Πώς να κρύψετε ένα τατουάζ με μακιγιάζ

Περιεχόμενα

Πώς να κρύψετε ένα τατουάζ με μακιγιάζ

Για να καμουφλάρετε ένα τατουάζ, όπου κι αν βρίσκεται, καλό είναι να διορθώσετε το χρώμα του με άλλα χρώματα, χρησιμοποιώντας κατάλληλα διορθωτικά στικ. Αυτό θα πρέπει να γίνεται ακόμη και πριν από την εφαρμογή ενός πλούσιου σε χρωστικές μέικ απ και μιας πούδρας για να σταθεροποιηθεί το διορθωτικό. Βασικά βήματα για τέλειο αποτέλεσμα.

av_votre-peau_cicatrisation_favoriser_tatouage_1x1 472x472

Ενυδάτωση πριν από την απόκρυψη

Η ενυδάτωση του δέρματος είναι πάντα απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή μακιγιάζ. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό αν θέλετε να καλύψετε ένα τατουάζ. Καθώς αν το δέρμα είναι ξηρό, το μακιγιάζ μπορεί να τονίσει τις ξηρές κηλίδες ή τις νιφάδες, που συχνά υπάρχουν στα χέρια και τα πόδια. Για να θρέψετε το δέρμα σας προτού καλύψετε το τατουάζ σας, επιλέξτε ένα ιδιαίτερα ενυδατικό μαλακτικό προϊόν το οποίο όμως δεν αφήνει λιπαρό αποτέλεσμα. Διαφορετικά, μπορεί να περιοριστεί η ανθεκτικότητα της κάλυψης του τατουάζ σας. 

  • Εάν το δέρμα σας είναι μέτρια ξηρό, επιλέξτε λοσιόν.
  • Εάν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα θρεπτικό baume.

Εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα,, κάνοντας καλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων σας προτού αρχίσετε το μακιγιάζ σας.

Διορθωτικά στικ για να εξουδετερώσετε το χρώμα του τατουάζ

Η απόκρυψη ενός τατουάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά αν αποτελείται από διάφορα χρώματα. Για να αποφύγετε την υπερβολική εφαρμογή μέικ απ, τα διορθωτικά στικ επιτρέπουν διακριτική εξουδετέρωση κάθε απόχρωσης εκ των προτέρων. Πριν από την εφαρμογή του μέικ απ σας, χρησιμοποιήστε το κοραλλί στικ σε μπλε ή σκούρα τατουάζ, το πράσινο στικ σε κόκκινα τατουάζ και το κίτρινο στικ σε μοβ τατουάζ. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε μια μικρή ποσότητα προϊόντος με το δάχτυλό σας και ταμπονάρετέ το στην περιοχή που θέλετε να καλύψετε. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο: τα έντονα χρώματα του τατουάζ γίνονται ανοιχτό γκρι. Μια αποτελεσματική τεχνική για εξουδετέρωση της έντασης του τατουάζ.

av_maquillage_corecteurs_textures_couleurs_1x1 472x472

Προσδώστε ομοιομορφία με μέικ απ

Αφού εξουδετερώσετε τα χρώματα του τατουάζ, πρέπει να καταστήσετε ομοιόμορφο το χρώμα του δέρματος στην εν λόγω περιοχή. Για τον σκοπό αυτό, η εφαρμογή ενός μέικ απ σε μορφή στερεής κρέμας αποτελεί την καταλληλότερη λύση.

Ποιο μέικ απ;

Για να διασφαλίσετε ότι η περιοχή του δέρματος με τατουάζ είναι διακριτικά και αποτελεσματικά ομοιόμορφη, επιλέξτε μέικ απ το οποίο είναι πολύ πλούσιο σε χρωστικές. Θα είναι ανθεκτικά στη μεταφορά χρώματος, στον ιδρώτα και το νερό. Μια ματ, μη λιπαρή υφή θα είναι λιγότερο ορατή και θα διασφαλίσει διάρκεια της διόρθωσης όλη την ημέρα. Το ματ μέικ απ σε μορφή στερεής κρέμας θα είναι μια χαρά. 

