Πώς να σχηματίσετε εκ νέου τα φρύδια σας;

Περιεχόμενα

Πώς να σχηματίσετε εκ νέου τα φρύδια σας;

Αν τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής, τα φρύδια είναι η «κορνίζα» του βλέμματος. Και το μολύβι φρυδιών είναι το εργαλείο που θα σας επιτρέψει να τα αναδείξετε και να αναζωογονήσετε ολόκληρο το πρόσωπό σας. Είτε τα φρύδια σας χρειάζονται σχηματισμό, γέμισμα ή διόρθωση, εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα για το μολύβι σας και να το εφαρμόσετε σωστά.

av_maquillage_femme_senior_rides_1x1 472x472

Μολύβι φρυδιών: επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση 

Αφού ενυδατώσετε το πρόσωπό σας και εφαρμόσετε το μακιγιάζ, ήρθε η ώρα να τελειοποιήσετε τα χαρακτηριστικά σας. Το μακιγιάζ φρυδιών αποτελεί βασικό βήμα: ο σχηματισμός των φρυδιών δίνει στο πρόσωπο δομή και χαρακτήρα. 

Εάν έχετε βγάλει υπερβολικά τα φρύδια σας με τσιμπηδάκι ή απλά με την πάροδο του χρόνου, τα φρύδια τείνουν να αραιώνουν. Μπορεί επίσης να είναι από τη φύση τους ανοιχτόχρωμα ή αραιά, οπότε είναι απαραίτητο να τα τονίσετε. Μερικές φορές, τα φρύδια έχουν επίσης ουλές ή αποχρωματισμένες περιοχές που θέλετε να καλύψετε. Ίσως επίσης εξαφανιστούν προσωρινά, κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας. 

Πώς όμως επιλέγετε ένα μολύβι για να σχηματίσετε τα φρύδια σας με φυσικό τρόπο Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι... να παρατηρήσετε τα μαλλιά σας. Εάν τα φρύδια σας είναι ξανθά ή ανοιχτόχρωμα, χρησιμοποιήστε ξανθό μολύβι φρυδιών. Εάν έχετε καστανά έως σκούρα μαλλιά, χρησιμοποιήστε καφέ μολύβι φρυδιών. Αυτά τα μολύβια μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα για τα γένια ή το τριχωτό της κεφαλής σε περίπτωση τριχόπτωσης, καθώς επίσης για αποκατάσταση του χρώματος σε μικρές αποχρωματισμένες περιοχές από λεύκη, ουλές θυρεοειδούς κ.λπ.

Πώς να εφαρμόσετε το μακιγιάζ, βήμα προς βήμα

 

Αν δεν έχω αρκετό χρόνο για να μακιγιαριστώ, βάζω λίγη μάσκαρα και γεμίζω τα φρύδια μου, το πιο σημαντικό πράγμα για να ανανεώσω το βλέμμα μου!

Ορισμένες οδηγίες προτού σχηματίσετε τα φρύδια σας

Προτού αρχίσετε τη διαδικασία του μακιγιάζ, πρέπει να βρείτε τη φυσική γραμμή των φρυδιών σας. 

Πάρτε το μολύβι σας και τοποθετήστε το κάθετα κατά μήκος της μύτης σας. Εδώ αρχίζει το φρύδι σας, στη γωνία της μύτης σας και στην εσωτερική γωνία του ματιού σας. 
Στη συνέχεια, στρέψτε το μολύβι σας διαγώνια προς την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Εδώ τελειώνει το φρύδι σας. 
Τώρα, εντοπίστε το υψηλότερο σημείο του φρυδιού σας: βρίσκεται στη διαγώνιο, σε ευθεία με την κόρη του ματιού σας. Είναι πολύ σημαντικό το να λάβετε υπόψη την κορυφή του φρυδιού σας: σας αποτρέπει από το να σχεδιάσετε ένα επίπεδο, στρογγυλό ή καμπυλωτό φρύδι.

Πώς να μακιγιάρετε τα μάτια

av_maquillage_sourcils_crayon_dessiner_1x1 472x472

Σχηματισμός των φρυδιών σας: φυσικό ή αναζωογονητικό αποτέλεσμα;

Είτε είναι ξανθό είτε καφέ, το μολύβι φρυδιών είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να πετύχετε φυσικό αποτέλεσμα. Κι ένα μικρό λίφτινγκ προσώπου!

Σχηματισμός των φρυδιών σας: ένα φυσικό αποτέλεσμα 

Αρχίστε με ελαφριά πούδρα για τα φρύδια σας, είτε με την Πολύχρωμη Πούδρα Transluside ή την Πολύχρωμη Πούδρα Lumière. Στη συνέχεια, σχεδιάστε μικρές γραμμές από κάτω προς τα πάνω για να μιμηθείτε τις τρίχες των φρυδιών σας και συμπληρώστε τυχόν κενά. Πούδραρε ξανά κι έπειτα ανακάτεψε με το βουρτσάκι φρυδιών του μολυβιού φρυδιών για να πετύχετε φυσικό αποτέλεσμα που δεν θα είναι πολύ βαρύ. Αν κάνετε κάποιο λάθος, αφαιρέστε τις γραμμές του μολυβιού με μπατονέτα βουτηγμένη σε make up.

