Περιεχόμενα

Η Eau Thermale Avène δεσμεύεται απέναντι σας

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η μάρκα Eau Thermale Avène σας υποστηρίζει. Στο πλαίσιο της φροντίδας του καρκίνου, σας προσφέρουμε υποστήριξη για την περιποίηση του δέρματός σας. Ωστόσο, η αποστολή μας εκτείνεται πέρα από αυτό. Είτε είστε ασθενής είτε επαγγελματίας υγείας, σας παρέχουμε ένα πλήθος εργαλείων για την ενημέρωση και την υποστήριξή σας, από τη διάγνωση έως τη θεραπεία... και όχι μόνο.

Eau Thermale Avène: δέσμευση στον τομέα της ογκολογίας

Η Eau Thermale Avène είναι μια μάρκα αφοσιωμένη στην ογκολογία. Δέσμευσή μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Η δική μας προσέγγιση: η καθημερινή υποστήριξη σας ώστε να αισθάνεστε καλύτερα με το σώμα και το δέρμα σας, αλλά και στην καθημερινότητά σας. Γι' αυτό φροντίζουμε ώστε κάθε προϊόν που σχεδιάζουμε να ταιριάζει απόλυτα στον τύπο του δέρματός σας. Και είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε, να σας υποστηρίξουμε και να σας ανακουφίσουμε κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία.

AV_post-cancer-patient-woman 472x472
av_tolerance control_cream_eretail_1_post_3282770138801_hd 472x472

Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η ασφάλεια των προϊόντων μας

Η επιθυμία μας να σας προσφέρουμε ανακούφιση και τη δυνατότητα άμβλυνσης των παρενεργειών των θεραπειών συνδυάζεται με την επιδίωξη μας για την παροχή ποιοτικής, αποτελεσματικής, ασφαλούς και καλά ανεκτής δερμοκαλλυντικής φροντίδας. Μεταξύ άλλων, συγκεντρωνόμαστε: 

  • Αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών. 
  • Πρότυπα παρασκευής που εμπνέονται από εκείνα της φαρμακευτικής βιομηχανίας, τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τους κανόνες που θέτουν οι υγειονομικές αρχές για τα καλλυντικά,
  • Αυστηρές αξιολογήσεις, δοκιμές και κλινικές μελέτες που διεξάγονται υπό δερματολογική επίβλεψη σε ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία καρκίνου.

Eau Thermale Avène, κοντά σας

Η αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα σας. Για το σκοπό αυτό, υποστηρίζουμε τοπικούς φορείς, συλλόγους, νεοσύστατες επιχειρήσεις και εξειδικευμένα κέντρα που εργάζονται για να σας συνοδεύουν και να σας προσφέρουν πρακτικές συμβουλές (υποστηρικτική φροντίδα, μακιγιάζ κ.λπ.), εργαστήρια (γιόγκα, σοφρολογία κ.λπ.), συνεδρίες, κ.λπ. Ανακαλύψτε όλες τις εθνικές και τοπικές συνεργασίες μας εδώ. Ενημερωθείτε για όλες τις συνεργασίες μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο εδώ. 

Συνεργασίες Η δέσμευση της Eau Thermale Avène στον τομέα της ογκολογίας

 

Μια κοινότητα που είναι εδώ για να ακούει

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του καρκίνου, πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι σας. Για να μπορείτε να μας εμπιστευτείτε, να μοιραστείτε την εμπειρία σας, να λάβετε βοήθεια και να βοηθήσετε άλλους, δημιουργήσαμε την ιδιωτική ομάδα στο Facebook «Mieux vivre le cancer» [Ζώντας καλύτερα με τον καρκίνο]. Μια υποστηρικτική κοινότητα όπου η καλοσύνη επιτρέπει στους ασθενείς που πάσχουν από την ασθένεια και στους αγαπημένους τους να εκφράσουν με λόγια τις ανησυχίες ή τις ερωτήσεις τους, μεταξύ άλλων, σε ανθρώπους που μπορούν να τους καταλάβουν.

Ομάδα Facebook

av_peau-cancer_communaute_social-media_facebook_groupe_1x1 472x472
Επιστροφή στην κορυφή