ΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ

Περιεχόμενα

ΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ

Όσες φορές και αν το πούμε δεν θα είναι αρκετές: η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι το πιο σημαντικό βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Συνεπώς, δεν πρέπει να την παραλείπετε σε καμία περίπτωση. Αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε τα κατάλληλα προϊόντα για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας και να καθαρίσετε σωστά το δέρμα σας. Θα πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας.

av_acne_composition_produit_1x1 472x472

Ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιώ για να αφαιρώ το μακιγιάζ μου;

Υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι και μέθοδοι για να αφαιρέσετε σήμερα το μακιγιάζ: μικυλλιακό νερό, gel καθαρισμού, gel, γαλάκτωμα, λάδι καθαρισμού, αφρός καθαρισμού, προϊόντα που ξεπλένονται, προϊόντα που δεν ξεπλένονται, για το πρωί ή το βράδυ... Δύο στοιχεία θα πρέπει να καθοδηγούν την επιλογή σας: ο τύπος του δέρματός σας και οι προτιμήσεις και συνήθειές σας.

Επιλέγω ένα προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ προσαρμοσμένο στον τύπο του δέρματός μου.

Ένα προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ είναι σαν την κρέμα ημέρας: πρέπει να προσαρμόζεται στον τύπο του δέρματός σας ώστε να διατηρείται η ισορροπία του και να προλαμβάνεται η γήρανση του δέρματος. 
Για το μικτό έως λιπαρό δέρμα ή σε περίπτωση ορμονικής ακμής, επιλέξτε μη φαγεσωρογόνα προϊόντα, ώστε να μην επιδεινώσετε την κατάστασή τους. Το gel καθαρισμού ή ο αφρός καθαρισμού αποτελούν καλή επιλογή. 
Όσο πιο ξηρό είναι το δέρμα, τόσο περισσότερο χρειάζεται απαλότητα και λιπίδια για να το θρέφουν. Αποφεύγετε προϊόντα που πρέπει να ξεπλυθούν, ώστε να μην καταστρέψετε το δέρμα σας με το σκληρό νερό. Τα υγρά αφαίρεσης μακιγιάζ ή τα γαλακτώματα καθαρισμού χωρίς ξέπλυμα είναι ιδανικά γι' αυτές τις περιπτώσεις. 

av_acne_adolescent_nettoyer_visage_1x1 472X472
av_acne_femme_detendu_1x1 472X472

Αφαιρέστε το μακιγιάζ ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Οι γυναίκες που βιάζονται, για παράδειγμα, θα προτιμήσουν πιθανώς ένα προϊόν χωρίς ξέπλυμα, όπως ένα νερό ή ένα μικυλλιακό νερό καθαρισμού, τα οποία εφαρμόζονται με ένα βαμβακερό επίθεμα (το οποίο κρατάτε ανάμεσα στο μήκος των δακτύλων σας για να κάνετε απαλές κινήσεις), ή ένα υγρό καθαρισμού χωρίς ξέπλυμα το οποίο εφαρμόζεται απευθείας με τις άκρες των δακτύλων για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Στο ντους, ένα καθαριστικό gel ή ένας αφρός καθαρισμού σας εξοικονομεί χρόνο και μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην πρωινή ή βραδινή ρουτίνα καθαρισμού σας.

Επιλέξτε ένα προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Προφανώς, τα γούστα σας έχουν και αυτά τον ρόλο τους: η μέθοδος εφαρμογής, η υφή του προϊόντος, το άρωμα... ο στόχος είναι να μετατρέψετε αυτό το υποχρεωτικό βήμα σε μια ευχάριστη στιγμή φροντίδας για εσάς και το δέρμα σας. Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια ποικιλία των προϊόντων, έχετε την τύχη να επιλέξετε: υδατικό, κρεμώδες, αφρώδες, ρευστό, ελαφρύτερο ή βαρύτερο, βαθμό φρεσκάδας... Όλα αυτά τα στοιχεία παίζουν ρόλο στην επιλογή σας και εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Μια συμβουλή: περιποιηθείτε τον εαυτό σας!

 

av_maquillage_mains_demaquillant_1x1 472X472

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η επιδερμίδα σας αλλάζει, το ίδιο και η μέθοδος αφαίρεσης του μακιγιάζ σας!

Με την ηλικία, το δέρμα γίνεται όλο και πιο ξηρό και χάνει την ελαστικότητά του. Για το βραδινό ντεμακιγιάζ, επιλέξτε ένα γαλάκτωμα καθαρισμού, προσαρμοσμένο στον τύπο της επιδερμίδας σας, το οποίο θα εφαρμόζεται με τις άκρες των δακτύλων. Μια μικρή συμβουλή όταν υπάρχει ακόμα προϊόν που πρέπει να αφαιρεθεί: βρέξτε ένα χαρτομάντιλο με ιαματικό νερό για να το αφαιρέσετε απαλά.

Ανακαλύψτε όλες τις συμβουλές μας για αφαίρεση του μακιγιάζ

Επιλέγοντας το σωστό προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ

Μικυλλιακό νερό ή γαλάκτωμα: επιλέγοντας το σωστό προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ

Νερό με μικύλλια

Πρόκειται για μια άνετη επιλογή: καθαρίζει απαλά το δέρμα, αφήνοντάς το φρέσκο και καθαρό, ενώ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώστε το σε ένα βαμβάκι. Τοποθετήστε το βαμβάκι ανάμεσα στο μήκος των δακτύλων και όχι στις άκρες των δακτύλων, για να μειώσετε την πίεση στο δέρμα, και μη διστάσετε να αφαιρέσετε την περίσσεια του προϊόντος με ιαματικό νερό. 

Γαλάκτωμα καθαρισμού

Με την πλούσια και κρεμώδη υφή του, αποτελεί μια απαλή μέθοδο για το ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα, με στόχο να αναπληρώσει το δέρμα ενώ παράλληλα το καθαρίζει. Εφαρμόζεται σε ένα βαμβάκι (το οποίο κρατάτε ανάμεσα στις άκρες των δακτύλων σας) και η περίσσεια του προϊόντος μπορεί να αφαιρεθεί με ένα χαρτομάντιλο προτού ολοκληρώσετε την αφαίρεση του μακιγιάζ σας με μια λοσιόν. 

 

Από την ίδια σειρά

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Προϊόντα Eau Thermale Avène σχεδιασμένα για αφαίρεση του μακιγιάζ

Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ

Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ

Αφαιρεί το μακιγιάζ - Καταπραΰνει - Ενυδατώνει

Επιστροφή στην κορυφή