Πώς να εφαρμόσετε το μακιγιάζ ματιών;

Περιεχόμενα

Πώς να εφαρμόσετε το μακιγιάζ ματιών;

Λέγεται συχνά ότι τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής. Και είναι γεγονός ότι αποκαλύπτουν την προσωπικότητά μας. Πώς μπορείτε λοιπόν να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται καλύτερα; Πώς μπορείτε να κρύψετε μικρές ατέλειες; Πώς να μακιγιάρετε τις βλεφαρίδες σας; Και μην ξεχνάτε τα φρύδια... Ακολουθήστε τις συμβουλές μας... Εμπιστευτείτε μας!

Μακιγιάζ φρυδιών: η «κορνίζα» των ματιών σας

Μερικές φορές τα ξεχνάμε, αλλά τα φρύδια μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισής μας. Λειτουργούν ως ένα είδος «κορνίζας». Επομένως, είναι απαραίτητα για να τονίσετε το βλέμμα μας. Πώς μπορείτε λοιπόν να τα μακιγιάρετε; Μια μικρή συμβουλή: για να αναζωογονήσετε το βλέμμα σας, απλά τονίστε και επιμηκύνετε ελαφρώς το τελευταίο τρίτο των φρυδιών με ένα ειδικό μολύβι. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες τεχνικές. 

Μάθετε περισσότερα για το μακιγιάζ φρυδιών

av_ couvrance_fluid foundation_social_post_1_ld 2 472x472
av_maquillage_crayon_yeux_1x1 472x472

Μακιγιάρετε τα μάτια σας με μια μολυβιά

Υπάρχουν διάφορες προϋποθέσεις για εφαρμογή του μολυβιού στην περιοχή των ματιών. Σύνθεση υψηλής ανοχής και εύκολη αφαίρεση, ώστε να μην ερεθίζει τα βλέφαρά σας. Θα πρέπει να επιτρέπει την επίτευξη διαφόρων τύπων μακιγιάζ, από ελαφρύ και ακριβές (όπως ένα eyeliner) έως εκλεπτυσμένο και έντονο για το βράδυ (όπως ένα smoky eye). Θα πρέπει επίσης να διαρκεί όλη την ημέρα. Αυτό είναι το ζητούμενο με το Μολύβι Υψηλής Ακρίβειας της Couvrance. Πώς να το εφαρμόσετε; Πώς μπορείτε να δώσετε στο μάτι ένα ωραίο αμυγδαλωτό σχήμα; Πώς μπορείτε να αποφύγετε το ρυτίδιασμα ή τον ερεθισμό του βλεφάρου; Θα σας τα πούμε όλα. 

Εφαρμόζοντας το μολύβι ματιών σας

Όταν δεν εργάζομαι, δεν φοράω μακιγιάζ, αλλά δεν παραλείπω ποτέ τη μάσκαρα. Θεωρώ ότι με κάνει να φαίνομαι λιγότερο κουρασμένη.

Μακιγιάζ ματιών: η απαραίτητη μάσκαρα

Όσον αφορά το μακιγιάζ, η μάσκαρα είναι απαραίτητη. Καμπυλωτές ή μακριές, οι βλεφαρίδες σας μεγεθύνονται με μια κίνηση με το βουρτσάκι. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά αν έχετε ευαίσθητα μάτια. Τα άτομα που φοράνε φακούς επαφής μπορεί επίσης να ενοχλούνται από υπολείμματα μάσκαρα που πέφτουν στα μάτια. Η επιλογή μάσκαρα με ελάχιστη ποσότητα συστατικών (και κατά προτίμηση φυτικής προέλευσης) είναι πραγματικά σημαντική για τα εύθραυστα και ευαίσθητα μάτια. Για να εφαρμόσετε τη Μάσκαρα Υψηλής Ανοχής της Couvrance, προσδώστε καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σας εφαρμόζοντας το προϊόν από τη βάση προς την άκρη, χρησιμοποιώντας την κοίλη πλευρά, κι έπειτα ολοκληρώστε με την κυρτή πλευρά για να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες και να αποκτήσετε αποτέλεσμα χωρίς κόμπους. 

Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκαρα

av_maquillage_snapshot_2019_tuto_acneskin_11_3282779420884_1x1 472x472
av_maquillage_paupieres-tombantes_1x1 472x472

Μακιγιάζ: τι μπορείτε να κάνετε για τα πεσμένα βλέφαρα; 

Είτε οφείλεται στη γήρανση είτε στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τα πεσμένα βλέφαρα μπορούν να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται θλιμμένα. Φαίνεστε κουρασμένες ή ακόμα και μεγαλύτερες σε ηλικία. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες τεχνικές μακιγιάζ που μπορούν να σας βοηθήσουν χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσετε την οδό της αισθητικής χειρουργικής. Όπως συμβαίνει συχνά, το παν είναι η αλληλεπίδραση του φωτός και της σκιάς για να αναδείξετε τα βλέφαρά σας. Τι χρώματα πρέπει να επιλέξετε; Ποια πούδρα να χρησιμοποιήσετε; Ανακαλύψτε όλες τις συμβουλές μας για να ανοίξετε το βλέμμα σας. 

Μακιγιάζ για πεσμένα βλέφαρα

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για μακιγιάζ ματιών που διαρκεί όλη την ημέρα, εφαρμόστε κρέμα ματιών κάθε πρωί. Αποτελεί εξαιρετική βάση για βελτίωση της σταθερότητας του μακιγιάζ. Τα προϊόντα αυτά πρέπει να εφαρμόζονται σε προσεκτικά καθαρισμένα βλέφαρα. Ενυδατώνοντας την περιοχή των ματιών, οι κρέμες αυτές απαλύνουν τα μάτια και διευκολύνουν την εφαρμογή του μακιγιάζ. Μια άλλη συμβουλή: ψεκάστε λίγο Σπρέι ιαματικού Νερού σε απόσταση περίπου 20 εκατοστών από το πρόσωπό σας και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά για να παρατείνετε τη διάρκεια του μακιγιάζ των ματιών σας.
 

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μακιγιάζ ματιών: Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από το φανταστικό

Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Αλλά είναι καλύτερα να το αποφεύγετε. Ειδικά αν έχετε ευαίσθητα μάτια. Η αδιάβροχη μάσκαρα μερικές φορές κάνει τη δουλειά της πάρα πολύ καλά. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει συχνά να βάλετε δύναμη και να τρίβετε όταν αφαιρείτε το μακιγιάζ σας.

Αυτό είναι λάθος. Καθώς το βουρτσάκι κινείται μέσα και έξω, ο αέρας εισέρχεται στο σωληνάριο και στεγνώνει τη μάσκαρα- και μια μάσκαρα που στεγνώνει μπορεί να σβολιάσει το προϊόν.

Αυτό είναι λάθος. Αν τα φρύδια σας είναι αραιά, ένα μολύβι μπορεί να αποτελεί την ιδανική λύση. Σήμερα διατίθενται ειδικά προϊόντα που επιτρέπουν την επίτευξη ενός πολύ φυσικού αποτελέσματος.

Επιστροφή στην κορυφή