ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Περιεχόμενα

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι ΤΟ βασικό βήμα στη ρουτίνα περιποίησής σας για να φροντίζετε το δέρμα σας, καθώς επίσης και η καλύτερη εγγύηση για να διατηρείτε τη νεότητα και τη λάμψη του.

Τα βήματα της αφαίρεσης του μακιγιάζ

Η αφαίρεση του μακιγιάζ αποτελεί τη βραδινή ρουτίνα ομορφιά σας και, όπως όλες οι καθιερωμένες ρουτίνες, περιλαμβάνει πολλά βασικά βήματα για ολόκληρο το πρόσωπο, χωρίς να ξεχνάτε τον λαιμό και τα βλέφαρα. Μια πολύτιμη στιγμή για να φροντίζετε τον εαυτό σας και το δέρμα σας.

  • <p>1. &Alpha;&phi;&alpha;&iota;&rho;&#974; &tau;&omicron; &mu;&alpha;&kappa;&iota;&gamma;&iota;&#940;&zeta; &mu;&epsilon; &#941;&nu;&alpha; &pi;&rho;&omicron;&#970;&#972;&nu; &alpha;&phi;&alpha;&#943;&rho;&epsilon;&sigma;&eta;&sigmaf; &mu;&alpha;&kappa;&iota;&gamma;&iota;&#940;&zeta; &pi;&rho;&omicron;&sigma;&alpha;&rho;&mu;&omicron;&sigma;&mu;&#941;&nu;&omicron; &sigma;&tau;&omicron;&nu; &tau;&#973;&pi;&omicron; &tau;&eta;&sigmaf; &epsilon;&pi;&iota;&delta;&epsilon;&rho;&mu;&#943;&delta;&alpha;&sigmaf; &mu;&omicron;&upsilon;</p>
    1. Αφαιρώ το μακιγιάζ με ένα προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ προσαρμοσμένο στον τύπο της επιδερμίδας μου
  • <p>2. &Alpha;&phi;&alpha;&iota;&rho;&#974; &tau;&eta;&nu; &pi;&epsilon;&rho;&#943;&sigma;&sigma;&epsilon;&iota;&alpha; &tau;&omega;&nu; &pi;&rho;&omicron;&#970;&#972;&nu;&tau;&omega;&nu; &mu;&epsilon; &#941;&nu;&alpha; &pi;&alpha;&nu;&#940;&kappa;&iota; &beta;&rho;&epsilon;&gamma;&mu;&#941;&nu;&omicron; &mu;&epsilon; &iota;&alpha;&mu;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#972; &nu;&epsilon;&rho;&#972;</p>
    2. Αφαιρώ την περίσσεια των προϊόντων με ένα πανάκι βρεγμένο με ιαματικό νερό
  • <p>3. &Epsilon;&phi;&alpha;&rho;&mu;&#972;&zeta;&omega; &tau;&alpha; &pi;&rho;&omicron;&#970;&#972;&nu;&tau;&alpha; &pi;&epsilon;&rho;&iota;&pi;&omicron;&#943;&eta;&sigma;&#942;&sigmaf; &mu;&omicron;&upsilon;, &tau;&omicron;&nu; &omicron;&rho;&#972; &#942; &tau;&eta;&nu; &epsilon;&nu;&upsilon;&delta;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#942; &kappa;&rho;&#941;&mu;&alpha; &sigma;&tau;&omicron; &phi;&rho;&epsilon;&sigma;&kappa;&omicron;&kappa;&alpha;&theta;&alpha;&rho;&iota;&sigma;&mu;&#941;&nu;&omicron; &delta;&#941;&rho;&mu;&alpha; &mu;&omicron;&upsilon;</p>
    3. Εφαρμόζω τα προϊόντα περιποίησής μου, τον ορό ή την ενυδατική κρέμα στο φρεσκοκαθαρισμένο δέρμα μου
av_acne_adolescente_visage_nettoyer_1x1 467x467

Γιατί είναι σημαντικό να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας;

Κάθε βράδυ, πρέπει να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας καθώς αποτελεί βασικό βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σας.
Πράγματι, η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι απαραίτητη έπειτα από μια ημέρα κατά την οποία το μακιγιάζ, η ρύπανση και η σκόνη έχουν συσσωρευτεί στην επιφάνεια του δέρματός σας. Αν παραλείψετε το βήμα αυτό, κινδυνεύετε να δείτε τους ρύπους να μετατρέπονται σε δερματικά προβλήματα: ερυθρότητα, κηλίδες, ερεθισμό ή εμφάνιση ρυτίδων στην πολύ ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Τέλος, η αφαίρεση του μακιγιάζ επιτρέπει στο δέρμα να αναγεννηθεί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το δέρμα επανορθώνεται και ανανεώνεται. 
Τι γίνεται το πρωί; Αυτή η νυχτερινή «εργασία» αφήνει συνήθως ένα ελαφρύ λιπαρό φιλμ στο πρόσωπο. Προτού αρχίσετε τη ρουτίνα ενυδάτωσής σας αλλά και για να διασφαλίσετε ότι το μακιγιάζ σας θα σταθεροποιηθεί καλά, είναι προτιμότερο να καθαρίσετε το πρόσωπό σας αφαιρώντας το σμήγμα, για να κάνετε την επιδερμίδα σας να δείχνει πραγματικά νέα. 

Ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιώ για να αφαιρώ το μακιγιάζ μου;

Υπάρχει πλέον μεγάλη ποικιλία προϊόντων αφαίρεσης μακιγιάζ: μικυλλιακό νερό ή νερό καθαρισμού, αφρός, gel, γαλακτώματα, έλαια, προϊόντα χωρίς ξέπλυμα... Υπάρχουν τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα). Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα προϊόν που είναι προσαρμοσμένο στον τύπο του δέρματός σας, στις ανάγκες και στις προτιμήσεις σας, ώστε το στάδιο της αφαίρεσης του μακιγιάζ να συνεχίσει να αποτελεί μια στιγμή απόλαυσης, χωρίς τον κίνδυνο να διαταραχθεί η ακεραιότητα του δέρματος. 

Βρείτε το τέλειο προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ

av_acne_composition_produit_1x1 467x467

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Για να βελτιστοποιήσετε τον καθαρισμό της επιδερμίδας σας, μπορείτε να ενσωματώσετε την απολεπιστική δράση ενός ήπιου gel απολέπισης μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ώστε να ενισχύσετε τη ρουτίνα σας και να απαλύνετε την υφή της επιδερμίδας.

av_maquillage_yeux_demaquillage_1x1 467x467

Αφαίρεση του μακιγιάζ ματιών, σωστά

Καθώς τα μάτια και το περίγραμμά τους αποτελούν μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, είναι σημαντικό να αφαιρείτε το μακιγιάζ από το συγκεκριμένο σημείο με ένα κατάλληλο προϊόν, ώστε να μην αφήσετε τις βλαβερές χρωστικές του μακιγιάζ να αποδυναμώσουν το πολύ λεπτό δέρμα και να ενθαρρύνουν την εμφάνιση ρυτίδων - ακόμη περισσότερο αν έχετε ευαίσθητο δέρμα στο πρόσωπο ή στην περιοχή των ματιών.

Πώς να αφαιρέσετε σωστά το μακιγιάζ ματιών

Αφαίρεση του μακιγιάζ χωρίς προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ

Ανακαλύψτε τις συμβουλές μας για την αφαίρεση μακιγιάζ σε κάθε περίσταση: χωρίς προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ ή χωρίς βαμβάκι, υπάρχει πάντα μια εναλλακτική λύση με τα προϊόντα που έχετε διαθέσιμα στο σπίτι. 

Συμβουλές για το πώς να αφαιρέσετε το μακιγιάζ χωρίς τη χρήση προϊόντων ντεμακιγιάζ

av_acne_adolescente_laver_visage_1x1 467x467

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Προϊόντα περιποίησης Eau Thermale Avène σχεδιασμένα για καθαρισμό και αφαίρεση του μακιγιάζ
av_les-essentiels_micellar-lotion_500ml_3282770200201

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ - ΜΙΚΥΛΛΙΑΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Καθώς την χρησιμοποιώ για το βραδινό ντεμακιγιάζ, αυτή η λοσιόν έχει γίνει απαραίτητη για μένα! Δροσερή, αποτελεσματική, ευχάριστη και πάνω απ' όλα, σέβεται το πολύ ευαίσθητο δέρμα μου! Ένα απαραίτητο προϊόν! Ανακαλύψτε τη Μικυλλιακή λοσιόν καθαρισμού

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ο καθαρισμός περιλαμβάνει την αφαίρεση του μακιγιάζ, αλλά δεν ισχύει και το αντίθετο. Σε ένα δέρμα που έχει αφαιρεθεί το μακιγιάζ δεν σημαίνει πως έχουμε επιτύχει και καθαρισμό. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε αφαιρώντας τα υπολείμματα του μακιγιάζ αλλά και τους ρύπους που μπορεί να έχουν παραμείνει. Υπάρχουν διάφορες επιλογές γι’ αυτό: gel καθαρισμού, αφρός καθαρισμού, ιαματικό νερό... Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε!

Όλα εξαρτώνται από το δέρμα σας. Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, αποφύγετε το ξέπλυμα με σκληρό νερό. Ωστόσο, ορισμένοι επαγγελματίες συμβουλεύουν να μην αφήνετε το μικυλλιακό νερό στο δέρμα, ειδικά αν είναι λιπαρό. Στην περίπτωση αυτή, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ιαματικό ιαματικό νερό με ένα χαρτομάντηλο για να αφαιρέσετε την περίσσεια.

Όχι! Δυστυχώς, εδώ θα σας απογοητεύσω. Πρέπει όλοι να καθαρίζουν την επιδερμίδα τους, ακόμη και όσοι δεν φορούν μακιγιάζ. Αν επιτρέψετε στα σωματίδια ρύπανσης ή την περίσσεια σμήγματος να εγκατασταθούν στην επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, κινδυνεύετε από φραγμένους πόρους και ατέλειες. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιταχύνετε τη γήρανση και να έχετε θαμπή επιδερμίδα!

Επιστροφή στην κορυφή