Πώς να επιλέξετε τη σωστή πούδρα προσώπου

Περιεχόμενα

Πώς να επιλέξετε τη σωστή πούδρα προσώπου

Η πούδρα είναι η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ της επιδερμίδας σας. Για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας, να πετύχετε ματ αποτέλεσμα ή να φωτίσετε το πρόσωπό σας, για υγιή λάμψη ή για εμφάνιση διακοπών, έχετε στη διάθεσή σας διάφορες επιλογές. Ακολουθήστε τις οδηγίες!

av_acne_fond-de-teint_1x1 472x472

Σταθεροποιήστε το μακιγιάζ του προσώπου σας με ένα μέικ απ σε μορφή πούδρας

Αφού ενυδατώσατε το πρόσωπό σας με ένα κατάλληλο προϊόν, εφαρμόσατε το υγρό μέικ απ σας ή το μέικ απ σε μορφή στερεής κρέμας. Μπορείτε επίσης να διορθώσετε μία-δύο ατέλειες, χρησιμοποιώντας ένα διορθωτικό πινέλο με μπεζ απόχρωση ή ένα διορθωτικό στικ. 

Η επιδερμίδα σας είναι πλέον έτοιμη. Ή σχεδόν έτοιμη: το μόνο που λείπει είναι η μικρή πινελιά που θα τα συνδυάσει όλα μαζί. Αλλά όπως συμβαίνει με την ενυδατική κρέμα και το μέικ απ, η επιλογή του μέικ απ σε μορφή πούδρας δεν είναι κάτι που μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε. 

Μακιγιάζ επιδερμίδας βήμα προς βήμα

Δεν αντέχω να έχω δέρμα που γυαλίζει, γι' αυτό έχω δύο πούδρες που προσφέρουν ματ αποτέλεσμα: μία στο μπάνιο μου και μία στην τσάντα μου

Ποιο μέικ απ σε μορφή πούδρας να επιλέξετε για όλο το πρόσωπο;

Υπάρχει μια πούδρα για κάθε ανάγκη! Εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό, για
παράδειγμα, χρειάζεστε μια ημιδιάφανη πολύχρωμη πούδρα. Είναι ιδανική για ματ αποτέλεσμα στο δέρμα σας. Και ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σας, είναι ιδανική για μακιγιάζ με nude και ματ αποτέλεσμα.
Η Πολύχρωμη Πούδρα Lumière είναι κατάλληλη για εσάς αν θέλετε να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας και ταυτόχρονα να φωτίσετε την επιδερμίδα σας. Θα βοηθήσει επίσης στο να «θολώσει» τις μικρές ατέλειες, όπως οι διευρυμένοι πόροι, οι γραμμές αφυδάτωσης ή οι ρυτίδες. 

Τέλος, επιλέξτε την Πολύχρωμη Πούδρα Bonne Mine για να ανανεώσετε και να αναζωογονήσετε τη λάμψη της επιδερμίδας σας. Αν θέλετε ηλιοκαμένο αποτέλεσμα, επιλέξτε την Πολύχρωμη Πούδρα Soleil, για να ζεστάνετε τον τόνο του δέρματός σας.
Για να απλώσετε το μέικ απ σε μορφή πούδρας σε όλο το πρόσωπο, πάρτε ένα μεγάλο πινέλο και αναμείξτε τα. Έπειτα, περάστε το πινέλο σε όλο το πρόσωπό σας (μην ξεχνάτε τον λαιμό σας), από το κέντρο προς τις άκρες. Μια μικρή συμβουλή για τα σπυράκια: περάστε το πινέλο προς την αντίθετη κατεύθυνση (από τις άκρες προς το κέντρο του προσώπου) για να μην τονίσετε την υφή τους.

Πώς να εφαρμόσετε μακιγιάζ για υγιή λάμψη

 

av_ couvrance_mosaic powder_social_post_2_3282770111712_ld 472x472

Ποιο μέικ απ σε μορφή πούδρας να επιλέξετε για στοχευμένη εφαρμογή;

Απαραίτητο για σταθεροποίηση του μακιγιάζ, το μέικ απ σε μορφή πούδρας είναι επίσης πολύ χρήσιμο αν θέλετε να σμιλέψετε το πρόσωπό σας και να αναδείξετε τις καμπύλες του.