Σχηματισμός των φρυδιών σας: ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα

Για να κάνετε στο πρόσωπό σας ένα λίφτινγκ χωρίς χειρουργική επέμβαση, απλά σχηματίστε τα φρύδια σας. Πούδραρετέ τα ελαφρά με την Πολύχρωμη Πούδρα Lumière κι έπειτα σχεδιάστε μικρές πινελιές από την αρχή μέχρι το τόξο των φρυδιών σας. Στη συνέχεια, σχηματίστε το μήκος και το περίγραμμά τους: αν τα ανορθώσετε, τα τονίσετε ελαφρώς και τα επιμηκύνετε, θα αποφύγετε το πεσμένο βλέμμα. Όταν είστε ευχαριστημένες με τη γραμμή σας, περάστε ξανά τα φρύδια με πούδρα για να σταθεροποιήσετε το μολύβι και βουρτσίστε με το ειδικό βουρτσάκι φρυδιών για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

Πώς να φοράτε μακιγιάζ στην 50;

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ακόμη και όταν οι τρίχες των φρυδιών αραιώνουν, λόγω ηλικίας ή θεραπείας κατά του καρκίνου, είναι δυνατόν να διατηρηθεί ένα όμορφο σχήμα φρυδιών.

Πριν οι τρίχες των φρυδιών σας αρχίσουν να αραιώνουν, τραβήξτε τα μια κοντινή φωτογραφία. Αυτό θα σας δώσει μια εικόνα του αρχικού σχήματός τους, η οποία θα σας επιτρέψει να τα ξανασχεδιάσετε καλύτερα. Εάν υποβάλλεστε σε θεραπεία κατά του καρκίνου, μη διστάσετε να εξασκηθείτε πριν πέσουν τα φρύδια σας και να θυμάστε ότι η εξαφάνισή τους είναι προσωρινή.
Για να σχηματίσετε τα φρύδια σας, μπορείτε να δοκιμάσετε την εξής μέθοδο: γεμίστε πρώτα τα φρύδια σας με το ξανθό μολύβι φρυδιών και στη συνέχεια σταθεροποιήστε με την Πολύχρωμη Πούδρα Transluside. Κατόπιν, κάντε μικρές σκούρες πινελιές με το καφέ μολύβι φρυδιών και προσθέστε πούδρα ξανά. Ο συνδυασμός των δύο αποχρώσεων μολυβιού δημιουργεί αντίθεση και ανάγλυφο στα φρύδια σας, ενώ η ημιδιαφανής πολύχρωμη πούδρα τους δίνει μια φυσική εμφάνιση. Η ψευδαίσθηση είναι τέλεια!

Πώς να φοράτε μακιγιάζ κατά τη διάρκεια θεραπείας κατά του καρκίνου

Τα σωστά βήματα για να σχηματίσετε τα φρύδια σας

Τα σωστά βήματα για να σχηματίσετε τα φρύδια σας

Αφού σχηματίσετε τα φρύδια σας με το μολύβι και σταθεροποιηθούν με την πολύχρωμη πούδρα, ψεκάστε με ιαματικό νερό 20 εκατοστά από το πρόσωπό σας για να παρατείνετε τη διάρκεια του μακιγιάζ των φρυδιών σας. 
Και μην ξεχνάτε το βήμα της αφαίρεσης του μακιγιάζ: αν τα φρύδια σας είναι αραιά και εύθραυστα, αποφύγετε το τρίψιμο με βαμβάκι και, αν χρειαστεί, αφαιρέστε το απαλά με τις άκρες των δακτύλων σας.

Από την ίδια σειρά

Οι λύσεις μας για σχηματισμό των φρυδιών σας

Προϊόντα Couvrance που έχουν σχεδιαστεί για να μακιγιάρετε τα φρύδια σας

Couvrance Σκουρόχρωμο Διορθωτικό Μολύβι Φρυδιών - Brun

Couvrance Σκουρόχρωμο Διορθωτικό Μολύ...

Σμιλεύει - Μακιγιάρει - Επανασχηματίζει

Couvrance Lumière Πολύχρωμη πούδρα φωτεινότητας

Couvrance Lumière Πολύχρωμη πούδρα φω...

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρα για Αποτέλεσμα Nude Mat

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρ...

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Couvrance Μάσκαρα Υψηλής Ανοχής Μαύρη

Couvrance Μάσκαρα Υψηλής Ανοχής Μαύρη

Μακιγιάζ

Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène

Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène

Καταπραΰνει - Αποκαθιστά τον φραγμό του δέρματος - Ηρεμεί

Απαλό Gel Για Ντεμακιγιάζ Ματιών

Απαλό Gel Για Ντεμακιγιάζ Ματιών

Αφαιρεί το μακιγιάζ - Καταπραΰνει

Επιστροφή στην κορυφή