Διόρθωση μικρών ατελειών με μακιγιάζ

Περιεχόμενα

Διόρθωση μικρών ατελειών με μακιγιάζ

Ένα μικρό σπυράκι, μαύροι κύκλοι, μερικές κόκκινες κηλίδες... Δεν είναι ασυνήθιστο το πρόσωπό μας να έχει μικρές ατέλειες. Στην πραγματική ζωή, τα σημάδια αυτά δεν μπορούν να σβηστούν με τα φίλτρα ομορφιάς των κοινωνικών δικτύων. Ωστόσο, μπορούν εύκολα να ξεχαστούν με το μακιγιάζ. Πώς μπορείτε να τα καμουφλάρετε; Υπάρχει μια λύση για κάθε περίπτωση. Θα σας τα πούμε όλα.

Τι μακιγιάζ να χρησιμοποιήσετε κατά των μαύρων κύκλων;

Η περιοχή κάτω από τα μάτια μας είναι ιδιαίτερα λεπτή και εύθραυστη. Η κόπωση, η προχωρημένη ηλικία ή η κατανάλωση αλκοόλ ή καπνού μπορεί να οδηγήσουν σε εμφάνιση χρωματιστών ή κοίλων μαύρων κύκλων. Αυτοί οι μαύροι κύκλοι θα κάνουν τα μάτια σας πιο σκοτεινά. Για να αποκαταστήσετε τη φωτεινότητα των ματιών σας, είναι σημαντικό να ενυδατώνετε την περιοχή των ματιών. Κατόπιν, υιοθετήστε τις σωστές κινήσεις για να διορθώσετε και να ενεργοποιήσετε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Βρείτε λοιπόν εδώ όλες οι συμβουλές μας για το μακιγιάζ, ώστε να αποχαιρετήσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια. 

Μειώνει τους μαύρους κύκλους

av_maquillage_jeune-femme_cernes_application-produit_1x1 472x472
av_votre-peau_cicatrisation_irritations_solager_conseils_1x1 472x472

Μακιγιάζ: πείτε όχι στην ερυθρότητα

Η ερυθρότητα στο πρόσωπο μπορεί να έχει πολλαπλές αιτίες. Εμφανίζεται συχνότερα σε πολύ λεπτό δέρμα και μπορεί να είναι αποτέλεσμα ενός χαρακτηριστικού του ατόμου (ντροπαλότητα, θυμός κ.λπ.), περιβαλλοντικών παραγόντων (ήλιος κ.λπ.) ή ορισμένων καταστάσεων (εμμηνόπαυση, ροδόχρου ακμή, κ.λπ.). Αυτό το ερύθημα του προσώπου οφείλεται σε διαστολή των αιμοφόρων αγγείων του δέρματος και μπορεί να είναι τοπικό (στα μάγουλα για παράδειγμα) ή να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο. Για να κρύψετε αυτήν την ερυθρότητα, το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα. Δύο ή τρεις απλές κινήσεις θα σας πείσουν γρήγορα.

Πώς να κρύψετε την ερυθρότητα

Το «να μην κοκκινίζω» αποτελεί πραγματική πρόκληση για μένα. Γίνομαι κατακόκκινη και νιώθω ότι ο κόσμος βλέπει μόνο αυτό. Το πράσινο στικ που εφαρμόζεται πριν από το μέικ απ άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο εκφωνώ ομιλίες.

Καλύψτε τις καφέ κηλίδες

Ήλιος, εγκυμοσύνη, ορμόνες, προχωρημένη ηλικία... Όλοι αυτοί οι παράγοντες ευνοούν την εμφάνιση καφέ κηλίδων. «Κηλίδες ηλικίας» ή «μέλασμα»: αυτά τα σημάδια χρωστικών ουσιών μπορούν να καλυφθούν χωρίς την ανάγκη απολέπισης. Ακολουθήστε τη συμβουλή μας. 

Πώς να κρύψετε τις καφέ κηλίδες

av_solaires_taches-brunes_closeup_1x1 472x472

Καλύψτε σπυράκια και ουλές

Μεταξύ των μικρών δερματικών ατελειών από τις οποίες υποφέρουν οι άνθρωποι, δύο είναι ιδιαίτερα στιγματιστικές: η ακμή και οι ουλές. Κι εδώ, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για το μακιγιάζ.

Σπυράκια

Είναι εύκολο να το καταλάβετε: τα σπυράκια μπορούν να αλλοιώσουν την ποιότητα ζωής σας. Είτε η ακμή σας είναι ήπια είτε σοβαρή, είτε τα σημάδια είναι κόκκινα είτε καφέ, μπορεί να γίνει κάτι με αυτά. Πώς να έχετε λεία επιδερμίδα;; Πώς να εξουδετερώσετε τις ατέλειες; Εν ολίγοις, πώς να κάνετε τα σπυράκια σας μια παλιά ανάμνηση; Είμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε τα πάντα. 

Ξεχάστε τα σπυράκια σας

Ουλές 

Ένα έγκαυμα, μια πρόσφατη χειρουργική επέμβαση... Όλοι αυτοί οι λόγοι μπορούν να αφήσουν σημάδια. Πώς μπορούν να γίνουν πιο διακριτικά; Η επιλογή της σωστής ενυδατικής κρέμας θα βοηθήσει το μακιγιάζ σας να παραμείνει στη θέση του. Η σωστή χρωματική διόρθωση θα σας επιτρέψει να καμουφλάρετε αυτές τις ατέλειες. Ακολουθήστε τη συμβουλή μας.

