Μακιγιάζ

av_maquillage_fluid_foundation_social_post_3_hd_16x9
Περιεχόμενα

Μακιγιάζ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

8

Γαλλίδες στις 10 μακιγιάρονται

των γυναικών μακιγιάρονται για λόγους αυτοπεποίθησης

των γυναικών πιστεύει ότι η προτεραιότητα κατά την αγορά ενός προϊόντος ομορφιάς είναι η ποιότητα

1. Ipsos Beauty Track France

2. Ινστιτούτο CSA - Η σχέση των γυναικών με την ομορφιά

Μακριά από τα κλισέ του μακιγιάζ που αποσκοπεί στο να ευχαριστήσει τους άλλους, οι γυναίκες φροντίζουν τον εαυτό τους πάνω απ’ όλα...για τις ίδιες. Οι Ελληνίδεςφαίνεται να είναι εθισμένες στο μακιγιάζ, καθώς το 80% αυτών παραδέχεται ότι μακιγιάρεται τακτικά. 
Αλλά κάθε περίπτωση είναι μοναδική και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να φοράτε μακιγιάζ. Κάποιες θέλουν να σβήσουν τις πρώτες ρυτίδες, άλλες θα ήθελαν να φαίνονται λιγότερο κουρασμένες, κάποιες επιθυμούν να κρύψουν μερικές μικρές ατέλειες, ενώ άλλες θέλουν απλά να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικές. 
Φυσικά, κάθε δέρμα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Φοράνε τα έφηβα κορίτσια το ίδιο στυλ μακιγιάζ με τις 40χρονες; Πώς εφαρμόζω μακιγιάζ αν έχω λιπαρό ή αφυδατωμένο δέρμα; Μπορώ να φορέσω μακιγιάζ εάν το δέρμα μου έχει αποδυναμωθεί λόγω ιατρικών θεραπειών Τι γίνεται αν έχω έκζεμα ή λεύκη; 
Νιώθετε σα να έχετε χαθεί; Υπάρχουν αρκετές λύσεις στη διάθεσή σας. Δέσμευσή μας είναι να σας δώσουμε αυτοπεποίθηση καθοδηγώντας σας βήμα προς βήμα, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες σας, αλλά και να σας εγγυηθούμε ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα.
 

title

ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Κατανοήστε καλύτερα την κατάστασή σας για να φροντίσετε τον εαυτό σας

av_maquillage_femme_maquillage_4x5 472x472

Μακιγιάζ ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας

Ευαίσθητο, ξηρό, επιρρεπές σε ακμή, ατοπικό δέρμα ή δέρμα εξασθενημένο από θεραπείες (π.χ. θεραπείες για τον καρκίνο)... Δεν είναι πάντα εύκολο να προσεγγίσεις το μακιγιάζ με ψυχραιμία υπό αυτές τις συνθήκες. Προκύπτουν πολλά ερωτήματα. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό ή εκείνο το προϊόν; Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι το μακιγιάζ μου δεν θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο το δέρμα μου; Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν σας εμποδίζει να φοράτε μακιγιάζ. Υπό την προϋπόθεση ότι θα υιοθετήσετε τη σωστή ρουτίνα και τα σωστά προϊόντα. Δείτε εδώ όλες τις συμβουλές μας.

Ποιο μακιγιάζ να χρησιμοποιήσετε για τον τύπο του δέρματός σας;
av_maquillage_femme_maman_5x4 472x472

Μακιγιάζ ανάλογα με την ηλικία σας

Οι περισσότερες γυναίκες μακιγιάρονται από την ηλικία των 16 ετών. Ωστόσο πλέον φαίνεται να αρχίζουν όλο και νωρίτερα. Αλλά μεταξύ ακμής, μαύρων κύκλων, ρυτίδων, ερυθρότητας ή κηλίδων, κάθε ηλικία έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Προφανώς, δεν φοράτε το μακιγιάζ με τον ίδιο τρόπο στα 20, στα 30, στα 40, στα 50 ή μετά τα 60. Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία αυτή.

Πώς να εφαρμόζετε το μακιγιάζ ανάλογα με την ηλικία σας;
av_maquillage_femme_miroir_4x5 472x472

Μακιγιάζ, βήμα προς βήμα

Ακόμη και πριν από την εφαρμογή του μακιγιάζ, πρέπει να προετοιμάσετε το δέρμα σας. Πρέπει να είναι τέλεια καθαρισμένο και ενυδατωμένο. Έπειτα, με ποια σειρά θα πρέπει να προχωρήσετε; Είναι καλύτερα να αρχίσετε με την επιδερμίδα σας; Και πώς μπορείτε να κρύψετε αυτές τις μικρές ατέλειες (σπυράκια, μαύρους κύκλους, κοκκινίλες κ.λπ.) που θα σας χαλάσουν γρήγορα τη διάθεση; Πώς μπορείτε να κάνετε τα μάτια και τα χείλη σας να φαίνονται ακόμα πιο όμορφα; Και τι γίνεται με την αφαίρεση του μακιγιάζ: είναι απαραίτητη ή προαιρετική; Ακολουθούν εδώ οι συμβουλές μας, βήμα προς βήμα.

Όλες οι συμβουλές μακιγιάζ μας, βήμα προς βήμα
av_maquillage_fluid_foundation_social_post_3_hd_5x4 472x472

Μακιγιάζ: ακολουθήστε τις τάσεις, κάθε μέρα

Είναι καλό να γνωρίζουμε τις βασικές αρχές του μακιγιάζ. Το να γνωρίζετε πώς να προσαρμόζεστε στα απροσδόκητα γεγονότα της ζωής είναι ακόμη καλύτερο. Δεν είναι πάντα εύκολο να δείχνετε υπέροχη όταν έχετε μόνο 5 λεπτά για τον εαυτό σας το πρωί. Ή όταν το πρόσωπό σας δείχνει τα σημάδια της βραδινής εξόδου με τις φίλες σας το προηγούμενο βράδυ. Πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την καθημερινότητά σας στις αλλαγές των εποχών; Και πώς εφαρμόζετε το μακιγιάζ και εξακολουθείτε να δίνετε την ψευδαίσθηση ότι δεν φοράτε καθόλου; Ακολουθούν εδώ οι συμβουλές και τα κόλπα μας.

Μακιγιάζ: η τάση είναι «φυσικότητα»

Η Couvrance σάς προσφέρει μακιγιάζ υψηλής ανοχής το οποίο προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος - ακόμη και στους πιο ευαίσθητους και δυσανεκτικούς - για φυσικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την ένταση των ατελειών σας.
Αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε ανακούφιση μακράς διάρκειας και να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της αυτοεκτίμησής σας.

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

av_eta_thermal-spring-water_300ml_3282779003131
Απαραίτητο μέρος της ρουτίνας ομορφιάς μου είναι ο καθαρισμός και η καταπράυνση. Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène
Επιστροφή στην κορυφή