Προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο

Περιεχόμενα

Προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο

Η ακτινοβολία του ήλιου έχει καταστροφικές συνέπειες για το δέρμα, από δερματικά εξανθήματα (ηλιακό έγκαυμα) έως επιτάχυνση της γήρανσης του δέρματος και καρκίνο του δέρματος. Η έκθεση στον ήλιο είναι η κύρια αιτία του καρκίνου του δέρματος και η σοβαρότερη συνέπεια της ακτινοβολίας. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη οι κίνδυνοι θερμοπληξίας, ηλίασης, φωτοευαισθησίας και αλλεργίας στον ήλιο. Για όλους αυτούς τους λόγους, συνιστάται να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο με ένα προϊόν αντηλιακής προστασίας που φιλτράρει τις ακτίνες UVA και UVB, οι οποίες ευθύνονται για τον καρκίνο του δέρματος και την πρόωρη γήρανση του δέρματος. 

Αντηλιακή προστασία για παιδιά

Επειδή το δέρμα τους είναι πιο εύθραυστο και η έκθεση στον ήλιο πιο συχνή, είναι επιτακτική ανάγκη να προστατεύονται τα παιδιά από τον ήλιο με ρούχα και αντηλιακή κρέμα. Και ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να τους διδάξετε τους κανόνες της έκθεσης στον ήλιο και τις καλές συνήθειες όταν βρίσκονται έξω στον ήλιο: ένα ηλιακό έγκαυμα στην παιδική ηλικία μπορεί να αποτελέσει αιτία καρκίνου του δέρματος χρόνια αργότερα, στην ενήλικη ζωή.

Προστασία του δέρματος των παιδιών σας

av_solaires_enfants_vulnerable_1x1 1620x1620

Είναι πολύ ρευστό. Μετά από μια αλλεργία στον ήλιο στο πάνω μέρος των ποδιών και των χεριών μου, με βοήθησε στην επανόρθωση της επιδερμίδας μου χωρίς να με κάψει. Αυτό το πολύ ελαφρύ γαλάκτωμα βοήθησε στην επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης με τακτική εφαρμογή.

Anne, 44 ετών

Καταπραϋντικό μετά την έκθεση στον ήλιο

Το δέρμα που εκτίθεται στον ήλιο είναι εύθραυστο και αποδυναμώνεται. Πώς να φροντίσετε το δέρμα σας μετά την έκθεση στον ήλιο. Υπάρχουν πολλά βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και τα οποία έχουν δύο σκοπούς: την προστασία σας κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο και την ενυδάτωση μετά.

Καταπραϋντικό μετά από ώρα στον ήλιο

Διάγραμμα σύνθεσης προϊόντων Skin Protect

Εδώ και 30 χρόνια, τα εργαστήρια Eau Thermale Avène καινοτομούν δημιουργώντας ολοένα και πιο αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα αντηλιακής φροντίδας, για προστασία όλων των ευαίσθητων τύπων δέρματος, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Τα προϊόντα αντηλιακής φροντίδας της Avène έχουν δημιουργηθεί με τρεις προτεραιότητες: ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και βέλτιστη ανοχή, ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_4x5</span>

Διάγραμμα σύνθεσης προϊόντων Skin Protect

Προστατεύοντας το δέρμα σας το χειμώνα

Ο ήλιος λάμπει όλο το έτος, ακόμη και τον χειμώνα. Ενώ οι ακτίνες UVB μειώνονται αυτή την εποχή του έτους και γίνονται λιγότερο επικίνδυνες, αυτό δεν ισχύει για τις ακτίνες UVA, οι οποίες ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος και για ορισμένα μελανώματα. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να προστατεύετε το δέρμα σας από τις ακτίνες του ήλιου.

av_solaires_hivers_se-proteger_1x1
ΦΙΛΙΚΕΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για αποτελεσματική προστασία από τους κινδύνους του ήλιου, η καλή αντηλιακή προστασία πρέπει:
 

  • Να παρέχει ελάχιστο δείκτη προστασίας SPF (Sun Protection Factor/UVB protection factor) 6
  • Να παρέχει ελάχιστη προστασία UVA ισοδύναμη με το 1/3 του SPF που αναγράφεται στην ετικέτα
  • Να καλύπτει τις μακρύτερες ακτίνες UVA: ελάχιστο κρίσιμο μήκος κύματος 370 nm.

Κατόπιν, μπορείτε να επιλέξετε την αντηλιακή προστασία σας ανάλογα με την ομάδα φωτότυπου, τον τύπο δέρματος και τις προτιμήσεις σας.

Επιλέγοντας τη σωστή αντηλιακή προστασία

 

av_solaires_cancer-peau_homme_dos_1x1

Η δέσμευση της Eau Thermale Avène για πρόληψη του καρκίνου

Ένας στους τρεις καρκίνους που διαγιγνώσκονται σήμερα είναι καρκίνος του δέρματος. Η σχέση μεταξύ της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο από την παιδική ηλικία και μετά με την αύξηση του καρκίνου του δέρματος δεν είναι απλώς γνωστή, αλλά έχει αποδειχθεί κιόλας. Για να ενημερώσει το ευρύ κοινό σχετικά με τη σημασία της φωτοπροστασίας και τους κινδύνους της έκθεσης στον ήλιο, η Eau Thermale Avène Laboratories έχει δεσμευτεί για πρόληψη του καρκίνου σε συνεργασία με οργανισμούς όπως το Skin Cancer Foundation και το Euromelanoma.

Η δέσμευση της Eau Thermale Avène για την πρόληψη του καρκίνου

 

Ιαματικό Νερό για να βοηθήσει με τα ηλιακά εγκαύματα 

Ωχ! Δεν εφαρμόσατε αρκετή αντηλιακή κρέμα και το δέρμα σας κοκκινίζει; Γρήγορα - πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας! Βρείτε κάποια σκιά ή φορέστε ρούχα που προστατεύουν αποτελεσματικά το δέρμα σας. Έπειτα, ανανεώστε το δέρμα σας εφαρμόζοντας μια υγρή πετσέτα, κάνοντας ένα ντους ή ψεκάζοντας στο δέρμα σας μια πλούσια ποσότητα ιαματικού Νερού.

Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται. Πίνετε άφθονα υγρά για να διατηρήσετε την ενυδάτωσή σας και εφαρμόστε μια κρέμα ή ένα τζελ για να καταπραΰνετε το πονεμένο δέρμα σας. Εάν εμφανιστούν φουσκάλες, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να αποφύγετε τον κίνδυνο μόλυνσης. 

av_sun care_intense protect 50-_social_18_post_3282770141214_hd 720x720

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ

Τα προϊόντα φροντίδας δέρματος Eau Thermale Avène έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το δέρμα και να σέβονται τους ωκεανούς.

AV_SUNCARE_Brand-website_Lotion-50-Very-high-protection_100ml_Packshot_Product-page_600x725

Avène – Αντηλιακό Προσώπου Cleanance Solaire Με Χρώμα SPF 50+ Για το Λιπαρό Δέρμα Με Τάση Ακμής

Πρόσφατα, οι ώμοι και ο λαιμός μου αντιδρούν άσχημα στον ήλιο, οπότε αποφάσισα να εμπιστευτώ ξανά το δέρμα μου στην AVЀNE. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένη: είναι εύκολο να εφαρμοστεί επειδή η υφή είναι τέλεια, ενώ προσφέρει επίσης βέλτιστη προστασία!! Αν έχετε αντιδραστικό, δυσανεκτικό δέρμα, είναι πραγματικά φτιαγμένο για εσάς!

Christelle 46 ετών

Επιστροφή στην κορυφή