Καλύψτε τις ουλές σας

 

Κρύψτε μώλωπες

Ενέσεις υαλουρονικού οξέος ή botox, αισθητική χειρουργική επέμβαση στη μύτη (ρινοπλαστική) ή στα βλέφαρα (βλεφαροπλαστική)... Όλες αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να αφήσουν μώλωπες στο πρόσωπο. Εν ολίγοις, μώλωπες που μπορεί να σας θυμίζουν ένα μαυρισμένο μάτι. Να είστε σίγουροι ότι αυτά τα μπλε/μοβ σημάδια καλύπτονται εύκολα. Μια από τις συμβουλές μας: χρησιμοποιήστε μια κίτρινη απόχρωση για να τα καμουφλάρετε. Υπάρχουν και άλλα μικρά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε την επιδερμίδα σας.

Πώς να κρύψετε μελανιές

av_maquillage_ecchymoses_visage_1x1 472x472

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εξαφανίστε ένα τατουάζ: είναι εφικτό!

Το τατουάζ είναι κάτι πολύ προσωπικό. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις (συνεντεύξεις για δουλειά κ.λπ.), θα θέλαμε να το κάνουμε πιο διακριτικό. Δεν χρειάζεται να βάλετε ένα κιλό μέικ απ για να εξαφανιστεί. Αρχίστε εξουδετερώνοντας το χρώμα του τατουάζ σας με την κατάλληλη απόχρωση. Κοραλλί διορθωτικό στικ για μπλε ή μαύρα τατουάζ. Πράσινο διορθωτικό στικ για τατουάζ με κόκκινες αποχρώσεις. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας βήμα προς βήμα.

Πώς να κρύψετε ένα τατουάζ

av_maquillage_pinceau_produit_beige_1x1 472x472

Πώς να μειώσετε τις ρυτίδες

Καθώς μεγαλώνουμε, πολλοί άνθρωποι φοβούνται τις ρυτίδες. Το πρώτο βήμα για την πρόληψή τους είναι να φροντίζετε το δέρμα σας, ιδίως προστατεύοντας τον εαυτό σας από τον ήλιο. Και αν οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι ήδη εκεί, υιοθετήστε τις σωστές κινήσεις. Η τακτική ενυδάτωση και η αντιγηραντική φροντίδα νυκτός αποτελούν απαραίτητες κινήσεις. Όσον αφορά το μακιγιάζ, μερικές συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν για να διορθώσετε και να προσδώσετε ομοιομορφία στην επιδερμίδα σας, να μειώσετε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, να βελτιώσετε το πρόσωπό σας και να τελειοποιήσετε τα χαρακτηριστικά σας. Εν ολίγοις, να ανακαλύψετε μια νέα νιότη.

Μακιγιάζ κατά της γήρανσης

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μακιγιάζ: Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από το φανταστικό

Αυτό είναι εξίσου αληθές και ψευδές. Μπορεί να συμβεί. Ορισμένα προϊόντα φράζουν τους πόρους του δέρματος. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Για να αποτρέψετε την εμφάνιση σπυριών, επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα με την ένδειξη «μη φαγεσωρογόνο» και «υψηλής ανοχής».

Αυτό είναι λάθος. Είναι πραγματικά απαραίτητη. Τη νύχτα, το δέρμα σας πρέπει να απαλλαγεί από το μακιγιάζ και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην παραλείπετε την αφαίρεση του μακιγιάζ, καθώς η απομάκρυνση των ακαθαρσιών επιτρέπει την καλύτερη αναγέννηση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν ξυπνήσετε, η επιδερμίδα σας θα είναι πιο φωτεινή. Για να μην αναφέρουμε ότι η μη αφαίρεση του μακιγιάζ επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος. Έτσι, κάθε βράδυ, καθαρίστε και ενυδατώστε το δέρμα σας.

Αυτό είναι λάθος. Στην πραγματικότητα, ισχύει το αντίθετο. Το υπερβολικό μακιγιάζ μπορεί να σας γεράσει και να παγώσει τα χαρακτηριστικά σας. Είναι επίσης πιο εύκολο να δουλέψετε με το μακιγιάζ όταν αυτό εφαρμόζεται με μικρές πινελιές.

Από την ίδια σειρά

Οι λύσεις μας για μικρές καθημερινές ατέλειες

Τα προϊόντα Cleanance έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν να νιώθετε πιο άνετα με το δέρμα σας.

Couvrance Διορθωτικό Πινέλο Concealer

Couvrance Διορθωτικό Πινέλο Concealer

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Μειώνει τις ατέλειες

Couvrance Κίτρινο Διορθωτικό Στικ

Couvrance Κίτρινο Διορθωτικό Στικ

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Μακιγιάρει

Couvrance Κοραλί Διορθωτικό Στικ

Couvrance Κοραλί Διορθωτικό Στικ

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Μακιγιάρει

Couvrance Πράσινο Διορθωτικό Στικ

Couvrance Πράσινο Διορθωτικό Στικ

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Μακιγιάρει

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρα για Αποτέλεσμα Nude Mat

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρ...

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Couvrance Lumière Πολύχρωμη πούδρα φωτεινότητας

Couvrance Lumière Πολύχρωμη πούδρα φω...

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène

Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène

Καταπραΰνει - Αποκαθιστά τον φραγμό του δέρματος - Ηρεμεί

Επιστροφή στην κορυφή