Ψωρίαση και έκζεμα: θεραπείες spa για παιδιά

Περιεχόμενα

Ψωρίαση και έκζεμα: θεραπείες spa για παιδιά

Οι θεραπείες spa είναι κατάλληλες και για παιδιά

Τι κάνει μια θεραπεία spa;

Εάν το παιδί σας πάσχει από έκζεμα ή ψωρίαση, μια θεραπεία spa μπορεί να αποτελεί τη σωστή λύση. Τα αποτελέσματα είναι σαφή. Το ιαματικό Νερό της Avène, είναι καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό και ανακουφίζει τον κνησμό. Και αυτό συμβαίνει από την πρώτη κιόλας θεραπεία! Οι βαθμολογίες που αξιολογούν τη σοβαρότητα των εξάρσεων - όπως η φύση των προσβεβλημένων περιοχών, η ένταση της νόσου, ο κνησμός και η αϋπνία - παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση. Η ποιότητα ζωής του μικρού σας θα αλλάξει ριζικά: θα νιώθει λιγότερη ανάγκη να ξύνεται και οι νύχτες (και για τους δυο σας) θα είναι πιο ξεκούραστες. Και εξίσου σημαντικό, το παιδί σας θα φοβάται λιγότερο να το κοιτάζουν και θα μπορεί να συμμετέχει πιο ενεργά σε δραστηριότητες της ηλικίας του. 

Η αλλαγή είναι απίστευτη! Και αυτό μόνο με νερό - μόνο με αγνό νερό! Δεν μπορώ να το πιστέψω!

Youngmi, μητέρα της Yeram, 7 ετών, Σεούλ, Κορέα

Πώς μπορούν οι θεραπείες spa να προσαρμοστούν στα παιδιά;

Μην ανησυχείτε. Τα spa μας είναι απολύτως φιλικά προς τα παιδιά. Και οι γιατροί στα spa μας είναι κατηγορηματικοί: οι θεραπείες συνιστώνται ακόμη και για τα πιο μικρά παιδιά, από 3 μηνών! Και το παιδί σας δεν θα χαθεί, καθώς θα συνοδεύεται πάντα από ένα μέλος της οικογένειας. Αποτελεί ευκαιρία για μια κοινή εμπειρία διάρκειας 3 εβδομάδων. 

Εκτός από την κλασική φροντίδα, η ιατρική ομάδα μας θα καταρτίσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά εργαστήρια για να μπορέσετε εσείς και το παιδί σας να κατανοήσετε καλύτερα την κατάστασή του. 

Ένα άλλο πλεονέκτημα: αυτή τη φορά, για εσάς! Η παρακολούθηση θεραπειών με το παιδί σας αποτελεί εξαιρετική διέξοδο από το συναίσθημα της απομόνωσης. Θα μπορείτε να συναντήσετε άλλους γονείς και να συζητήσετε τα συναισθήματα και τα προβλήματά σας, καθώς επίσης να μοιραστείτε συμβουλές.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία;

 

1. Κλασική φροντίδα

Περιλαμβάνονται θεραπείες με βάση το ιαματικό Νερό. Το καθημερινό πρόγραμμα θα απασχολήσει το παιδί σας για 1,5 ώρα. Θα περιλαμβάνει το πολύ 4 θερμικές θεραπείες (μπάνια για μωρά, ντους και τοπικοί ψεκασμοί για το πρόσωπο, τα χέρια ή το τριχωτό της κεφαλής...)

2. Εκπαίδευση υγείας

Το παιδί σας είναι ο κύριος παράγοντας της κατάστασής του, οπότε πρέπει να την κατανοήσει καλά. Οι τακτικές ιατρικές εξετάσεις, οι συμβουλές και τα εργαστήρια θα βοηθήσουν το παιδί σας να αποκτήσει τον έλεγχο της κατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση avencenter.com

 

ΦΙΛΙΚΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω για το παιδί μου;

Τα αποτελέσματα είναι πειστικά. Βραχυπρόθεσμα, κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων θεραπείας, μπορεί ήδη να παρατηρηθεί μείωση των συμπτωμάτων και βελτίωση της επούλωσης των αλλοιώσεων. Μακροπρόθεσμα, τα ευεργετικά αποτελέσματα συνεχίζονται και επεκτείνονται κατά τους επόμενους μήνες. Η ιατρική ομάδα της Avène έχει αποδείξει ότι η ποιότητα ζωής βελτιώνεται σημαντικά σε χρόνιες δερματοπάθειες έξι μήνες μετά τη θεραπεία.

Τι πρέπει να κάνετε όταν επισκέπτεστε το spa με το παιδί σας

Η διαμονή σε spa με το παιδί σας είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα. 

Οι θεραπείες spa μπορούν να συνταγογραφηθούν από τον γιατρό, τον παιδίατρο ή τον δερματολόγο σας. Θα συμπληρώσουν μια αίτηση αποζημίωσης την οποία θα πρέπει να στείλετε στην ασφαλιστική εταιρεία σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το spa, το οποίο θα σας φέρει σε επικοινωνία με έναν γιατρό του θέρετρου για την ιατρική διαβούλευση που πρέπει να πραγματοποιήσετε κατά την πρώτη μέρα της θεραπείας. 

Και μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας.

Επιστροφή στην κορυφή