Πώς να το εφαρμόσετε;

Χρησιμοποιώντας το σφουγγαράκι της θήκης ή το δάχτυλό σας, εφαρμόστε το μέικ απ σε μορφή στερεής κρέμας με ταμποναριστές κινήσεις στην περιοχή που θέλετε να καλύψετε. Αυτή η μέθοδος θα αποτρέψει τη μετακίνηση του διορθωτικού στικ που εφαρμόζεται στο τατουάζ. Συμβουλή: Αν θέλετε να απλώσετε περισσότερο προϊόν, χρησιμοποιήστε καλύτερα τα δάχτυλά σας.

 

Επιλέγοντας το σωστό μέικ απ

Κρύβω το τατουάζ μου στο γραφείο επειδή φοβάμαι ότι θα το θεωρήσουν κακό σημάδι.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πώς να σταθεροποιήσω το μακιγιάζ μου

Σταυρωμένα και μη σταυρωμένα πόδια, χέρια τοποθετημένα στην άκρη ενός τραπεζιού, μανίκια τυλιγμένα... Τα τατουάζ συχνά βρίσκονται σε περιοχές που υφίστανται μεγάλη τριβή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γι' αυτό, είναι απαραίτητο να σταθεροποιείτε τέλεια το μακιγιάζ σε αυτά τα σημεία του σώματός σας για να μη ξεθωριάζει. Αφού εφαρμόσετε το μέικ απ, απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα ημιδιαφανούς πολύχρωμης πούδρας με ένα φαρδύ πινέλο. Τέλος, ψεκάστε λίγο ιαματικό νερού της Avène από απόσταση 20 εκατοστών από το αόρατο πλέον τατουάζ. Καθώς το νερό εξατμίζεται, στεγνώνει το μακιγιάζ και παρατείνει τη διάρκειά του.

Επιλέγοντας την πούδρα σταθεροποίησης 

Ένα ισχυρό προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ για την απομάκρυνση των χρωστικών

Ένα ισχυρό προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ για την απομάκρυνση των χρωστικών

Το μακιγιάζ του τατουάζ πρέπει να αφαιρείται στο τέλος της ημέρας. Επιλέξτε ένα προϊόν με κρεμώδη υφή που μπορεί να αφαιρέσει εύκολα χρωστικές υψηλής κάλυψης. Κάντε μασάζ με τις άκρες των δακτύλων σας με μια μικρή ποσότητα λοσιόν στην περιοχή. Έπειτα, αφαιρέστε το απαλά με ένα μαλακό βαμβάκι χωρίς να το τρίψετε. Ψεκάστε ιαματικό νερό της Avène.

Από την ίδια σειρά

Οι λύσεις μας για το μακιγιάζ

Μακιγιάζ Couvrance σχεδιασμένο για να διορθώνει και να εξουδετερώνει μικρές ατέλειες

Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène

Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avène

Καταπραΰνει - Αποκαθιστά τον φραγμό του δέρματος - Ηρεμεί

Couvrance Κοραλί Διορθωτικό Στικ

Couvrance Κοραλί Διορθωτικό Στικ

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Μακιγιάρει

Couvrance Πράσινο Διορθωτικό Στικ

Couvrance Πράσινο Διορθωτικό Στικ

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Μακιγιάρει

Couvrance Κίτρινο Διορθωτικό Στικ

Couvrance Κίτρινο Διορθωτικό Στικ

Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα - Μακιγιάρει

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρα για Αποτέλεσμα Nude Mat

Couvrance Translucide Πολύχρωμη Πούδρ...

Αναδεικνύει - Μακιγιάρει - Χαρίζει ματ όψη

Επιστροφή στην κορυφή