Πώς να εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας στην ηλικία των 30

Περιεχόμενα

Πώς να εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας στην ηλικία των 30

Το δέρμα σας ως νεαρή γυναίκα έχει αλλάξει από τα χρόνια της εφηβείας σας. Συνήθως είναι λίγο πιο ξηρό, ωστόσο μπορεί ακόμα να έχει σημεία λιπαρότητας και μερικές φορές λίγα σημάδια ακμής. Εν ολίγοις, το δέρμα σας έχει συγκεκριμένες ανάγκες. Πώς να εφαρμόζετε το μακιγιάζ χωρίς να σας προκαλεί πονοκέφαλο;

av_acne_adlescente_inspection_peau_1x1 472x472

Δέρμα στην ηλικία των 30 ετών

Εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό στη ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι) και ξηρό οπουδήποτε αλλού: το δέρμα σας είναι μικτό. Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος δέρματος στην ηλικία των 30.
Αν είναι ξηρό και το δέρμα είναι λεπτό: οι πρώτες λεπτές γραμμές εμφανίζονται στη γωνία των ματιών και οι μαύροι κύκλοι είναι πιο έντονοι...
Οι καφέ κηλίδες που οφείλονται σε μέλασμα ή σε αντισυλληπτική αγωγή μπορεί και αυτές να είναι διάσπαρτες στο πρόσωπό σας, σε μέτωπο, μάγουλα, μύτη και άνω χείλος.
Στο ένα τέταρτο περίπου των γυναικών, μπορεί να επιμένουν τα σπυράκια ή να εμφανίζονται με ορμονικές διακυμάνσεις. Εντοπίζονται κυρίως στο πηγούνι και στο σαγόνι.
Ο στόχος σας: να εναρμονίσετε αυτή την πολύπλοκη κατάσταση, μέσω ενός κατάλληλα προσαρμοσμένου μακιγιάζ.

Επιλέγοντας τη σωστή ρουτίνα μακιγιάζ

Πώς να έχετε λεία επιδερμίδα;;

Μετά την ενυδάτωση, η επιδερμίδα σας είναι ελαστική και πιο φωτεινή, έτοιμη για μακιγιάζ. Τα προϊόντα μακιγιάζ σας, θα εφαρμόζονται πιο εύκολα και θα διαρκούν πολύ περισσότερο.

Χρειάζεστε μικρή διόρθωση

Ένα υγρό μέικ απ είναι ιδανικό αν θέλετε να προσδώσετε λάμψη στην επιδερμίδα σας- είναι επίσης ιδανικό για να απαλύνετε μικρές ατέλειες, όπως ερυθρότητα, ελαφριά ακμή ή πόρους. Εφαρμόστε το σε όλο το πρόσωπο, ταμπονάροντας με ένα σφουγγαράκι αν οι διεσταλμένοι πόροι πρέπει να «σβήσουν», ή απλώνοντάς το από το κέντρο προς τις άκρες του προσώπου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μπεζ concealer για να κρύψετε ήπιους μαύρους κύκλους ή να καμουφλάρετε ένα μικρό σπυράκι. Στην περίπτωση αυτή, η περίσσεια του προϊόντος γύρω από το σπυράκι μπορεί να αφαιρεθεί με μπατονέτα.

Χρειάζεστε περισσότερη διόρθωση

Αν οι μαύροι κύκλοι σας είναι πιο έντονοι ή αν θέλετε να κρύψετε το μέλασμα, έντονα φλεγμονώδη σπυράκια ή ουλές ακμής, πρέπει πρώτα να εξουδετερώσετε την ατέλεια με ένα διορθωτικό.
Για μπλε ή μωβ κύκλους, επιλέξτε κίτρινο διορθωτικό στικ- για καφέ κύκλους, μέλασμα και καφέ ουλές ακμής, επιλέξτε κοραλλί διορθωτικό στικ - για κόκκινα σπυράκια, επιλέξτε πράσινο διορθωτικό στικ. Απλώστε το χρώμα με το δάχτυλό σας ή ένα λεπτό πινέλο πάνω στην ατέλεια μέχρι να πετύχετε γκρίζα απόχρωση.
Για να προσδώσετε ομοιομορφία στην επιδερμίδα σας, εφαρμόστε μέικ απ σε μορφή στερεής κρέμας με ένα σφουγγαράκι. Ταμπονάρετε πάνω στις ατέλειες για κάλυψη, ή απλώστε προς τα έξω για διάφανο αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε πώς να δώσετε ομοιομορφία στην επιδερμίδα σας

av_ couvrance_mosaic powder_social_post_1_hd 472x472

Τονίστε την επιδερμίδα, τα χείλη και τα μάτια

Η επιδερμίδα σας είναι πλέον ομοιόμορφη. Τώρα, πρέπει να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας με μια πούδρα, για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.
Ανάλογα με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σας, υπάρχουν διάφορες επιλογές στη διάθεσή σας.
Για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας, επιλέξτε μια ημιδιαφανή πολύχρωμη πούδρα και απλώστε την με πινέλο σε όλο το πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε το πινέλο με φορά προς τα πίσω, δουλεύοντας από τις άκρες προς το κέντρο του προσώπου, για να αποφύγετε να τονίσετε το ανάγλυφο του δέρματος.

