Αφαίρεση του μακιγιάζ χωρίς προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ

Περιεχόμενα

Αφαίρεση του μακιγιάζ χωρίς προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ

ΒΟΗΘΕΙΑ! Είστε καθ’ οδών κι έχετε ξεχάσει το τσαντάκι με το μακιγιάζ σας, ή σας έχει τελειώσει το αγαπημένο σας προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ... Δεν θέλετε να παραλείψετε αυτό το βασικό βήμα. Πώς να αφαιρέσετε το μακιγιάζ χωρίς κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ; Οι συμβουλές μας.

av_maquillage_section_website_1x1 472X472

Πώς να αφαιρέσετε το μακιγιάζ χωρίς κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ; 

Μην πανικοβάλλεστε. Πηγαίνετε στην κουζίνα. Χωρίς καν να το συνειδητοποιήσετε, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε το προϊόν ντεμακιγιάζ σας. Φυτικά έλαια (ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για όλους τους τύπους δέρματος, αμυγδαλέλαιο αν έχετε λιπαρό δέρμα ή λάδι καρύδας), γαλακτοκομικά προϊόντα, μέλι... όλα αυτά τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά έχουν τις δικές τους ιδιότητες για καθαρισμό του δέρματός σας. Μπορείτε να εμποτίσετε ένα βαμβάκι και στη συνέχεια να καθαρίσετε το δέρμα σας προτού το ξεπλύνετε με νερό. Το έλαιο δρα ιδιαίτερα καλά στο αδιάβροχο μακιγιάζ. Αν έχετε διαθέσιμο μαζί σας ιαματικό νερό, αποτελεί και αυτό μια καλή εναλλακτική λύση σε ένα κλασικό προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ για να απαλλαγείτε από το ελαφρύ μακιγιάζ.

 

Πώς να αφαιρέσετε το μακιγιάζ χωρίς βαμβάκι;

Υπάρχουν πολλά προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ που δεν απαιτούν βαμβακάκια, όπως αφροί καθαρισμού ή gel που εφαρμόζονται με νερό. Αλλά σε περίπτωση που σας έχει τελειώσει, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το προϊόν ντεμακιγιάζ με τις άκρες των δακτύλων σας, αφού πρώτα επιτρέψετε στο προϊόν να ζεσταθεί για λίγα λεπτά στην παλάμη σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό πανάκι για να απλώσετε απαλά το προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ στο πρόσωπό σας. Τέλος, υπάρχουν πλέον πιο υπεύθυνες εναλλακτικές λύσεις από το βαμβάκι, όπως το επαναχρησιμοποιούμενο βαμβάκι. 
 

av_acne_adolescente_laver_visage_1x1 472X472

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αφαίρεση μακιγιάζ με νερό: δεν χρειάζεται να το παρακάνετε

Ναι στα προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ ή στα φυτικά έλαια, αλλά όχι στο πολύ σκληρό νερό, καθώς μπορεί να επιδεινώσει το ευαίσθητο δέρμα και δεν είναι αρκετό για να απομακρύνει το επίμονο μακιγιάζ. Αν είναι πραγματικά η μόνη διαθέσιμη μορφή νερού, το προτιμούμε ζεστό, καθώς είναι πιο αποτελεσματικό από το κρύο.

Από την ίδια σειρά

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Eau Thermale Avène προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ

Επιστροφή στην κορυφή