήλιο και να αποκτούμε μια υγιή λάμψη χωρίς τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Είναι όμως πραγματικά δυνατό να μαυρίσετε χωρίς ήλιο, στη σκιά ή στη μέση του χειμώνα; Ναι, χάρη στο μαύρισμα χωρίς ήλιο! Αλλά πρέπει να το επιλέξετε με σύνεση... και να το εφαρμόσετε σωστά! Οδηγίες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα
Το δέρμα σας

Το δέρμα σας

Καταπραΰνετε το δέρμα σας μετά την έκθεση στον ήλιο

Το δέρμα που εκτίθεται στον ήλιο είναι εύθραυστο και αποδυναμώνεται. Πώς να φροντίσετε το δέρμα σας μετά την έκθεση στον ήλιο. Υπάρχουν πολλά βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και τα οποία έχουν δύο σκοπούς: την προστασία σας κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο και την ενυδάτωση μετά.

Διαβάστε περισσότερα
av_ingredient_sunsitive-protection

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Καινοτομίες για προστασία της υγείας σας

Εδώ και 30 χρόνια, θέτουμε τα προϊόντα αντηλιακής φροντίδας στο επίκεντρο της καινοτομίας μας για βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της ανοχής και της άνεσης. 

Ο μοναδικός συνδυασμός προστασίας Sunsitive® συνδυάζει ένα κατοχυρωμένο σύστημα φίλτρων με φωτοσταθερή, ανθεκτική στο νερό προστασία UVA-UVB κι ένα μοναδικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα για ολοκληρωμένη κυτταρική προστασία. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα οφέλη του ιαματικού Νερού της Avène, γνωστού εδώ και 60 χρόνια για τις καταπραϋντικές, αντιερεθιστικές και μαλακτικές ιδιότητές του.

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της Avène και της Αντηλιακής προστασίας έχει αποδειχθεί από πολυάριθμες μελέτες in vitro και in vivo. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε διενεργήσει κλινική μελέτη σε πραγματικές συνθήκες, η οποία κατέδειξε μια ισχυρή προστατευτική δράση για το DNA**. Δεσμευόμαστε επίσης να συνεργαζόμαστε με τους ασθενείς, τους επαγγελματίες υγείας και το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος, για ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους του ήλιου αλλά και την πρόληψη του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.

 

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα καλύτερα από την εργαστηριακή έρευνά μας

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αντηλιακή προστασία, η Eau Thermale Avène ήταν πάντα πρωτοπόρος: ήμασταν οι πρώτοι που παρήγαμε φίλτρα κατά της UVA καθώς και τα πρώτα φωτοσταθερά φίλτρα UVB.

Σήμερα, οι ομάδες μας στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός με τη δημιουργία του TriAsorB™, Το 1ο οργανικό αντηλιακό φίλτρο της Pierre Fabre. Πάνω απ' όλα, το TriAsorB™ αποτελεί Το 1ο πολύ ευρέος φάσματος οργανικό αντηλιακό φίλτρο με εξαιρετική φωτοπροστασία, ενώ επεκτείνεται σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο τμήμα της ηλιακής ακτινοβολίας: το υψηλής ενέργειας ορατό μπλε φως.

Πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές, οι οποίες χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ μια αποτελεσματική και ασφαλή φροντίδα.

 

av_sun care_mini-site_triasorb_473x473px
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε κάποια ερώτηση ή ανησυχία; Είμαστε πάντα εδώ για εσάς

Γνωρίζουμε μερικούς από τους κινδύνους (και ο κατάλογος είναι μακρύς): ηλιακό έγκαυμα, αλλεργίες, γήρανση του δέρματος, μείωση του ηλιακού κεφαλαίου, καρκίνος... Όμως μερικές φορές αγνοούμε τους λόγους, παρόλο που είναι ζωτικής σημασίας. Η ακτινοβολία UVB-UVA καθώς και το μπλε φως υψηλής ενέργειας που απορροφάμε κατά την παρατεταμένη έκθεση προκαλούν σοβαρές βλάβες στο δέρμα. Οι ακτίνες UVB δεν διαπερνούν την επιδερμίδα σε μεγάλο βάθος, ενώ οι ακτίνες UVA διεισδύουν βαθύτερα. Οι βλάβες που προκαλούν είναι επομένως λιγότερο ορατές και γίνονται εμφανείς μακροπρόθεσμα. Ως προέκταση της υπεριώδους ακτινοβολίας UVA, το μπλε φως HEV προκαλεί μακροπρόθεσμα βαθιά κυτταρική βλάβη στο δέρμα, επιτιθέμενο σε όλα τα κυτταρικά συστατικά: λιπίδια, πρωτεΐνες και DNA.

Η σειρά αντηλιακής προστασίας με ορυκτά φίλτρα, χωρίς άρωμα ή χημικά φίλτρα. Προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ αντηλιακής προστασίας και βέλτιστης ανοχής.

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το δέρμα και να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται με ελάχιστα μη-υδατοδιαλυτά αντηλιακά φίλτρα, χωρίς σιλικόνη για βέλτιστη βιοδιασπασιμότητα. Τα αντηλιακά μας προϊόντα σχεδιάζονται με σκοπό το σεβασμό προς τη θαλάσσια βιοποικιλότητα: το σύστημα φίλτρων έχει δοκιμαστεί από ανεξάρτητο εργαστήριο* που έχει αποδείξει την απουσία αντικτύπου σε ένα είδος κοραλλιού, φυτοπλαγκτού και ζωοπλαγκτού, βασικά είδη στο θαλάσσιο οικοσύστημα. Όλα μας τα συστατικά έχουν επιλεχθεί προσεκτικά ώστε να πληρούν τα 3 κριτήρια: ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ανοχής. Στις ιδανικές συγκεντρώσεις για βέλτιστα αποτελέσματα για εσάς.

*Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ωκεανολογικό Παρατηρητήριο Banyuls-sur Mer, μέλος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Θαλάσσιας Βιολογίας. **Lim HW et al. Current challenges in photoprotection. J AM Acad Dermatol. 2017 Mar ;76(351) 591-599. Young AR et al. Sub-optimal Application of a High SPF Sunscreen Prevents Epidermal DNA Damage in Vivo. Acta Derm Venered. 2018 Oct 10;98(9):880-887.

Επιστροφή στην κορυφή