Αν θέλετε να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας, επιλέξτε μια Πολύχρωμη Πούδρα Bonne Mine για να την εφαρμόσετε στα ζυγωματικά, στην κορυφή του μετώπου και στην άκρη του πηγουνιού.
Εάν έχετε σκούρο δέρμα ή επιθυμείτε να τονίσετε μια μπρονζέ λάμψη τις ηλιόλουστες ημέρες, αρχίστε με εφαρμογή της ημιδιαφανούς πολύχρωμης πούδρας με πινέλο. Έπειτα, σμιλεύστε το πρόσωπό σας με μια μπρονζέ πούδρα. Σχεδιάστε τον αριθμό «3» σε κάθε πλευρά του προσώπου, από το μέτωπο προς το πηγούνι και πάνω στα ζυγωματικά.
Για να τονίσετε τα μάτια σας, απλώστε λίγο μολύβι και μάσκαρα. Και για τα χείλη σας, μια πινελιά προϊόντων για ανάδειξη των χειλιών. Κανένα χρώμα δεν είναι απαγορευμένο: μπορείτε να διασκεδάσετε (και να τα ταιριάξετε με τα ρούχα σας).

Πώς να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας

 

Μόλις έκλεισα τα 30. Αρχίζουν να εμφανίζονται λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια μου και βλέπω το δέρμα μου να αλλάζει! Θεωρώ ότι το μακιγιάζ μου δεν κρατάει τόσο καλά όσο παλιά (όταν δεν χρησιμοποιήσω ενυδατικό ορό).

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 

Για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ, υπάρχει μια προϋπόθεση: η ενυδάτωση. Στην ηλικία των 30 ετών μπορεί να προστεθεί και ένας ορός.

Στην ηλικία των τριάντα, είναι σύνηθες να παρατηρείτε ορισμένες αλλαγές στο δέρμα όταν αλλάζει η εποχή: η επιδερμίδα γίνεται θαμπή, χάνει τη λάμψη της... Για να το ξεπεράσετε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον βήμα στη ρουτίνα ενυδάτωσής σας: έναν ορό. Αυτά τα συμπυκνώματα ενεργών συστατικών είναι ειδικά σχεδιασμένα για να στοχεύουν τέλεια στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.
Πριν από την κρέμα ημέρας ή νυκτός, μη διστάσετε να εφαρμόσετε τον ορό που σας ταιριάζει με τις άκρες των δακτύλων σας. Θα παρατηρήσετε γρήγορα διαφορά: η επιδερμίδα σας θα είναι πιο φωτεινή και το μακιγιάζ σας θα δείχνει καλύτερα.

Πώς να ενισχύσετε την ενυδάτωση του δέρματός σας

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής μακιγιάζ στα 30

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής μακιγιάζ στα 30

Από έναν ορό που στοχεύει στις ανάγκες της επιδερμίδας μέχρι μια πούδρα για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας, τώρα γνωρίζετε όλα τα βήματα για να μακιγιάρετε την επιδερμίδα σας στην ηλικία των τριάντα. Για να κάνετε το μακιγιάζ σας να διαρκεί περισσότερο, ψεκάστε το πρόσωπό σας με ένα λεπτό στρώμα ιαματικού νερού. Και μην ξεχνάτε ποτέ το στάδιο της αφαίρεσης του μακιγιάζ: διαφορετικά, κινδυνεύετε να δείτε ορισμένες ατέλειες να τονίζονται και να επισπεύσετε τη γήρανση του δέρματος. Μια τελευταία συμβουλή: αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, επιλέξτε καλλυντικά υψηλής ανοχής, χωρίς αρώματα ή συντηρητικά.

Από την ίδια σειρά

Οι λύσεις μας για το μακιγιάζ

Προϊόντα Couvrance, σχεδιασμένα για εφαρμογή μακιγιάζ στην ηλικία των 30

Couvrance Υγρό Διορθωτικό Make Up Doré

Couvrance Υγρό Διορθωτικό Make Up Doré

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Αναδεικνύει - Μακιγιάρει

Couvrance Compact Διορθωτικό Μake Up, Comfort Soleil

Couvrance Compact Διορθωτικό Μake Up,...

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Μακιγιάρει - Διορθώνει τις ατέλειες

Couvrance Διορθωτικό Πινέλο Concealer

Couvrance Διορθωτικό Πινέλο Concealer

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Μειώνει τις ατέλειες

Couvrance Πράσινο Διορθωτικό Στικ

Couvrance Πράσινο Διορθωτικό Στικ

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Μακιγιάρει

Couvrance Κοραλί Διορθωτικό Στικ

Couvrance Κοραλί Διορθωτικό Στικ

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Μακιγιάρει

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρα για Αποτέλεσμα Nude Mat

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρ...

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Δοκιμάστε με
Couvrance Soleil Πολύχρωμη πούδρα

Couvrance Soleil Πολύχρωμη πούδρα

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Couvrance Μάσκαρα Υψηλής Ανοχής Μαύρη

Couvrance Μάσκαρα Υψηλής Ανοχής Μαύρη

Μακιγιάζ

Couvrance Baume Ανάδειξης Χειλιών Βελούδινο Ροζ

Couvrance Baume Ανάδειξης Χειλιών Βελ...

Επιστροφή στην κορυφή