Όγκος και φως 

Η Ημιδιαφανής πολύχρωμη πούδρα θα σας βοηθήσει, για παράδειγμα, να δώσετε περισσότερο όγκο στα κοίλα σημεία του προσώπου σας. Σκούροι κύκλοι ή οι κοιλότητες στα μάγουλα, για παράδειγμα: εφαρμόζοντας με πινέλο σε αυτή την περιοχή, η πούδρα θα αιχμαλωτίσει το φως και θα δώσει ένα στρογγυλεμένο αποτέλεσμα.
Και για να δώσετε λάμψη στα φυσικά προεξέχοντα σημεία του προσώπου σας, επιλέξτε την Πολύχρωμη Πούδρα Lumière. Εφαρμόστε τη στο κέντρο του μετώπου, στην κορυφή των ζυγωματικών, στη γέφυρα της μύτης και στο κέντρο του πηγουνιού. Η τεχνική αυτή ονομάζεται «strobing» και φωτίζει το πρόσωπό σας στη στιγμή.

Φρεσκάδα και λάμψη

Εάν η επιδερμίδα σας είναι θαμπή και γκρίζα ή αν το δέρμα σας δεν έχει λάμψη, επιλέξτε την Πολύχρωμη Πούδρα Bonne Mine σε μπεζ και ροζ αποχρώσεις.
Αρχίστε παίρνοντας από τη μπεζ πλευρά της πούδρας με ένα πινέλο και απλώστε την από το κέντρο του προσώπου προς τις άκρες. Έπειτα, πάρτε από τη ροζ πλευρά και απλώστε στα ζυγωματικά, σαν ρουζ. Τέλος, αναμείξτε τις αποχρώσεις και περάστε ελαφρά με το πινέλο στην κορυφή του μετώπου, στο σαγόνι και στον λαιμό. Το δέρμα σας έχει τώρα ακριβώς τη σωστή ποσότητα λάμψης!

 

Πώς να εφαρμόσετε μακιγιάζ contouring

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η Πολύχρωμη Πούδρα Soleil είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά η εφαρμογή της διαφέρει ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας.

Εάν έχετε δέρμα μικτής φυλής ή μαύρο δέρμα, αυτή είναι η πούδρα που χρειάζεστε για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας. Εφαρμόστε τη με ένα μεγάλο πινέλο σε όλο το πρόσωπό σας, από το κέντρο προς τις άκρες (ή το αντίστροφο, αν θέλετε να αποφύγετε την ανάδειξη οποιασδήποτε υφής του δέρματος), χωρίς να ξεχνάτε τον λαιμό.

Αν έχετε πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και θέλετε απλώς να της δώσετε μια μαυρισμένη όψη, επιλέξτε την Πολύχρωμη Πούδρα Soleil και χρησιμοποιήστε το πινέλο σας σε σχήμα 3 στο πρόσωπό σας, αρχίζοντας από το μέτωπο και κατεβαίνοντας προς τους κροτάφους, τα άνω ζυγωματικά και κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού. Τελειώστε κατά μήκος του σαγονιού. Μια συμβουλή για να διευκολύνετε την εφαρμογή της Πολύχρωμης Πούδρας Soleil σε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Αρχίστε προσδίδοντας ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα με την Ημιδιάφανη Πολύχρωμη Πούδρα ή την Πολύχρωμη Πούδρα Lumière, σε όλο το πρόσωπο. Σε συνδυασμό με την Ημιδιάφανη Πολύχρωμη Πούδρα, είναι επίσης ιδανική για ελαφρύ contouring.
Πώς να εφαρμόζετε μακιγιάζ το καλοκαίρι

Οι σωστές κινήσεις για να κάνετε το μακιγιάζ σας να κρατήσει

Οι σωστές κινήσεις για να κάνετε το μακιγιάζ σας να κρατήσει

Η επιδερμίδα σας είναι πλέον έτοιμη. Μια τελευταία μικρή κίνηση θα το βοηθήσει να διαρκέσει περισσότερο: ένας λεπτός ψεκασμός ιαματικού νερού, από απόσταση περίπου 20 εκατοστών από το πρόσωπό σας. Καθώς το νερό εξατμίζεται, στεγνώνει το μακιγιάζ και παρατείνει τη διάρκειά του.

Από την ίδια σειρά

Οι λύσεις μας για σταθεροποίηση του μακιγιάζ

Προϊόντα Couvrance σχεδιασμένα για να τελειοποιούν την επιδερμίδα

Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène

Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène

Καταπραΰνει - Αποκαθιστά τον φραγμό του δέρματος - Ηρεμεί

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρα για Αποτέλεσμα Nude Mat

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρ...

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Δοκιμάστε με
Couvrance Soleil Πολύχρωμη πούδρα

Couvrance Soleil Πολύχρωμη πούδρα

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Δοκιμάστε με
Couvrance Bonne Mine Πολύχρωμη Πούδρα για Φυσικό Αποτέλεσμα

Couvrance Bonne Mine Πολύχρωμη Πούδρα...

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Couvrance Lumière Πολύχρωμη πούδρα φωτεινότητας

Couvrance Lumière Πολύχρωμη πούδρα φω...

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Επιστροφή στην κορυφή